Vælg en side
Vi Hjælper Lokale Forretninger Din Digitale Marketing Partner
"
"

Vi hjælper din forretning digitalt

Det har aldrig været vigtigere at være online. Anno 2021, er det vigtigt du holder dig aktiv online, om det er Google, Facebook, Instagram eller på din hjemmeside – Så vil vi gerne drage din forretning i den rigtige retning. 

En hjemmeside er alfaomega, her kan du give fremstå professionelt og attraktiv overfor dine kunder. Vi kan hjælpe dig med at lave websitet og håndtering af sitet, i form at rettelser, opdateringer mm. 

Facebook

Facebook Annoncering

Din kunder er på Facebook. 3.8 millioner danskere har en Facebook profil. 63% bruger platformen hverdag.

Facebook Annoncering

Facebook og Instagram hænger sammen, så det er 2 i 1 løsning. Derfor kan du annoncere begge steder med samme annoncer. Lokale butikker, skal udnytte dette. Da det i mange tilfælde er et bedre resultat for Facebook at vise noget lokalt, frem for noget fra Wish eller en anden stor webshop.

Læs Mere
Google ads icon

Google Annoncering

Inden vi fortager et køb, så tjekker vi Google. Leder vi efter en god restaurant tjekker vi Google.

Google Annoncering

Google og Youtube hænger sammen, og derfor kan du via Google Ads annoncere på begge disse platforme. De fleste af vores kunder er lokale butikker og derfor er det search ads vi hjælper mest med. Altså specifikke søgninger vi gerne vil vinde top resultater på, på Google.

Læs Mere
SEO icon 1

SEO

Med søgemaskineoptimering kan du komme til at rangere højere på Google - Gør du det selv, er det gratis.

SEO

Vi arbejder med teknisk SEO og Linkbuilding, ikke tekstoptimering. Vi optimere sites, meta beskrivelser, titler, h1, h2, h3 osv. billeder og alt tags mm. Linkbuilding er en måde hvor andre anbefaler/nævner ens site på deres website.

Læs Mere
Grafisk icon

Grafisk Design

Logo, visitkort, Facebook og Instagram post, flyers, menukort, coverbillede til Facebook mm.

Grafisk Design

Grafik kan hurtigt blive kedeligt for mange og være noget man ikke får arbejdet med. I stedet for man bruger nogle billeder der er taget med ens telefon af et ark med nogle priser fx, så er det langt mere salgsbart med et menukort som er mere indbydende - det samme gælder sig for alt grafisk.

Læs Mere
Wordpress icon

Wordpress Hjemmeside

Der findes mange metoder hvor man kan lave en hjemmeside. WordPress er den mest udbredte.

Wordpress Hjemmeside

Vi udarbejder hjemmesider udfra dine behov, skal det være en simpelt one-page side, 5 siders page med booking system. Det er vigtigt for os, du får det som du ønsker - og du er tilfreds med vores arbejde.

Læs Mere
Woocommerce icon

WooCommerce Webshop

Vi bruger WordPress og WooCommerce til at lave webshops, det giver massere af muligheder. Samt du betaler ikke månedligt, som fx med Shopify.

WooCommerce Webshop

WooCommerce er et shopsystem som er lavet til WordPress. Vi integrere det med Pensopay, så man kane betale med de forskellige kort samt Mobilepay. WooCommerce er det relativt nemt at oprette produkter, få rapporter over ens salg. Kan sættes op med Shipmondo (fragt) og Dinero (bogføring).

Læs Mere
Google Maps icon

Google My Business

Driver du en lokal forretning, så SKAL du være oprettet via Google My Business. Et plus er at det er gratis at bruge.

Google My Business

Med Google My Business kan du være sikker på at hvis man søger efter navnet på din forretning, så kommer du i toppen af Google samt du bliver vist under Google Maps, hvis man søger efter den kategori virksomheden er oprettet under.

Læs Mere
Konsulent icon 1

Konsulent

Vi hjælper dig som måske har lavet din egen hjemmeside, services på ydelser vi har lavet som ikke er bindende mm.

Konsulent

Vi laver altid et estimat af det tid vi skal bruge på en opgave, så du ikke bliver overrasket over det. Er det et længere varende samarbejde skal vi lave et klippekort til dig.

Læs Mere

Hvem Har Vi Allerede Hjulpet?

Jesper

Om Din Webdesigner

Din Webdesigner – Startede ud fra det grundlag, at vi vil hjælpe lokale forretninger med at stå skarpere online. Tiltrække kunder ved hjælp af online tilstedeværelse og online marketing sørger vi for at din forretning står stærkest muligt. Vi lever af og tjene penge til din forretning.

0

Tilfredse Kunder

0

Gennemførte Projekter

0%

Tilfredshedsgaranti

Skal vi hjælpe din virksomhed?

Som sagt ovenfor, har vi 100% tilfredshedsgaranti. Det vil sige, vi ikke kun sætter gang i processen. Vi færdiggøre den også. Du kan få fat i os, og vi tager os af din forretning og de udfordringer du må have til det digitale.

Du kan læse om vores services, og hvad vores andre kunder siger omkring os.

agency pattern 04
Skabdet

Gratis Viden

Bloggen, vil blive opdateret løbende med guldkorn til din forståelse af online marketing, gode værktøjer til hver dagen mm.

Hvad koster en hjemmeside
sep 05 2021

Hvad koster en hjemmeside?

Hvad koster en hjemmeside? En hjemmeside er en fantastisk måde at dele information, promovere din virksomhed eller endda sælge produkter og...
Hvad er Facebook Annoncering
sep 05 2021

Hvad er Facebook annoncering?

Hvad er Facebook annoncering? Facebook annoncering har eksisteret i flere år, og er kun blevet større med tiden. Det, som mange mennesker ikke ved...
Hvad er SEO
sep 05 2021

Hvad er SEO?

Få en forståelse for hvad SEO er SEO står for søgemaskineoptimering. SEO er en proces, der hjælper hjemmesider med at få en højere placering i de...
Markedfoering-af-en-Frisoer
jan 04 2021

Markedsføring af en Frisør

Her kan du blive klogere på hvordan du markedsfører din salon Det gode ved at drive en frisør, det er jo at det er noget alle har brug for, vi skal...
Markedfoering-af-et-Pizzeria
jan 02 2021

Markedsføring af et Pizzeria

Bliv klogere på hvordan du markedsfører et pizzeria Pizzeriaer er noget som man finder rundt i hele Danmark også i mange mindre byer. Det er noget...
Markedfoering-af-en-bager
dec 30 2020

Markedsføring af en Bager

Få flere kunder i butikken med online markedsføring Bagerne har ikke det nemmeste liv som selvstændige, der er stor konkurrence fra supermarkeder...
Markedfoering-af-en-Restaurant
jan 18 2020

Markedsføring af en Restaurant

Bliv klogere på hvordan du får flere spisende kunder Driver du en restaurant eller en kro, så kan du måske få et tip eller 5 i denne her artikel....
Markedfoering-af-en-Slagter
jan 14 2020

Markedsføring af en Slagter

Tips til hvordan man markedsfører en slagter Den lokale slagter lever af gode det gode kød. I de senere år har folk haft den tendens at de handler...
Markedfoering-af-en-cykelbutik
jan 09 2020

Markedsføring af Cykelbutik

Bliver klogere på hvordan man kan markedsfører en cykelforretning At drive cykelhandler var ikke som i gamle dage før 2010, med alle de muligheder...