Grafisk Design

Alt fra logo, flyer, visitkort, Facebook post mm.

5
5

Gennemsigtighed Gennem din Virksomhed

Det er vigtigt at din virksomhed fremstår med samme logo, samme farver, samme font mm. Så din virksomhed er til at kende og man hurtigt kan genkende den. Om det er søgen efter din hjemmeside, Facebook side eller man ser du kommer kørende i din firmabil, så skal dit logo, gøre at man ved hvad du laver og nemt at genkende. Det samme gælder når du skal have et visitkort eller en flyer, den skal fremstå i de samme farver som du bruger på dit website.

agency pattern 04
agency office 07

Hvad laver vi af Grafisk Design

Vi laver alt inden for logo, flyers, menukort, Facebook post, Instagram Post mm. Alt det her hvor vi snakker enkle elementer. Derfor ligger vi formentligt også under den pris du kender fra en AVIS eller andet.

Skabdet logo

Logo

Konsulent icon 1

Vistikort

review icon

Menukort

agency icon 07

Brochure

Kontakt

Vi er her, for at hjælpe dig og din forretning

Telefon

Service ydelser

Kan vi hjælpe dig?

7 + 13 =

5
5

Pris på Grafisk Design

I samarbejde med dig, får vi designet noget som passer til præcis din forretning. Mangler du en specifik pris på en opgave, så kontakt os.

Priserne er ex moms.

Andre Ydelser

Facebook

Facebook Annoncering

Din kunder er på Facebook. 3.8 millioner danskere har en Facebook profil. 63% bruger platformen hverdag.

Facebook Annoncering

Facebook og Instagram hænger sammen, så det er 2 i 1 løsning. Derfor kan du annoncere begge steder med samme annoncer. Lokale butikker, skal udnytte dette. Da det i mange tilfælde er et bedre resultat for Facebook at vise noget lokalt, frem for noget fra Wish eller en anden stor webshop.

Læs Mere
Google ads icon

Google Annoncering

Inden vi fortager et køb, så tjekker vi Google. Leder vi efter en god restaurant tjekker vi Google.

Google Annoncering

Google og Youtube hænger sammen, og derfor kan du via Google Ads annoncere på begge disse platforme. De fleste af vores kunder er lokale butikker og derfor er det search ads vi hjælper mest med. Altså specifikke søgninger vi gerne vil vinde top resultater på, på Google.

Læs Mere
SEO icon 1

SEO

Med søgemaskineoptimering kan du komme til at rangere højere på Google - Gør du det selv, er det gratis.

SEO

Vi arbejder med teknisk SEO og Linkbuilding, ikke tekstoptimering. Vi optimere sites, meta beskrivelser, titler, h1, h2, h3 osv. billeder og alt tags mm. Linkbuilding er en måde hvor andre anbefaler/nævner ens site på deres website.

Læs Mere
Wordpress icon

Wordpress Hjemmeside

Der findes mange metoder hvor man kan lave en hjemmeside. WordPress er den mest udbredte.

Wordpress Hjemmeside

Vi udarbejder hjemmesider udfra dine behov, skal det være en simpelt one-page side, 5 siders page med booking system. Det er vigtigt for os, du får det som du ønsker - og du er tilfreds med vores arbejde.

Læs Mere
Woocommerce icon

WooCommerce Webshop

Vi bruger WordPress og WooCommerce til at lave webshops, det giver massere af muligheder. Samt du betaler ikke månedligt, som fx med Shopify.

WooCommerce Webshop

WooCommerce er et shopsystem som er lavet til WordPress. Vi integrere det med Pensopay, så man kane betale med de forskellige kort samt Mobilepay. WooCommerce er det relativt nemt at oprette produkter, få rapporter over ens salg. Kan sættes op med Shipmondo (fragt) og Dinero (bogføring).

Læs Mere
Google Maps icon

Google My Business

Driver du en lokal forretning, så SKAL du være oprettet via Google My Business. Et plus er at det er gratis at bruge.

Google My Business

Med Google My Business kan du være sikker på at hvis man søger efter navnet på din forretning, så kommer du i toppen af Google samt du bliver vist under Google Maps, hvis man søger efter den kategori virksomheden er oprettet under.

Læs Mere
Konsulent icon 1

Konsulent

Vi hjælper dig som måske har lavet din egen hjemmeside, services på ydelser vi har lavet som ikke er bindende mm.

Konsulent

Vi laver altid et estimat af det tid vi skal bruge på en opgave, så du ikke bliver overrasket over det. Er det et længere varende samarbejde skal vi lave et klippekort til dig.

Læs Mere