ContentKing følg ens SEO
ContentKing

Pris

Fra 100 kr. /måned

Samlet Rating:

(4/5)

ContentKing er et digitalt software som bruges af kodere, marketers og digitale designere. Man bruger deres service til at optimere ens landing sider, ved hjælp af at finde ud af hvilke sider der performer bedst og dårligt. Du er nødt til at bruge data for at kunne rangere højere end dine konkurrenter

Hvad er ContentKing?

ContentKing bliver nævnt rundt i krogene i marketingmiljøet, det er det vi kalder et ”søgemaskine optimerngs værktøj”. De crawler dit site og finder fejl på dit website, som du kan arbejde med. Du kan finde sider der døde, har døde links, skal have ændret en URL osv.

De har en rapporterings funktion, som gør det muligt at se alle de gængse og mest vigtige informationer som der skal arbejdes på via et dashboard. Du kan dele det med dine freelancere, dit bureau eller selv arbejde på tingene. Er du så langt i processen at du læser det er, så har du selvfølgelig opsat Search Console samt Analytics – dem kan du også integrere med ContentKing, får du det gjort hjælper du ContentKing til at spytte det indhold ud til dig.

De Gode

FORDELE

 • Følg rangering
 • Se ændringer historisk
 • Opsætte flere websites
 • Segmentering af sider

De dårlige

Ulemper

 • Ingen lifetime pakke
 • Kan virke dyrt, i de større pakker

Gennemgang af ContentKing

Vil du være bedre end dine konkurrenter, så er du nød til at arbejde intelligent og strategisk med din SEO. Med ContentKing som SEO tool, kan du følge dine placeringer live. Du kan ligeledes lave ændringer og opdatere.

Gå tilbage i tiden

Har du gjort brug af værktøjet i længere tid, kan du gå tilbage i tiden og se hvordan dine sider har forbedret sig eller i værste fald tabt rangeringer. Du kan identificere nye sider, finde slettede og redirected sider på dit website.

Segmenter dine sider

Ved at gøre det – kan du nemmere optimere din SEO og følge udviklingen i de forskellige grupper af dine sider. I stedet for at arbejde med enkle sider, kan du her komme til at arbejde med flere sider, som går inde under samme kategori.

Advarsler og opdateringer

Det er vigtigt man får besked om når noget ikke fungere som det skal. Når noget går galt og hvis man ikke opdager det i tide, kan det koste dyrebare placeringer på Google. Derfor skal du sætte ContentKing op således at de må sende dig mail med fx, hvis at du har døde links, mangler titler, meta beskrivelser – eller i væreste fald man ikke kan komme ind på dine sider grundet plugins fejl eller andet. Du kan selvfølgelig også deaktivere denne funktion, men det er en funktion vi har været meget glade for.

SEO rapporterings funktion

Alle gængse information som du måtte have brug for, kan du se her. Du kan følge indsigter, fejl og mangler, advarsler, data osv. Er du freelancer og arbejder på mange sider, kan du sætte det op så du kan følge dem alle fra samme sted.

Integration med Google Search Console & Google Analytics

For at få det mest mulige ud af ContentKing, så skal du integrere det med de overnævnt Google værktøjer. Når du har gjort det få du alle de her funktioner som placeringer, sidevisninger, værdi af dine sider, bouce-rate, impressions osv. Værdifulde statestikker.

ContentKing WordPress plugin

Det er her hvor ContentKing skiller sig mest ud, i forhold til konkurrenterne som SEMrush og Ahrefs. Du kan installere deres WordPress plugins, bruge deres API kode som du finder under konto indstillinger på din ContentKing konto. Det smarte her, er at de advarsler og fejl som du finder via ContentKing, så kan du hoppe direkte over til de sider hvor problemerne er, lyn hurtigt. Sørg for at bruge cache regelmæssigt.

Hvad koster ContentKing?

ContentKing har prisniveauer og pakker, så de er tilpasset til størrelsen af ens websites. De har lavet forskellige måder du kan betale på, både månedligt, pr kvartal samt årligt.

Standard Priser – starter fra $16/månedligt

Har man mindre end 1,000 sider, starter priserne fra:

  • Månedligt – $19/Månedligt – Betales hver måned
  • Kvartal – $17/Månedligt ($51/kvartal) – Betales hvert kvartal
  • Årlig – $16/Månedligt ($192/år.) – Betales årligt

Agency Priser – starter fra $118/månedligt

Har man mere end 10,000 sider betegnes det som Agency, her starter prisen fra:

  • Young Agency
   • Månedligt – $139/Månedligt
   • Kvartal – $125/Betales hvert kvartal
   • Årlig – $118/Månedlig pris betales årligt
  • Growing Agency
   • Månedligt – $219/Månedligt
   • Kvartal – $197/Betales hvert kvartal
   • Årlig – $186/Månedlig pris betales årligt
  • Pro Agency
   • Månedligt – $319/Månedligt
   • Kvartal – $287/Betales hvert kvartal
   • Årlig – $271/Månedlig pris betales årligt

Enterprise Priser – Kontakt ContentKing

  ContentKing Priser

  Konklusion af ContentKing

  Vil du have kontrol over dit websites og finde fejl som kan påvirke dine SEO rangeringer hos søgemaskinerne. Så kan ContentKing være et værktøj du skal investere i. Med en pris fra 16 dollars om måneden er det en pris som ligger under konkurrenterne som Ahrefs og SEMrush.

  Det er især segmenteringen af dine sider på dit website, som vi finder værdifulde samt selvfølgelig alle fejlene du kan finde og rette til in real time.

  Deres WordPress plugin, funktion gør det nemt at klikke ind på de sider hvor du skal lave ændringer.

  Du kan altid starte med at købe en måned, så du ikke binder dig fast på noget. Det koster ikke mere end 2 pizzaer i nordjylland.

  ContentKing logo 1

  Samlet Rating

  (4/5)