Pris

Fra 0 kr.

Samlet Rating:

(4/5)

Beeketing har udelukkende fokus på eCommerce platforme, deres produkter kan bruges til WordPress & WooCommerce, Shopify, Magento og BigCommerce. 

Storset alle deres addons fungere til WordPress og Shopify. Tjek lige op hvis du bruger Magento og BigCommerce.

Beeketing Review

Beeketing har mere end 6 års erfaring inden for eCommerce, deres produkter bliver brugt på mere en 350.000 webshops. De har fokus på produkter som hjælper dig, ved at lave plugins som gør det muligt at få flere penge ud af dine kunder – og dermed hæve din basket size samt basket value.

De laver både gratis og betalte produkter. Deres mest kendte produkt og det som har fået flest reviews er deres ”Sales Pop”, et plugin som giver social proof – det viser altså når en anden har købt et produkt på dit website. Så lad os sige at ”kim” fra Herning har købt en t-shirt for 10 minutter siden, og du besøger min shop, så nede i venstreside af min hjemmeside vil der poppe op at Kim har købt dette produkt. Det skaber opmærksomhed for din kunde, som i flere tilfælde vil klikke på den – det betyder også at kunderne ser andre handler her, så det må være et sikkert sted at handle.

  De Gode

  FORDELE

  • Boost dit salg på din hjemmeside / webshop
  • Social Proof værktøjer
  • Få flere penge ud af dine kunder
  • Gratis produkter

  De dårlige

  Ulemper

  • Kan blive lidt amerikans – så vurder hvad der passer til dit site

  Hvilke apps / plugins har Beeketing?

  Betalte

  Checkout Boost – Du kender godt til begrebet ”abandon carts”, som betyder at en procentdel ikke gennemfører deres køb inden de forlader kurven eller siden. Faktisk er tallene for dette op til 70%, vil du bringe den procentdel ned – så kan det gøres med Checkout Boost fra Beeketing. Du kan fx tilbyde at give noget gratis med, give dem gratis fragt, tilbyde en % på fx 10% hvis de køber indenfor en bestemt tidsgrænse. Det er det som kaldes ”urgency”.

  En anden fed, men måske lidt amerikansk funktion er at du kan tilbyde dine kunder at dele deres kurv på fx Facebook, for at de så får et gratis produkt med i deres køb. Her skal du se det som marketing, og vurdere om det koster dig mere at give et gratis produkt, for en deling på en kundes private Facebook – eller om du kan købe en kunde billigere via din egen annoncering.

  Kan bruge til WordPress & Shopify

  Pris – 27 dollars om måneden. / 15 dages pengene tilbage garanti

   

  Boost Sales – Med Boost Sales, har de gjort upselling og cross-sell super nemt. Ved hjælp af deres AI teknologi behøver du ikke selv sætte det op. Da deres AI går ind og finder produkter som kunne falde i kundens smag af sig selv.

  Så lad os tage et produkt eksempel, sælger du et par løbesko – lad os sige Nike, en kunde vil gerne købe et par Nike Pegasus løbesko, så i stedet for de kun køber dette par, bliver de nu vist for løbestrømper, kompressions tights samt en t-shirt. Det betyder altså at du hurtigt kan tjene endnu mere på en kunde og derved hæve din konversion rate og basket value samt basket size. På den anden side, bliver kunden vist for produkter som måske kunne falde i deres smag eller et produkt som de manglede.

  Kigger du på mastodonten inden for dette, så er det Amazon som virkelig har gjort det her i mange år. Med kæmpe succes.

  Kan bruge til WordPress & Shopify

   

  Pris – 30 dollars om måneden. / 15 dages pengene tilbage garanti

   

  Personalized Recommended – Dette plugin gør også brug af deres Beeketing AI, som gør at den automatisk personalisere produkter mod dine kunder. Her kan du vise fx dem som købte dette produkt, købt også disse produkter. Hvilke produkter som er bedst sælgende i din webshop. Hvilke produkter som de senest har kigget på, så man ikke skal gå tilbage hele tiden. Hvis en kunde så tilføjer noget fra anbefalede listen, så kan du sætte til så der kommer endnu et upsell som igen viser hvad andre køber lige nu.

  Igen et plugin som er med til at øge hvad kunder handler for via en webshop, det er vigtigt at plugins som disse også er optimeret til mobile enheder som udgør mere end 50% af handler på webshops.

  Kan bruge til WordPress & Shopify

  Pris – 19 dollars om måneden. / 15 dages pengene tilbage garanti

  Gratis addons fra Beeketing

  Better Coupon Box – Pop-ups på hjemmesider er noget vi alle kender til. Det er en hurtig måde at få fat i en email, en email har en relativ høj værdi for webshops – da man så har mulighed for at bruge email marketing. Så snart du har fat i en kundes email, så har du fået noget ud af deres besøg på din side og derved har du lov til at kontakte dem på deres email. Der findes mange af disse emails tools, og for webshops er det som konvertere bedst en rabat kode, konkurrence eller give dem noget værdi.

  I og med vi er danske, så hvis man gerne vil betale for et stykke software til leadgenering så vil jeg anbefale man kigger på Sleeknote.

  Kan bruge til WordPress, Shopify, Weebly & BigCommerce

  Pris – Gratis version eller Premium version som koster 30 dollars pr. måned

   

  Sales Pop – Deres mest populære app / plugin, med mere end 650.000 webshops som bruger denne salgs pop-up. Det som sales pop kan, er at den skaber ”social proof” det sker i en form for notifikation som popper up i bunden til venstre. I og med der sker aktivitet på skærmen, så er det noget alle øjne fanger.

  Du kan vise fx hvor mange der har købt noget de sidste 24 timer, hvem der har købt et produkt senest, hvor mange der har besøgt denne side den sidste dag, hvor mange der har købt noget de sidste 24 timer.

  Dette er en masse funktioner, som du selv kan vælge mellem. Der bliver aktiveret noget i ens hjerne når man ser andre har købt noget. Det kan gøre at dine kunder træffer en hurtigere beslutning.

  Ud af alle deres produkter, er dette deres klart bedste plugin til at skabe mere salg på en webshop.

  Kan bruge til WordPress, Shopify, Weebly & BigCommerce

  Pris – Gratis

   

  Quick Facebook Chat – Med dette plugin kan du implementere din Facebook side via din hjemmeside, så folk kan skrive til dig igennem en chat der så bliver koblet til sin Facebook side. For mindre erhversdrivende er det en fordel at bruge et tool som dette eller Manychat, som chatfunktion på sin hjemmeside. Det gør det nemt for dig og for dine kunder at komme i kontakt med dig. Driver man en mellem eller stor webshop, vil der være værktøjer som ZenDesk.

  Kan bruge til WordPress, Shopify, Weebly & BigCommerce

  Pris – Gratis

   

  Countdown Cart – Igen et værktøj som arbejder efter princippet ”Social Proof”, med dette værktøj kan du lave en nedtælling, det kunne være du vil sige kun ”5” tilbage eller du vil sige dette tilbud kan du kun få i 8 timer mere.

  Du kan også vise – hvor mange der kigger på produktet, hvor mange som har tilføjet det til deres kurv samt selvfølgelig hvor mange der har købt det.

  Et værktøj som dette er med til at øge din konverting og skabe hype omkring et produkt.

  Kan bruge til WordPress, Shopify, Weebly & BigCommerce

  Pris – Gratis

  Hvad koster Beeketing add-ons?

  Priserne svinger alt efter hvilket produkt man vælger, det gode ved Beeketing er at de har lavet både nogle betalte værktøjer og nogle gratis værktøjer. 

  Deres betalte værktøjer, har vi skrevet priserne på ovenfor. Priserne er pr. måned.

  Beeketing salgs popup

  Konklusion af Beeketing

  Beeking’s apps / plugins er relativt nemme at sætte op, du behøver ikke nogen former for kodning eller hjælp til at integrere dem. De har super fin support, på deres gratis produkter vil supporten tage lidt længere tid end hvis du har betalt for deres plugins.

  Deres produkter er for dig som har en webshop, hvor du gerne vil maksimere chancerne for at dine besøgende køber mere end de havde planlagt.

  Alt i alt, så vil du kunne gøre mange ting med deres apps / plugins, som du ellers vil have meget svært ved selv at bruge. Du skal være opmærksom på at nogle af dine kunder vil ikke blive presset noget på, mens andre vil hoppe i med begge ben og bruge flere penge end planlagt på din side. Derfor skal du også finde ud af hvilken strategi du vil ligge for din webshop.

  Vi kommer ikke uden om at webshop værktøjer som disse i det lange løb, vil kunne vækste din forretning uden at bruge flere penge.

  Beeketing logo 1

  Samlet Rating

  (5/5)