Hjemmeside pris
Jesper Søkbæk - Digital Konsulent

dinwebdesigner

Online Marketing Specialist

Prisen for en hjemmeside kan variere meget afhængigt af en række faktorer. Den vigtigste faktor er hjemmesidens størrelse og kompleksitet. En lille, simpel info hjemmeside kan oprettes for et sted mellem 3.000-8.000 kr. mens et stort, komplekst websted kan koste titusindvis af kr. Andre faktorer, der kan påvirke prisen, omfatter behovet for brugerdefineret kodning eller grafik, brugen af premium plugins eller temaer og inddragelse af e-handelsfunktioner.

Generelt er det dog muligt at få en god fornemmelse af prisen på en hjemmeside ved at tage hensyn til projektets størrelse og omfang. Med det i tankerne kan man roligt sige, at de fleste websites ligger et sted i mellemkategorien med priser, der starter ved omkring 8.000 kr og op efter for en info side.

Typer af websites/hjemmesider

  • Info hjemmeside (restauranter, slagtere, murer osv.)

En info hjemmeside er et website, der typisk er mindre i omfang og størrelse end et mere omfattende website. Mindre hjemmeside kan give generelle oplysninger om en virksomhed eller organisation, eller de kan være fokuseret på et specifikt emne. En lille hjemmeside om en lokal restaurant kan f.eks. indeholde menukortet, anvisninger og kontaktoplysninger.

Den kan dog stadig være effektive til at give oplysninger om virksomheder, produkter, tjenester, begivenheder, og organisationer.

  • Booking hjemmeside (frisør, kan også være restauranter, konsulenter, beauty osv.)
  • Webshop (alle der vil sælge et produkt online og dermed sende produktet)
  • Affiliate website (her lever man af reklame fra evt. webshops)
  • Blog (en blog er for dem der måske er influencers, rejseguider, madblogger osv.)

Der er selvfølgelig stor forskel i prisen fra en infoside til en webshop.

Skal du kunne redigere selv på din hjemmeside?

Et websted er et af de vigtigste værktøjer, som en virksomhed kan have. Det er en måde at nå ud til nye kunder, fremme dine produkter eller tjenester og skabe kendskab til dit brand. Men hvad sker der, når du har brug for at foretage en ændring på dit websted, og du ikke ved, hvordan du skal gøre det? Det er her, en webudvikler kommer ind i billedet. En webudvikler er en person, der har specialiseret sig i at oprette og vedligeholde websteder. De har de færdigheder og den viden, der skal til for at sikre, at dit websted ser godt ud, fungerer korrekt og er kompatibelt med alle de nyeste webbrowsere.

Selv om det er vigtigt at få en professionel til at oprette dit websted, er der også nogle fordele ved at kunne redigere det selv. Du vil f.eks. kunne foretage ændringer hurtigere og uden at skulle stole på en anden person. Og hvis du nogensinde har brug for hjælp, er der masser af online ressourcer, der kan hjælpe dig gennem processen. Så selv om der er nogle fordele ved at samarbejde med en webudvikler, er der også nogle fordele ved at kunne redigere dit eget websted.

Derfor anbefaler vi at mindre virksomheder, får lavet deres hjemmeside i WordPress. Der er mange freelancere og dermed mange udviklere som ikke koster det hvide ud af øjnene.

Lad dig ikke narre af hjemmeside på abonnement

Vi nævner ingen navne, men flere af de helt store marketing bureauer i Danmark, fanger mindre erhversdrivende ligeså snart de har oprettet et cvr nummer. Det vil typisk være en sælger der ringer til dig, booker et møde og kommer ud til dig. De sælger dig en hjemmeside hvor du er bundet i typisk et par år gerne 3 hvis ikke mere, hvor du altså betaler mellem 8-15.000 kr om året. Din hjemmeside som måske skulle have kostet dig 10.000 kr. Ender med at koste dig måske 50.000 kr. i løbet af de første 5 år. Driver du en tømrer eller en mekaniker, for ikke at sige frisør eller fodklinik, ja så er det ikke mange ændringer du skal have lavet når hjemmesiden er færdig lavet. Derfor kan det bedre betale sig at bruge en mindre spiller på markedet.

Services

Facebook

Facebook

SEO

SEO

Linkbuilding

Linkbuilding

WordPress

WordPress

Google Ads

Google

Reviews

Reviews

Digital Konsulent

Digital Konsulent

5

Hyr Os

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Skal vi skalere sammen?

Vi hjælper med alle felterne du kan se ovenfor - tryk på kontakt knappen nedenfor

Kontakt

dinwebdesigner