Pris

Fra 350 kr.

Samlet Rating:

(4/5)

Codeable driver en platform med verificerede WordPress eksperter, de er ikke de billigste men de ved derimod hvad de laver.

Codeable.io Review

Codeable er stedet hvor du kan ansøge om hjælp til et projekt, ud fra din specifikationer får du nogle tilbud fra eksperter på Codeable. Det koster ingen ting, du SKAL ikke købe noget hvis tilbuddet ikke matcher dine krav for pris.

Du skal ikke regne med at der er nogen der laver noget for en timeløn på 150 eller 200 kr. De ligger mellem 70-120 dollars i timen som er omkring 400 til 800 kr. Alt efter hvor stort dit projekt er, udregner de på hvad det vil koste dem.

De Gode

FORDELE

  • Gratis at få et estimat
  • Du kan selv vælge ekspert
  • Eksperter som er verificeret
  • Priser 20-50% under større bureauer
  • Sikkerhed

De dårlige

Ulemper

  • Kan være dyrt for mindre erhvervsdrivende

Hvorfor du skal vælge Codeable?

En af grundende til at vælge Codeable er at deres developers eller kodere, er WordPress certificerede eksperter. Du skal igennem deres tests eksamen, online kodning test, academy eksamen, 45 dage prøveperiode for at kunne blive ekspert på deres site.

Det som du skal huske er at Codeable IKKE er ligesom fiverr, freelancerr, upwork eller hvad de forskellige platforme hedder. På Codeable skal man igennem et tjek for at blive freelancer, så de altså sikre sig at deres eksperter er reelle eksperter og ikke bare en der tror han er fordi han har set en youtube film om hvordan man laver webdesign fx

Du kan også se hvor lang tid deres eksperter har været på platformen, hvor mange stjerner de har fået, hvor mange gennemførte projekter de har på cv’et, hvilket land de er fra.

Hvilke projekter kan du få lavet på Codeable?

De kan hjælpe dig med alt inden for WordPress, om det er du vil have lavet et tema, plugin, webshop, ændringer i noget kode, lavet et site fra bunden specifikt til din forretning, app, integration af API koder, sikkerhed, hastigheds optimering, finde fejl.

Det kræver blot du beskriver din opgave, så den er til at forstå. Så kan du med 100% sikkerhed, finde en på Codeable som kan hjælpe dig i mål.

Hvorfor det kan være farligt at vælge en fra et Facebook kommentarspor

I diverse Facebook grupper for iværksætteri, kodning, wordpress, shopify, wix ja you name it. Her sidder der en masse der gerne vil hjælpe dig, hver gang bliver det en kamp på prisen. Det er bare aldrig helt det bedste at vælge det billigste.

Nogen har års erfaring, men det er bestemt ikke alle. Derfor skal du passe på, da du måske bagefter vil sidde med et produkt som er halv færdigt, du har overført pengene og vil gerne have lavet nogle ændringer. Her kan det hurtigt blive en træls kamp, hvis der ikke har været 100% sort på hvidt, hvad forventningerne er, hvor hurtigt det skal være færdigt osv.

Gør man det gennem en platform som Codeable, så har du en form for sikkerhed. De har sikkert heller ikke de samme problemer med at fixe noget, da de KAN html og CSS. Det kan 80% af dem du finder på Facebook ikke, da de gør brug af noget drag and drop builder.

Hvad er prisen på Codeable?

I og med Codeable er en platform hvor du kan finde en WordPress freelancer, som kan hjælpe med opgaver inden for mange forskellige ting, så kan man ikke skrive en bestemt pris på hvad tingene koster. Men priserne ligger mellem 70-120 dollars i timen, som gennemsnit.

Men du kan få et gratis estimat, og du behøver ikke købe noget. Du får et estimat i løbet af 10 minutter.

Har du brug for hjælp af en af deres eksperter til at snakke omkring et komplekst projekt, så koster det 69 dollars i timen. Det er dog godt givet ud, hvis man sidder at skulle lave noget som virkelig kræver noget ekstra. Her må man ikke tænke det er dyrt, for hvis man skal have lavet en platform som koster 30-40.000 kr. og det er ens kæmpe drøm og man tror man kan få det lavet for 10.000 kr. Så kan det jo være man skal starte et andet sted, hvis man ikke har pengene til det på nuværende tidspunkt.

Vejledning er noget de fleste burde søge inden man laver større projekter.

Codeable

Konklusion af Codeable

De er ikke de billigste som vi har nævnt ovenfor, men snakker du med fx Elegant Themes, WooCommerce, WP Engine, Kinsta i supporten og de ikke kan hjælpe med opgaven da det ikke er en opgave deres support skal kunne klare. Så er det her de nævner Codeable, og hvorfor gør de så det. Det er fordi de ved det er certificerede eksperter, og dermed giver det dig en sikkerhed for du får det du betaler for – du kan også finde en på Fiverr til at klare en opgave.

Her er det måske bare 50/50 om det bliver som du forventer. For har du betalt 100 dollars for et website, så kan du jo heller ikke forvente det konvertere som et site der koster 1000 dollars. Det svarer til du køber en bil ved en brugtbil i stedet for at købe en ny. Chancen for den nye holder langt længere tid, er langt større end hvis du køber den brugte bil som har en masse rustne dele som måske snart skal udskiftes.

Codeable logo 1

Samlet Rating

(4/5)