Google My Business

Hvorfor skal du have oprettet Google My Business

"
"
Gør det nemt for dine kunder at finde dig på Google & Google Maps

Med Google My Business har du mulighed for at sikre dig, at komme i toppen af Google på både på mobil, tablet og PC. Ved at verificerer du ejer virksomheden, fortæller man Google at ens forretning holder til på en given placering. Derfor er Google My Business for dig som driver en lokal virksomhed, hvor kunderne kommer og besøger jer. Driver man en lokal butik, er det super vigtigt man får oprettet Google My Business – da dine kunder vil søge på Google eller Google Maps, for at finde vej til din virksomhed.

agency pattern 04
Google my buss
Det Vi Skal Bruge
research icon 1

Information

Vi skal informere Google omkring jeres forretning med informationer som, kontakt person, adresse, branche, logo, åbningstider, tekst omkring jeres butik.

Verify icon

Verificering

I og med Google My Business, er for lokale forretninger. Så skal du have mulighed for at modtage post på adressen, da man skal verificere over for Google man driver virksomheden på den adresse. Kan tage op til 14 dage, før man modtager brevet fra Google.

Google icon

Fodre Google

Vejen mod højere placeringer, hvis du lige har startet en restaurant og dine konkurrenter har over 100 gode anmeldelser massere af billeder. Så kræver det at man sørger for at, fodre Google med informationer. Gode billeder, tekst omkring forretningen, opretter tilbud.

agency icon 14

Betal Dig Til Toppen

Ved hjælp af Google Ads, kan vi hjælpe med at du kan komme i toppen af resultatet på den kategori du arbejder i. Så søger jeg efter en slagter i Aalborg, så kan vi hjælpe med du kommer i toppen. Mod betaling for annoncering via Google Ads som arbejder sammen med Google Maps.

Hvad Kan Man Med Google My Business

Jeg beskriver lige kort her under, nogle af de ting som Google My Business kan.

review icon

Anmeldelser på Google

Det siger sig selv, får du gode ratings af dine kunder, og kommer det hyppigt. Så vurdere Google også at din forretning, er det godt resultat for dem som søger efter en virksomhed som din i dit lokal område.

Opslag icon

Opslag vi Google

Google elsker når man bruger de funktioner de stiller til rådighed. Derfor skal man også gøre brug af opslag via Google My Business. Du kan sammenligne det med dine organiske Facebook opslag.

agency icon 13

Sørg for at de har de rigtige information

Har du ændret åbningstider i fx julen, så sørg for at sætte det op – så dine kunder ikke, kører til din butik for at møde en lukket butik. Sørg for at jeres link til website navigere det rigtige sted hen. Samt det rigtige telefonnummer.

agency icon 03

Andet vigtig info

Driver du fx en restaurant, så sørg for at fortælle om i har take-away, spise i restauranten, parkeringsmuligheder, indgang til handicappet, udendørs servering, prisniveau mm. Det er informationer som Google elsker. Samt dine kunder har brug for disse informationer.

Referencer

Kontakt

Vi er her, for at hjælpe dig og din forretning

Telefon

Service ydelser

Kan vi hjælpe dig?

14 + 12 =

"
"
Pris på opsætning af Google My Business

Priserne kan variere alt efter hvilket behov du har, om der er nogle ting som du ønsker + som ikke er med i hjemmeside pakkerne.

Priserne er EX. Moms.

 

Spørgsmål vi får jævnligt

Har du nogle spørgsmål som ikke bliver besvaret her under, så kontakt os.

Betaler man for Google My Business?

I princippet er det helt gratis at have Google My Business. Her bliver din virksomhed vist i Google Maps hvis jeg fx søger efter en frisør, så hvis du har gode ratings, opdatere jævnligt med billeder og tilbud en god chance for at komme op på side 1. 

Når man søger specifikt på din frisør fx. på Google så kommer din forretning også i toppen af søgeresultatet, gratis.

Jeg er ny startet og mine konkurrenter har +100 anmeldelser?

Det er her vi selvfølgelig rigtig gerne vil hjælpe, med at få opsat annoncering via Google Ads – Hvor vi vil gå ind at arbejde på at få din forretning i toppen, på den kategori i arbejder i.

Kan jeg selv redigere i min Google My Business?

Det kan du, det er faktisk ret simpelt. Ellers kan man betale os et lille beløb, hvis man gerne vil sikre sig, vi uploader noget løbende for jer, i samarbejde med jer.

Andre Ydelser
Facebook

Facebook Annoncering

Din kunder er på Facebook. 3.8 millioner danskere har en Facebook profil. 63% bruger platformen hverdag.

Facebook Annoncering

Facebook og Instagram hænger sammen, så det er 2 i 1 løsning. Derfor kan du annoncere begge steder med samme annoncer. Lokale butikker, skal udnytte dette. Da det i mange tilfælde er et bedre resultat for Facebook at vise noget lokalt, frem for noget fra Wish eller en anden stor webshop.

Læs Mere
Google ads icon

Google Annoncering

Inden vi fortager et køb, så tjekker vi Google. Leder vi efter en god restaurant tjekker vi Google.

Google Annoncering

Google og Youtube hænger sammen, og derfor kan du via Google Ads annoncere på begge disse platforme. De fleste af vores kunder er lokale butikker og derfor er det search ads vi hjælper mest med. Altså specifikke søgninger vi gerne vil vinde top resultater på, på Google.

Læs Mere
SEO icon 1

SEO

Med søgemaskineoptimering kan du komme til at rangere højere på Google - Gør du det selv, er det gratis.

SEO

Vi arbejder med teknisk SEO og Linkbuilding, ikke tekstoptimering. Vi optimere sites, meta beskrivelser, titler, h1, h2, h3 osv. billeder og alt tags mm. Linkbuilding er en måde hvor andre anbefaler/nævner ens site på deres website.

Læs Mere
Grafisk icon

Grafisk Design

Logo, visitkort, Facebook og Instagram post, flyers, menukort, coverbillede til Facebook mm.

Grafisk Design

Grafik kan hurtigt blive kedeligt for mange og være noget man ikke får arbejdet med. I stedet for man bruger nogle billeder der er taget med ens telefon af et ark med nogle priser fx, så er det langt mere salgsbart med et menukort som er mere indbydende - det samme gælder sig for alt grafisk.

Læs Mere
Wordpress icon

Wordpress Hjemmeside

Der findes mange metoder hvor man kan lave en hjemmeside. WordPress er den mest udbredte.

Wordpress Hjemmeside

Vi udarbejder hjemmesider udfra dine behov, skal det være en simpelt one-page side, 5 siders page med booking system. Det er vigtigt for os, du får det som du ønsker - og du er tilfreds med vores arbejde.

Læs Mere
Woocommerce icon

WooCommerce Webshop

Vi bruger WordPress og WooCommerce til at lave webshops, det giver massere af muligheder. Samt du betaler ikke månedligt, som fx med Shopify.

WooCommerce Webshop

WooCommerce er et shopsystem som er lavet til WordPress. Vi integrere det med Pensopay, så man kane betale med de forskellige kort samt Mobilepay. WooCommerce er det relativt nemt at oprette produkter, få rapporter over ens salg. Kan sættes op med Shipmondo (fragt) og Dinero (bogføring).

Læs Mere
Konsulent icon 1

Konsulent

Vi hjælper dig som måske har lavet din egen hjemmeside, services på ydelser vi har lavet som ikke er bindende mm.

Konsulent

Vi laver altid et estimat af det tid vi skal bruge på en opgave, så du ikke bliver overrasket over det. Er det et længere varende samarbejde skal vi lave et klippekort til dig.

Læs Mere