DIVI som WordPress Tema

Divi / Elegant Themes, har gjort livet meget nemmere for alle der gerne vil lave deres egen hjemmeside, uden at gå på kompromis med SEO, det elegante look, samt mobiloptimering.

Divi startede deres rejse tilbage i 2003, i de første mange år var det der ikke så meget over DIVI. Men fra 2013 og fremefter har de taget WordPress med storm og har på nuværende tidspunkt +750.000 kunder som bruger Divi som deres page builder til WordPress. Divi er det mest populære WordPress tema på nuværende tidspunkt og anmeldelserne på Trustpilot taler for dig selv +15.000 med fuldt hus i stjerner, hvor 97% af anmeldelserne er på 5 stjerner.

Verdens mest udbredte betalte Divi WordPress tema

Grunden til at Elegant Themes som står bag DIVI er det mest udbredte WordPress tema, er at det er simpelt og alle kan være med hvis man bare har lidt forstand på WordPress. Med deres drag-and-drop builder og deres mere end 1500 forskellige layout og templates, så kan du få bygget din egen hjemmeside over et par dage.

Templates og layouts med Divi

Med mere en 40 forskellige website elementer, som du selv kan bygge op en side op med. Så har du alt du skal bruge for at lave en super hjemmeside til billige penge.

Mens Jeg skriver dette ligger der 1561 layouts som du kan vælge frit mellem.

For lige at nævne nogle af dem som måske kunne passe til dig – Yoga studie, webdesigner, blomsterbutik, restaurant, bageri, mekaniker, livcoach, træningscoach, boligmægler, tømrer, maler, murer, haveservice. Her kunne jeg blive ved det vil jeg ikke, men er du i tvivl om de har noget som passer til dig, kan du se alle Divi layouts her.

Hvad kan du med DIVI?

Med Divi temaet har du en masse muligheder, de har også en masse værktøjer som er lavet af trejde parts virksomheder. Disse produkter kan man finde inde under Divi’s egne marketplace.

Divi temaets egne muligheder er.

  • Temabygger, det er en relativ ny feature som Elegant Themes er kommet med, men også deres måske mest banebrydende. Her kan du blandt andet lave sådan du har forskellige headere/footere på forskellige sider, du kan lave dynamisk content sider, lave en custom 404 side, lave en unik blog template og meget mere. Du kan ekskludere og vælge hvilke elementer som skal vises på hver side.
  • Bloom plugin – divi’s eget svar på en billig version af Sleeknote. Med Bloom kan du lave en pop-up på din hjemmeside, så du kan opfange emails ved hjælp af du giver noget værdi til dine besøgende.
  • Nem blok editor at redigere i.
  • Du kan både bygge din side i frontend og backend, hvor du kan se hvilket elementer du rykker rundt med.
  • Når du skal bygge en side fra bunden, så får du 3 muligheder – Du kan bygge siden fra bunden. Du kan vælge et premade layout eller du kan klone en side du allerede har lavet.
  • Globale moduler, lad os sige du forhandler nogle forskellige brands som fx Nike, Adidas, New Balance, Puma mm. Det som globale moduler er at hvis du bruger det samme globale modul, så når du ændre i det på en side, så ændre det på alle de sted hvor du bruger det modul. Så tilføjer du fx et logo af Jordan, så vil det altså være tilstede på de sider du bruger dette modul.
  • Divi Biblioteket, her har du mulighed for at gemme elementer/moduler som du har lavet. Det betyder altså vil du teste noget nyt med stadig gemme det gamle, så gemmer du det blot i Divi biblioteket.
  • + Mange flere funktinoer

Fordele ved DIVI

  • Perfekt til infosider og nybegyndere i WordPress
  • 1000 vis af forskellige layout og templates, det betyder at de har lavet nogle pre-made hjemmesider/layouts som du blot kan kopiere og lade dig inspirer af.
  • De opdaterer og giver værdi på deres blog og via email til deres kunder hele tiden i form af layout, guides relateret til WordPress og Divi, headere, footere, 404 siden og meget mere.
  • Helt unik support, har du problemer kan du kontakte dem på deres support som du finder nede i højre hjørne.

Ulemper ved DIVI

  • I og med det er en drag-and-drop builder som har en del kode bag sig, så kan siderne være lidt langsommere. Det kan dog nemt klares ved hjælp af noget hastighedsoptimering.
  • Svært at ændre over til et andet WordPress tema hvis man bliver træt af Divi. Så skal man lave redesign af ens hjemmeside (skal du også ved mange andre temaer)
  • Har man ikke kendskab til WordPress, så kan det tage lidt tid at få styr på funktionerne. Men sådan er det med alt nyt. Har du lidt flair for computer, burde du ikke have problemer.

Temabyggeren i DIVI

Mange kender til det med at headere og footere, kan være svære at få til at fungere på hjemmesider. Det har Divi gjort ret så simpelt med deres Theme Builder samt deres blok editor, som gør det nemt at få din header eller footer tilpasset til mobil og tablet.

Har du ikke lige flair for at bygge din header og din footer, så kan vi også anbefale at man kigger på Divi Next, som er et trejde parts værktøj. De laver headere og footere, som du blot kan importere og rette til, super nemt.

Hvad koster Divi temaet til WordPress?

De har 2 forskellige pakker, de har deres årlige betaling til 89$ som er 550 kr. Eller du kan vælge pakken som vi anbefaler man vælger deres lifetime adgang altså du har adgang resten af livet, til en pris på 249$ som er omkring 1500 kr.

Alt det som Divi tilbyder til prisen på 1500 kr. for deres livstids plan, har en virkelig god value for money. Skulle du ud og købe dig til hjælp til din hjemmeside, så vil du hurtigt komme af med 500-1000 kr. for en time, her kan du altså blot skrive til deres support. Du får et hav af webdesigns i form at layouts. Du får alle de løbende opdateringer.

Det gode ved DIVI kontra andre WordPress temaer, det er at du kan bygge ubegrænset antal websites uden at skulle betale mere for det. Ser du på fx Elementor som er deres store konkurrent, her betaler du 199$ for at kunne lave 25 sider, og det er om året du skal betalt det. De har ingen livstidsplaner.

 

Konklusion

Er du ny i gamet omkring det at lave hjemmesider og webdesign, så er anbefalingen herfra stor. Sitet her er selvfølgelig lavet igennem Divi, og har du planer om at vil bygge flere websites, eller har planer om du gerne selv vil kunne styre dit eget website uden at være en koder – så er Divi noget for dig.

Du kan prøve Divi gratis i 30 dage, er det ikke noget. Henvender du dig bare og siger, det var ikke lige mig.

Demo 4