Creative child themes store
Creative Child Themes

Pris

Fra 180 kr.

Samlet Rating:

(4/5)

Fabio som står bag Creative child themes, startede med at lave Divi child themes for at gøre livet nemmere for freelancere og digitale bureauer.

Creative Child Themes Review

Man må give ham, han har styr på webdesign. Alle deres child themes er super elegante og fremstår super professionelle. Han har sørget for at de er 100% responsive til alle browsere og enheder.

De Gode

FORDELE

  • Gennemførte Divi child themes
  • Fair priser

De dårlige

Ulemper

  • Ingen WooCommerce child themes
  • Ingen samlet pakke

Hvilke produkter har Creative Child Themes? 

Child Themes

Rocket

Aroha

Bookly

Corsy

Startmetric

Booker

Kloè

Healthy

Foody

Converter

Landing Up

Freshness

Wave Dart

Wave Material

Landif

Hvad er prisen for deres child themes?

Deres produkter finder du kun på deres eget website. Priserne svinger alt efter hvilket child theme man vælger og hvilken pakke man vælger.

Regular Licens – Fra 29 til 79 dollars

Extended Licens – Fra 119 til 159 dollars

Lifetime Licens – Fra 149 til 199 dollars

Med en REGULAR licens, kan du bruge det på en enkelt side, her betaler du årligt. EXTENDED gør at du må bruge det på alle de sider du vil men betaler årligt. Lifetime licens, her må du bruge det på alle de hjemmesider du har lyst til og du betaler kun engang.

Creative Child Thmes Kloe

Konklusion af Creative Child Themes

Vi har selvfølgelig testet Creatives child themes, vi finder dem nemme at redigere okay optimeret i forhold til fart på websitet. Er man ude i at skulle lave sin egen hjemmeside i Divi, og de har et child theme som passer til din forretning, så mener vi du får rigtig meget for dine penge.

Kloè – som også er et af deres bestsellers, det er et feminint tema for fx livscoach, yoga, freelancer, healer mm. Er man inden for nogle af disse brancher og mangler et look som spiller til det kvindelige køn. Så anbefaler vi Kloè temaet.

Rocket – som er deres største tema, indeholder +50 pre-made layout sider. Køber du dette så kan du plukke og pille de elementer du kan bruge og hurtigt bygge et fedt site ud fra dette. Det indeholder alt fra forside, produkt side, privatlivspolitik, 404, kommer snart, blog side, kategori side og meget mere.

Vi mangler en pakke som giver adgang til alle deres child themes, dette har de kørt med, så mon ikke det kommer tilbage på et tidspunkt.

creativechildthemes

Samlet Rating

(4/5)