Google Ads

Annoncering på via Googles annonceplatform

"
"
Mange køb starter med en søgning på Google

Forestil dig, du er taget i sommerhus – hvordan vil du finde frem til en lokal slagter? Jeg vil søge på Google efter slagter i (by), og derfra vælge den som jeg synes, giver mig det bedste første håndsindtryk. Men det kræver at man bliver trykket ind på, derfor skal du i gang med Google Annoncering.

Vi hjælper lokale virksomheder – Restauranter, bagere, slagtere, pizzeriaer, terapeuter, frisører, butikker, coaches med mere.

agency pattern 04
google ads

Det Vi Skal Bruge

Google ads icon

Adgang til Annoncekonto

Vi skal for at kunne hjælpe din forretning, have adgang som partnere til jeres annonce konto. Vi hjælper selvfølgelig med det, hvis det ønskes. Har i ikke en konto på Google Ads, så hjælper vi med at få det lavet.

agency icon 15

Information

Hvilke budskaber du gerne vil annoncere? Vi kommer selvfølgelig med forslag, og sammen arbejder vi om at finde det som tjener penge til jeres forretning.

agency icon 01

Målgruppe

I samarbejde med dig, finder vi frem til de mennesker du gerne vil ramme. Så det passer til dine budskaber. Baseret på demografik, interesser og dem der minder om dem som har besøgt dit website.

Maalet icon

Målet

I og med der er forskellige annonce formater, så skal vi finde frem til hvilke der fungere bedst for jer. I mange tilfælde vil vi fokuser på søgeannoncer.

Mest Brugte Annonceformater

Der findes endnu flere annonceformater end dem jeg beskriver nedenfor. Youtube er mere for dig som producere video indhold, Shopping Ads er for dem som sælger produkter via webshops, Display-annoncer er dem du ser som reklame i siderne af websites som er lavet med Google Adsense. De fleste af vores kunder bruger flest penge på Søgeannoncer, Remarketing og annonce på Google Maps. I flere tilfælde betaler du først når der bliver klikket.

soegeannoncer icon

Søgeannoncer

Her arbejder vi med søgefraser som, du gerne vil blive fundet på.

agency icon 03

Remarketing

Ved hjælp af tracking kode på jeres website, kan man annoncere mod dem som har besøgt jeres hjemmeside. Det er for mange den billigeste måde at drive kunder til butikken.

Google Maps icon

Google Maps Annonce

Her kan man annoncere mod at komme i toppen på, kategori, altså har man en restaurant. Og man har nogle konkurrenter som ligger højere end en, så kan man altså betale sig til at ligge i toppen, alt efter hvor mange konkurrenter der er, som gør det samme.

Kontakt

Vi er her, for at hjælpe dig og din forretning

Telefon

Service ydelser

Kan vi hjælpe dig?

4 + 3 =

"
"

Pris på Google Ads pakker

Priserne kan variere, og vi laver gerne tilpasset løsninger som passer til din forretning. Vores priser her, passer ind hos vores kunder som for det meste er lokale butikker, restauranter mm. som altså ikke kører kæmpe store annoncekampagner. Derfor er det også skarpe priser.

Spørgsmål vi får jævnligt

Har du nogle spørgsmål som ikke bliver besvaret her under, så kontakt os.

Hvad er fordelen ved Google Ads?

På Google, er det søgninger som dine annoncer bliver vist på, i modsætning til Facebook hvor du kan ramme folk ud fra interesser mm. og vise billeder/video.

Det byder altså har du en sushi restaurant og du gerne vil blive fundet når jeg søger på sushi restaurant aalborg, så er det Google søgeannoncer.

Fordelen er her at du kan ramme kunder som søger efter, det du tilbyder. Det vil sige de ikke er mere end 1 klik væk fra din forretning. På Facebook, kan du ramme mere bredt, men du kan ikke ramme så præcis, som med Google Ads.

Hvor hurtigt kan jeg komme i gang med Google annoncering?

Vi starter ud med at finde frem til hvilke søgefraser, som passer bedst til jeres forretning. Derefter opsætter vi annoncerne – så inden for 2-4 dage, alt efter hvilken størrelse virksomhed i har.

Hvad koster det at annoncere på Google?

Det kan variere meget, da man med fx søgeannoncer, først betaler for noget når folk trykker på annoncen. Man betaler ikke for visninger.

Alt efter hvor meget konkurrence jeres virksomhed har, i jeres område og på bestemte søgninger – så kan prisen også variere meget.

Men som udgangspunkt anbefaler vi som minimum at sætte af, så budget til annoncer er på 1500kr.

Hvornår burde jeg mærke resultater?

Alt efter hvilken forretning vi arbejder med, kan det variere meget, nogle behøver der ikke gå mere end 2-3 uger, hvor andre 2-3 måneder.

Vi anbefaler dog man som minimum giver det 3 måneder, for at man kan aflæse resultater.

Ligesom med prisen, vil det varier meget, alt efter område. Er det fx Sæby du annoncer i, så er konkurrencen langt mindre end fx i Aalborg – Hvor mange konkurrenter er der i dit område som også bruger Google Ads, kan også have en betydning, da i skal kæmpe om top placeringerne i betalt annoncer på Google.

Skal jeg både annoncere på Google & Facebook?

Alt efter hvilken forretning du driver og hvad dine mål er, så vil det i mange tilfælde være en god mulighed for at holde ekstra godt fast i kunderne.

Det er 2 forskellige platforme som kan forskellige ting, sælger du algerens, fliserens, vinduesvask, rengøring, maskiner er Google klart bedst. Da man søger efter disse løsninger. Kobler man det så sammen med Facebook, og “rebrander” sig selv igen via remarketing, altså dem som har søgt efter din forretning, så er chancen endnu større for de vælger jer.

Det var bare en forklaring, alt efter hvilken forretning man driver er der for og i mod, vi anbefaler begge 2 og blot laver budgettet for de 2 platforme forskelligt. Så du bruger flest penge, der hvor jeres kunder er mest og i får mest ud af at være.

Får jeg en rapport over, hvad pengene er brugt på?

Vi tager en snak med vores kunder 1-2 gange om måneden, for at snakke resultater og evt. forbedringer eller ændringer i budskaber.

Vi kan også godt lave rapporter, i mange tilfælde vil folk hellere have en forklaring.

Hvor lang tid er jeg bundet?

Du er som sådan ikke bundet, du betaler en måned af gangen. Så er du kun bundet til måneden er løbet ud. Vi lever af vores kunder tjener penge, og derfor er det vigtigt for os at du får resultater fra vores annoncering.

Det er også muligt at sætte pause på din annoncering, hvis du ikke vil annoncer i 3-6 måneder fordi du driver en isbutik i Blokhus fx. 

Skal man have en hjemmeside for at annoncere?

For at annoncere på Google skal du have en hjemmeside. Har du ikke det endnu, kan du læse mere her og se vores priser på en hjemmeside.

Andre Ydelser

Facebook

Facebook Annoncering

Din kunder er på Facebook. 3.8 millioner danskere har en Facebook profil. 63% bruger platformen hverdag.

Facebook Annoncering

Facebook og Instagram hænger sammen, så det er 2 i 1 løsning. Derfor kan du annoncere begge steder med samme annoncer. Lokale butikker, skal udnytte dette. Da det i mange tilfælde er et bedre resultat for Facebook at vise noget lokalt, frem for noget fra Wish eller en anden stor webshop.

Læs Mere
SEO icon 1

SEO

Med søgemaskineoptimering kan du komme til at rangere højere på Google - Gør du det selv, er det gratis.

SEO

Vi arbejder med teknisk SEO og Linkbuilding, ikke tekstoptimering. Vi optimere sites, meta beskrivelser, titler, h1, h2, h3 osv. billeder og alt tags mm. Linkbuilding er en måde hvor andre anbefaler/nævner ens site på deres website.

Læs Mere
Grafisk icon

Grafisk Design

Logo, visitkort, Facebook og Instagram post, flyers, menukort, coverbillede til Facebook mm.

Grafisk Design

Grafik kan hurtigt blive kedeligt for mange og være noget man ikke får arbejdet med. I stedet for man bruger nogle billeder der er taget med ens telefon af et ark med nogle priser fx, så er det langt mere salgsbart med et menukort som er mere indbydende - det samme gælder sig for alt grafisk.

Læs Mere
Wordpress icon

Wordpress Hjemmeside

Der findes mange metoder hvor man kan lave en hjemmeside. WordPress er den mest udbredte.

Wordpress Hjemmeside

Vi udarbejder hjemmesider udfra dine behov, skal det være en simpelt one-page side, 5 siders page med booking system. Det er vigtigt for os, du får det som du ønsker - og du er tilfreds med vores arbejde.

Læs Mere
Woocommerce icon

WooCommerce Webshop

Vi bruger WordPress og WooCommerce til at lave webshops, det giver massere af muligheder. Samt du betaler ikke månedligt, som fx med Shopify.

WooCommerce Webshop

WooCommerce er et shopsystem som er lavet til WordPress. Vi integrere det med Pensopay, så man kane betale med de forskellige kort samt Mobilepay. WooCommerce er det relativt nemt at oprette produkter, få rapporter over ens salg. Kan sættes op med Shipmondo (fragt) og Dinero (bogføring).

Læs Mere
Google Maps icon

Google My Business

Driver du en lokal forretning, så SKAL du være oprettet via Google My Business. Et plus er at det er gratis at bruge.

Google My Business

Med Google My Business kan du være sikker på at hvis man søger efter navnet på din forretning, så kommer du i toppen af Google samt du bliver vist under Google Maps, hvis man søger efter den kategori virksomheden er oprettet under.

Læs Mere
Konsulent icon 1

Konsulent

Vi hjælper dig som måske har lavet din egen hjemmeside, services på ydelser vi har lavet som ikke er bindende mm.

Konsulent

Vi laver altid et estimat af det tid vi skal bruge på en opgave, så du ikke bliver overrasket over det. Er det et længere varende samarbejde skal vi lave et klippekort til dig.

Læs Mere