Hvad er Linkedin?
Jesper Søkbæk - Digital Konsulent

dinwebdesigner

Online Marketing Specialist

LinkedIn er et professionelt netværkssite, der blev lanceret i 2003. Det adskiller sig fra andre sociale netværkssider, fordi det fokuserer på at forbinde fagfolk med hinanden med henblik på forretningsmæssige formål. Brugerne kan f.eks. oprette profiler, der fremhæver deres erhvervserfaring og færdigheder, og de kan bruge webstedet til at finde job eller projekter.

LinkedIn har også grupper og fora, hvor brugerne kan diskutere branchens nyheder og emner af interesse. Desuden kan virksomheder bruge LinkedIn til at promovere deres produkter eller tjenester. Samlet set er LinkedIn en værdifuld ressource for fagfolk, der ønsker at komme i kontakt med andre inden for deres felt.

Hvordan bruger man Linkedin?

Først skal du oprette en profil ved at indtaste dit navn, din nuværende stillingsbetegnelse og andre relevante oplysninger. Sørg for at medtage et professionelt foto og et interessant resumé af dine kvalifikationer. Derefter kan du begynde at komme i kontakt med andre fagfolk inden for dit område.

LinkedIn gør det nemt at finde og komme i kontakt med folk, du kender, og at introducere nye kontakter. Endelig kan du udnytte platformens mange funktioner, f.eks. grupper, artikler og stillingsopslag. Ved at følge disse enkle instruktioner er du på vej til at få mest muligt ud af LinkedIn.

Hvem bruger Linkedin?

LinkedIn er en erhvervsorienteret social netværkstjeneste, der bruges af fagfolk over hele verden. LinkedIn blev grundlagt i 2003 og har over 500 millioner medlemmer i mere end 200 lande. Medlemmer kan oprette en profil, oprette forbindelse til andre fagfolk og deltage i grupper. Virksomheder kan også bruge LinkedIn til at offentliggøre ledige stillingsopslag og komme i kontakt med potentielle medarbejdere.

Desuden tilbyder LinkedIn et premium-abonnement, der giver medlemmerne adgang til yderligere funktioner, f.eks. mulighed for at se, hvem der har set deres profil, og sende beskeder til alle, uanset om de er forbundet. Uanset om du leder efter et job, forsøger at udvikle din virksomhed eller blot ønsker at holde dig ajour med, hvad der sker i din branche, er LinkedIn et værdifuldt værktøj.

Forbindelser på Linkedin?

Du vil måske blive overrasket over at erfare, at LinkedIn ikke kun er et effektivt netværksværktøj for jobsøgende, men også en fantastisk måde at komme i kontakt med potentielle kunder og forretningspartnere på. LinkedIn giver dig mulighed for at oprette en profil, der fremhæver dine professionelle resultater og færdigheder, og bruger derefter disse oplysninger til at forbinde dig med andre med samme interesser. Du kan også deltage i LinkedIn-grupper, som er en fantastisk måde at komme i kontakt med ligesindede fagfolk og få kendskab til nye muligheder.

Derudover tilbyder LinkedIn en række betalte abonnementer, som giver dig adgang til yderligere funktioner, f.eks. mulighed for at sende beskeder til alle på webstedet og se detaljerede profiler for andre medlemmer. Uanset om du er på udkig efter et job, søger nye forretningsmuligheder eller blot er interesseret i at holde kontakten med dit professionelle netværk, kan LinkedIn være en uvurderlig ressource.

Hvem har lavet Linkedin?

LinkedIn er en erhvervsorienteret social netværkstjeneste, der blev grundlagt i december 2002 og lanceret den 5. maj 2003. Den bruges primært til professionelt networking. Fra 2015 stammer størstedelen af webstedets indtægter fra salg af adgang til oplysninger om dets brugere til rekrutteringsfolk og salgsprofessionelle. LinkedIn blev grundlagt af Reid Hoffman og medstiftet af Jean-Luc Vaillant, Allen Blue, Konstantin Guericke, Eric Ly, Lee Hirschhorn og Eric Ly. Den blev lanceret i maj 2003 og blev først og fremmest brugt af nyuddannede studerende, der søgte praktikpladser og jobmuligheder, før den udvidede medlemskabet til at omfatte flere end studerende. I juni 2016 overtog Microsoft LinkedIn for 26 mia. dollars.

LinkedIns CEO er Jeff Weiner, der tidligere var Yahoo!’s midlertidige CEO fra 2007 til 2008. Stifter Reid Hoffman er bestyrelsesformand. Tidlige versioner af LinkedIn var stærkt afhængige af Ruby on Rails (og gør det stadig for nogle vigtige komponenter), men er gradvist migreret til andre teknologier som Clojure Akka, Cassandra og Kafka for sin stadigt voksende arkitektur ud over at være en monolitisk Ruby on Rails-app med en masse JavaScript drysset ovenpå – de mest bemærkelsesværdige eksempler er mobilapplikationer, som alle er skrevet i Swift (iOS) eller Java (Android) i stedet for Ruby on Rails eller Node.js til webfrontend. -Wikipedia “LinkedIn”.

Services

Facebook

Facebook

SEO

SEO

Linkbuilding

Linkbuilding

WordPress

WordPress

Google Ads

Google

Reviews

Reviews

Digital Konsulent

Digital Konsulent

5

Hyr Os

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Skal vi skalere sammen?

Vi hjælper med alle felterne du kan se ovenfor - tryk på kontakt knappen nedenfor

Kontakt

dinwebdesigner