Pris

Fra 560 kr.

Samlet Rating:

(4/5)

Alidropship er et WordPress plugin som gør det muligt at lave en dropshipping side, med produkter fra AliExpress hurtigere end nogensinde før.

Hvad er Alidropship?

Det er et WordPress plugin til dig som gerne vil lave en dropshipping shop, hvor du integerer produkter fra AliExpress. AliExpress er søster siden til Alibaba, Alibaba er stedet hvor du køber produkter hjem til en webshop i større partier, det er altså en B2B platform kun for virksomheder. AliExpress er derimod for private, det betyder man kan købe 1 produkt af gangen, det kan du ikke via Alibaba.

Hvad kan AliDropship?

Formålet med dette plugin er at du kan lave en dropshipping side, hvor du vil sælge produkter fra AliExpress uden at have produkterne på lager selv. På AliExpress kan du finde alt mellem himmel og jord.

Med over 100.000 sælgere og over 100 millioner produkter, så kræver det blot du vælger hvilke produkter du gerne vil importere til din side.

De Gode

FORDELE

 • 1 klik import af produkter
 • Hurtigt at sætte op
 • Billigt at komme i gang
 • Tilføj alle de produkter du vil
 • Sæt regler for pris angivelser

De dårlige

Ulemper

 • De sælgere flere add-ons som skal tilkøbes
 • Kan være svært at drive grundet nye momsregler (undersøg det)
 • Har man ikke færdigheder i WordPress, kan det også være ”lidt” svært

Smarte funktioner i AliDropship pluginet

Importere produkter fra AliExpress, med 1 klik. Det kræver at du bruger AliExpress i en ny browser og finder produktet, så har du en bar i toppen hvor du altså kan importere produktet med 1 klik. (virker kun med Google Chrome)

Tilføje alle de produkter du har lyst til, vores erfaring med dropshipping er at du skal holde dig til en bestemt kategori.

Integrationen med dropshipping fungerer med WooCommerce. Du behøver dog ikke have WooCommerce installeret, da de har AliDropship Woo.

Tilføj reviews, som giver mere social proof.

Giv rabatter i form af kuponer eller send mails til folk på email-listen.

Tilføj regler for hvordan du vil prissætte produkter, så den selv reagere på det.

Og mange flere funktioner.

AliDropship ekstra add-ons

De har en masse forskellige add-ons, nogle gratis andre betalte. De betalte er – Reviews page, Promo Banner, Upsell, My Suppliers, Google Merchant, Facebook Business, Social Rabbit Plugin, Countdown Timer, Recent Sales Pop-up.

Du behøver ingen af disse til at starte med, men skulle din forretning begynde at give salg, så kan det være en god ide at tilkøbe nogle af disse add-ons.

  Er det nemt at tjene penge på dropshipping?

  Bestemt ikke, det kræver hårdt arbejde som alt andet. Du skal hver gang et produkt er solgt ind og købe det via den sælger du har valgt. I og med du driver en butik, så skal du også have support, i og med at dine pakker ikke kommer efter 1-3 dage, så gør rigtig tydeligt opmærksom på det – ellers kan din shop gå ned inden du nærmest er kommet i gang.

  Du skal drive trafik til din side for at sælge noget, om det er SEO, Facebook, Google, Influencers, så koster det hele penge, det tager tid – dermed kræver det hårdt arbejde.

  Hvad skal du være opmærksom på med dropshipping?

  • I og med AliExpress er uden for EU, så skal du være opmærksom på de nye momsregler. Her kan vi ikke hjælpe dig, det skal du snakke med en revisor eller skat omkring. Det er blevet svære at drive den her type dropshipping side efter de nye momsregler, som trådte i kraft 1/7-2021.
  • Test altid de produkter du vil sælge, altså køb varen selv og test den inden du sætter den på din side.
  • Gør dine kunder opmærksom på at produkterne først kommer efter, det viste datoer. Så de ikke forventer at modtage en pakke 1-4 dage efter de har bestilt pakken.
  • Husk at AliExpress sender ud til nærmest alle lande, derfor behøver din side ikke være på Dansk. Og derfor vil du ikke løbe ind i moms afgifter på pakkerne. – Men undersøg reglerne i andre lande. Vi kender dem ikke, og derfor noget du selv skal undersøge.

  Hvad er prisen for AliDropship Woo?

  De har mange forskellige produkter, og derfor anbefaler vi også du selv tjekker deres site.

  WooCommerce Dropshipping Plugin – 89 $ som er et one-time fee. Det betyder du betaler kun for det engang.

  Du kan også købe affiliate sider igennem dem, som allerede kører og har omsætning – vi har ikke prøvet det, så vi kan ikke sige for eller i mod.

  De har også templates som du kan købe, de ligger til 300 $, så skal du bare selv finde de produkter du gerne vil have på.

  Premium produkter – det er en service hvor de søger markedet for premium produkter, som du så kan tilføje til dit site. Det betyder altså du ikke behøber at sidde og søge efter produkter – det koster 39 $ pr. måned.

  Udover de nævnte ting kan du også købe marketing opgaver, andre add-ons, produkt imports, hosting mm hos dem.

  Alidropship WooCommerce plugin

  Konklusion af AliDropship plugin

  Er du hooked på at lave en dropshipping forretning, har undersøgt for og i mod for den forretningsmodel. Så er AliDropship et plugin som kan spare dig oceaner i tid, for prisen på de 89 dollars. Får du et plugin hvor den største feature helt klart er at du kan importere produkter fra AliExpress med 1 klik.

  Alt i alt, så er det et plugin som kan hjælpe dig med at opsætte din dropshipping forretning hurtigt. Men som du kan se vi beskriver ovenfor er det blevet langt svære i hvert fald i Danmark grundet nye regler for pakker udenfor EU, som skal betales moms af. Det er dine kunder som kommer til at betale det, og det betyder altså kundernes produkter bliver 25% dyrer.

  Så sæt dig godt ind i reglerne for dropshipping. Det kan lyde lukrativt, det kan det også være – men det er vigtigt du har styr på reglerne, her snakker vi moms, returneringer, produkt som går i stykker osv.

  Har du styr på reglerne og er klar på at lave en dropshipping webshop med produkter fra AliExpress, så vil vi anbefale man bruger AliDropship.

  Alidropship logo

  Samlet Rating

  (4/5)