Facebook / Instagram Ads

Annoncering på Sociale Medier

5
5

Dine Kunder er på Facebook & Instagram

Med annoncering på disse platforme har du mulighed for at ramme, alle dem som ikke allerede har vist interesse for din virksomhed. Vi er specialister i at hjælpe lokale forretninger med betalt annoncering via Facebook. Vi hjælper – Restauranter, bagere, slagtere, pizzeriaer, terapeuter, frisører, butikker, coaches med mere.

agency pattern 04
Facebook ads

Det Vi Skal Bruge

Facebook icon

Adgang til Annoncekonto

Vi skal for at kunne hjælpe din forretning, have adgang som partnere til jeres annonce konto. Vi hjælper selvfølgelig med det, hvis det ønskes.

agency icon 15

Information

Hvilke budskaber du gerne vil annoncere? Vi kommer selvfølgelig med forslag, og sammen arbejder vi samme om at finde det som tjener penge til jeres forretning.

maalgruppe icon

Målgruppe

I samarbejde med dig, finder vi frem til de mennesker du gerne vil ramme. Så det passer til dine budskaber. Baseret på demografik, interesser, alder, køn mm.

Maalet icon

Målet

I og med der er forskellige annonce formater, så skal vi finde frem til hvilke der fungere bedst for jer. Om det er lead ads, syntes godt om til jeres side, trafik til jeres website mm. 

Mest Brugte Annonceformater

Der findes endnu flere annonceformater end dem jeg beskriver nedenfor. Dem jeg kommer ind på nedenfor samt brand annoncer, er de formater som fungere bedst for vores kunder.

like icon

Syntes Godt Om

Vi opsætter en kampagne som, giver brandværdi for din virksomhed. Og som skal være med til at få flere syntes godt til jeres Facebook side.

agency icon 04

Trafik til Website

Har i et menukort, noget booking, specielle tilbud, som skal annonceres for. Så kan vi ved hjælp af trafik annoncer drage trafik til jeres hjemmeside.

agency icon 13

Lead Annoncering

Med Lead Ads, opsamler man information for at give noget i bytte for det. Lead Ads bruges som regel til at få email adresser – så man kan opbygge en email liste og sende dem indhold derover.

agency icon 03

Remarketing

Ved hjælp af Facebook pixel på jeres website, kan man annoncere mod kunder som har besøgt jeres hjemmeside. Det er for mange den billigeste måde at drive kunder til butikken.

business-manager
imac-left

Referencer

Hvorfor Skal Du Annnoncere Facebook & Instagram

Facebook & Instagram ligger inde med data om os alle, det er det de lever af, via deres annoncer som virksomheder kan benytte sig af. Gør du det ikke, så gør din konkurrent det måske? Der er ikke noget værre end at tabe markedsandele til konkurrenten.

Gør din konkurrent ikke brug af sociale medier og annoncering, har du mulighed for at hente endnu bedre procenter igen på din annoncering. Samt at du kan nemt konvertere nye kunder til din butik.

Prøv det her tip og se dit resultat

Kunder elsker når forretningsdrivende viser sig selv frem, og fortæller historier eller blot deler et budskab. Det er nok du selv er på billedet, kan du formulere dig over en video med et tilbud eller en konkurrence endnu bedre.

Derefter kan du prøve at lave et opslag som du plejer, hvor du ligger et billede op af et produkt og skriver en pris. Det er her 90% af alle de fejler med Facebook.

Kontakt

Vi er her, for at hjælpe dig og din forretning

Telefon

Service ydelser

Kan vi hjælpe dig?

4 + 2 =

5
5

Pris på Facebook Annoncering pakker

Alt efter hvilken størrelse virksomhed du driver, og hvor meget arbejde der ligger i at få styr på jeres annoncering, så kan prisen variere.

Alle vores priser er EX. moms.

Spørgsmål vi får jævnligt

Har du nogle spørgsmål som ikke bliver besvaret her under, så kontakt os.

Hvad er fordelen ved Facebook & Instagram Ads?

3.6 millioner dansker er på Facebook, 63% af dem tjekker dagligt Facebook. Du kan ramme muligheder kunder i dit lokale område, hvor mange andre måske ikke bruger annoncering på sociale medier = billigere priser for dig, da konkurrencen for pladserne i feedet er mindre.

Du kan måle på hvad du får for dine penge, i modsætning til avisen, magasiner eller andre steder som sælger annoncering i offline format.

Hvor hurtigt kan jeg komme i gang med Facebook & Instagram annoncering?

Vi vil i de fleste tilfælde når vi får en ny kunde, onboarde så vi kan komme i gang med annoncering inden for 2-4 dage.

Hvad koster det at annoncere på Facebook & Instagram?

Man kan annoncere for ned mod 10 kr om dagen på Facebook og Instagram. Dog er vores minimum for vores kunder 50-100 kr om dagen. Så minimum 1500 kr om måneden.

Udover de 50-100 kr om dagen kommer så vores månedlige konsulent arbejde.

Hvornår burde jeg mærke resultater?

Alt efter hvilken forretning vi arbejder med, kan det variere meget, nogle behøver der ikke gå mere end 2-3 uger, hvor andre 2-3 måneder.

Vi anbefaler dog man som minimum giver det 3 måneder, for at man kan aflæse resultater.

Skal jeg bruge billeder eller video på Facebook & Instagram?

Facebook og Instagram, er mest glade for video materiale. Det er ikke alle der har mulighed for at lave en masse video materiale, derfor er det også fint at arbejde med billeder. Video giver bedre priser og flere visninger, er kold fakta.

Sørg for at billederne er i højest mulige kvalitet, en nyere telefon tager finde billeder. De kan evt sammensættes så det bliver til en video. 

Anbefaling, vil være at booke en fotograf for en dag, også bare få dem til at skyde en masse billeder, som man kan bruge i længere tid. Flere forskellige positioner af ting, så de kan postes igen uden at ligne et billede man postede for 3 uger siden.

Får jeg en rapport over, hvad pengene er brugt på?

Vi tager en snak med vores kunder 1-2 gange om måneden, for at snakke resultater og evt. forbedringer eller ændringer i budskaber.

Hvor lang tid er jeg bundet?

Du er som sådan ikke bundet, du betaler en måned af gangen. Så er du kun bundet til måneden er løbet ud. Vi lever af vores kunder tjener penge, og derfor er det vigtigt for os at du får resultater fra vores annoncering.

Det er også muligt at sætte pause på din annoncering, hvis du ikke vil annoncer i 3-6 måneder fordi du driver en isbutik i Blokhus fx. 

Skal man have en hjemmeside for at annoncere?

Hvis du ikke har en hjemmeside, og du gerne vil annoncere på Facebook og Instagram. Vil det for vores kunder skabe langt dårligere resultater, da man går glip at nogle annonceformater.

Det er muligt, men vi ser helst man har et website, har man ikke et – så kan vi også hjælpe med det. 

Andre Ydelser

Google ads icon

Google Annoncering

Inden vi fortager et køb, så tjekker vi Google. Leder vi efter en god restaurant tjekker vi Google.

Google Annoncering

Google og Youtube hænger sammen, og derfor kan du via Google Ads annoncere på begge disse platforme. De fleste af vores kunder er lokale butikker og derfor er det search ads vi hjælper mest med. Altså specifikke søgninger vi gerne vil vinde top resultater på, på Google.

Læs Mere
SEO icon 1

SEO

Med søgemaskineoptimering kan du komme til at rangere højere på Google - Gør du det selv, er det gratis.

SEO

Vi arbejder med teknisk SEO og Linkbuilding, ikke tekstoptimering. Vi optimere sites, meta beskrivelser, titler, h1, h2, h3 osv. billeder og alt tags mm. Linkbuilding er en måde hvor andre anbefaler/nævner ens site på deres website.

Læs Mere
Grafisk icon

Grafisk Design

Logo, visitkort, Facebook og Instagram post, flyers, menukort, coverbillede til Facebook mm.

Grafisk Design

Grafik kan hurtigt blive kedeligt for mange og være noget man ikke får arbejdet med. I stedet for man bruger nogle billeder der er taget med ens telefon af et ark med nogle priser fx, så er det langt mere salgsbart med et menukort som er mere indbydende - det samme gælder sig for alt grafisk.

Læs Mere
Wordpress icon

Wordpress Hjemmeside

Der findes mange metoder hvor man kan lave en hjemmeside. WordPress er den mest udbredte.

Wordpress Hjemmeside

Vi udarbejder hjemmesider udfra dine behov, skal det være en simpelt one-page side, 5 siders page med booking system. Det er vigtigt for os, du får det som du ønsker - og du er tilfreds med vores arbejde.

Læs Mere
Woocommerce icon

WooCommerce Webshop

Vi bruger WordPress og WooCommerce til at lave webshops, det giver massere af muligheder. Samt du betaler ikke månedligt, som fx med Shopify.

WooCommerce Webshop

WooCommerce er et shopsystem som er lavet til WordPress. Vi integrere det med Pensopay, så man kane betale med de forskellige kort samt Mobilepay. WooCommerce er det relativt nemt at oprette produkter, få rapporter over ens salg. Kan sættes op med Shipmondo (fragt) og Dinero (bogføring).

Læs Mere
Google Maps icon

Google My Business

Driver du en lokal forretning, så SKAL du være oprettet via Google My Business. Et plus er at det er gratis at bruge.

Google My Business

Med Google My Business kan du være sikker på at hvis man søger efter navnet på din forretning, så kommer du i toppen af Google samt du bliver vist under Google Maps, hvis man søger efter den kategori virksomheden er oprettet under.

Læs Mere
Konsulent icon 1

Konsulent

Vi hjælper dig som måske har lavet din egen hjemmeside, services på ydelser vi har lavet som ikke er bindende mm.

Konsulent

Vi laver altid et estimat af det tid vi skal bruge på en opgave, så du ikke bliver overrasket over det. Er det et længere varende samarbejde skal vi lave et klippekort til dig.

Læs Mere