Pris

Fra 0 kr.

Samlet Rating:

(4/5)

AppSumo er en markedsplads for digitale softwareprodukter. Fungere således at man kan spare rigtig mange penge på software deals, i form af lifetime eller årlige subcriptions på digitale produkter.

Hvordan fungere AppSumo?

AppSumo er stedet for online software deals, hvor du finder alt fra SEO Tools, CRM, Kursus, Data & Analytics, HR, eCommerce, Legal, Salg, Sikkerhed, Marketing, Social Media, Stock Photos, Support, Video, WordPress, Design, Content, Accounting osv.

Er man sælger af et software produkt, som er i early stage og mangler kunder for at kunne bygge videre og drage erfaring fra kunderne. Så er det her mange vælger at ligge deres produkt op på AppSumo til en virkelig skarp pris. Vælger man at tage mod en deal på AppSumo, så er der rigtig mange penge at spare – de tilbyder som regel en livstidslicens hvor du kan spare ja oceaner af penge, hvis man rammer produkter som virkelig kommer til at sætte sig på et marked.

Vores danske SEO rank tracker som siges at være verdens hurtigste rank tracker, brugt af store virksomheder som SAS, Bilka og Arla koster fra 659 kr. pr måned. Over flere omgange har man kunne købe lifetime adgang til Accuranker fra 39$ som er omkring 270 kr. engangsbetaling. I stedet for at betale omkring 8000 kr. årligt kunne du altså have haft Accuranker til den skarpe pris.

Ligeledes kunne vi nævne Frase.io, ShortPixel, Peppertype.ai (som er live lige nu) et AI tekst værktøj vi tror kan konkurrere med Jarvis.ai som ligger og koster omkring 800 kr. pr måned.

De Gode

FORDELE

 • Spar rigtig mange penge
 • Scout gode deal
 • Lifetime deals
 • 60 dages returret
 • Mange forskellige produkter
 • 10% rabat med AppSumo medlemskab

De dårlige

Ulemper

 • Man kan og vil løbe ind i produkter som ikke bliver til noget
 • Man kan hurtigt bruge mange penge (er det en ulempe?)

AppSumo deals som lige nu har god værdi

Peppertype.ai – starter fra 39 dollars, AI tekst tool, som hjælper med at skrive tekster hurtigt

WP Reset – 49 dollars, godt værktøj til freelancere som arbejder i WordPress

StudioCart – 89 dollars, alternativ til ClickFunnels, Thrivecart eller CartFlows

Listnr – 79 dollars, AI voice-over

Screpy – 55 dollars som AppSumo Plus

Find produkter med værdi i

Der findes mere end 300 produkter på AppSumo, det er langt fra alle samme der bliver til noget – som fx Ahrefs. Lige nu mens jeg skriver det her, er AI tools ved at komme til liv – der bliver lanceret produkter nærmest ugenligt, om 2-3 år er mit gæt flere af dem ikke vil leve. Derfor skal man undersøge roadmap, eller købe værktøjet teste det og derefter ask for et refund af produktet, hvis det ikke fungere for dig. Man har 60 dage hvor man kan få sine penge retur på produkter på AppSumo – hvis de ikke fungere for en.

Få mest ud af AppSumo deals

Kig efter tools, som holder sig til et felt og ikke prøver at gøre mange forskellige ting. Tjek deres website, tjek anmeldelser på Caperra, Trustpilot, Youtube osv. Tjek op på deres roadmap, se på tilbuddet du får om du får 1 bruger adgang eller 10 er ikke lige meget, om du kan bruges det software på din hjemmeside på 1 hjemmeside eller på ubegrænset antal er heller ikke lige meget. Så tjek op på hvordan stacking af en deal fungerer.

Hvad skal man være opmærksom på?

Du skal ikke altid stole på AppSumo reviews, grunden til det er at hver gang AppSumo sælger et produkt modtager man en mail om man vil give et review af produktet – det er ikke så slemt for det gør alle. Problemet opstår når du opretter dig på det produkt du har købt, så vil nogle produkter give dig mulighed for at få flere enheder, søgninger, brug af softwaret hver måned alt efter hvilket tool de selvfølgelig sælger. Det siger selv sig, gode anmeldelser sælger og har man mange af dem, så kan man regne med at sælge endnu mere.

Det fungerer således, køber jeg fx ”WriterZen” som er et tool til at søge efter søgeord – så når du har købt det via AppSumo og oprettet din konto hos WriterZen. Så kan du se en pakke i menuen i toppen, hvor der står hvis du giver et review via trustpilot, G2, appsumo, Facebook osv. Så får du 25-35.000 ekstra søgninger ved at skrive et review. På den måde kan det være misvisende at kigge efter reviews.

Når man først lige får øjnene på AppSumo, så kan mange af deres deals se helt fantastiske ud og man kan hurtigt bruge de her 1000-2000 dollars på en masse softwareprodukter, som man reelt ikke har brug for. Det er det vi kalder nice to have og ikke need to have. Derfor skal du tænke dig om, om det er et produkt du virkelig mangler. Et software skal gerne gøre livet nemmere for dig, og ikke blot give dig et produkt som du ikke får brugt.

  Det gode ved AppSumo

  Du kan komme ind i produkter virkelig tidligt, og derved gøre et scoop som nævnt med Accuranker tidligere. Mange deals på AppSumo ligger fra 39-99 dollars hvis man vælger 1 stack / tier og gælder i lifetime. Dermed er det også minimalt hvad det har kostet en, kontra hvor meget et software kan koste månedligt.

  Det bedste ved AppSumo, er at de tilbyder 60 dage refundering politik. Altså du kan teste et tool i 60 dage og se om det fungerer for dig, gør det ikke så kan du få alle dine penge retur. Man ser normalt i softwarebranchen at man har 7-14 eller 30 dage pengene tilbage garanti. Så tænker man at man gerne vil teste et nyt værktøj, så kan man købe det og teste det i de her 60 dage – kan man ikke bruge det, så kan man få sine penge retur.

  Bliver du medlem af AppSumo Plus, får du adgang til deals efter de er udløbet i en give tidsperiode. Du får samtidig 10% på alle produkter. Som nævnt ovenfor kan man hurtigt bruge 1000-2000 dollars, 10% her er 100-200 dollars. Det koster 99 dollars årligt at være AppSumo Plus medlem.

  Appsumo logo 1 1

  Samlet Rating

  (4/5)