Destaca Imagen
Destaca Imagen

Pris

Fra 80 kr.

Samlet Rating:

(4/5)

Anto Fernandez som står bag Destaca Imagen, laver 3rd parts værktøjer til Divi. Han laver plugins, child themes og layouts udelukkende til Divi.

Destaca Imagen Review

Han er specialiseret i web design og har arbejdet med Divi i mange år. Han laver billige produkter som alle har råd til, samtidig gør de at du sparer en masse tid ved ikke selv at skulle sidde og kode noget – du skal blot implementere det på dit website.

Med kun 8 produkter har han formået at have +1650 salg via Elegant Themes markedspladsen, det mest solgt er selvfølgelig hans Masonry Gallery, som gør at du kan få dit galleri til at se unikt og lækkert ud. Udover det er der selvfølge hans Instagram Footers, som vi også kan anbefale hvis man gerne vil have en footer men connection til ens instagram profil.

De Gode

FORDELE

  • Billige produkter
  • Enkle at rette til
  • WooCommerce Child Theme

De dårlige

Ulemper

  • Kun på Elegant Themes markedsplads
  • Ingen pakke hvor man kan købe alle produkter

Hvilke produkter har Destaca Imagen?

Plugin

Divi Fullpage Slider

Divi Menu Builder

Divi Masonry Galleri

Layouts

8 Divi Polaroid Gallery

Instagram Footers

Child Themes

Fashion Ecommerce

Photography Portfolio

Hvad er prisen for deres Destaca Imagen?

Destaca Imagen’s produkter købes via Elegant Themes, det er kun Masonry Gallery der kan købes på deres eget website.

Når du køber deres produkter på Elegant Themes købes de med årlig licens, hvilket betyder at du får opdateringer det næste år frem, skulle du vælge ikke at vil betale igen, så vil du selvfølgelig ikke få de nye opdateringer. Skulle der komme en opdatering som gør et produkt, ikke virker længere. Så er man selvfølgelig nødsaget til at betale igen.

Produkterne kan du bruge på et ubegrænset antal hjemmesider.

På Elegant Themes markedspladsen får du 30 dages fuld returret, så hvis produktet ikke matcher det du vil have. Så kan du få dine penge igen inden for 30 dage.

Fra 9 til 52 dollars, ligger deres priser mellem hvor de billigste er Divi Layouts og det dyreste er selvfølgelig deres Fashion Ecommerce child theme.

Konklusion af Destaca Imagen

Er der et af deres produkter vi syntes bedst om?

Vi må klar sige at deres Fashion Divi Ecommerce Themes, er vi stor tiltaler for. Der er ikke så mange WooCommerce child themes til Divi endnu. Man må bare sige er her har de altså knækket koden til at få lavet en relativ smart webshop med Divi. Deres Divi Mansory Gallery som ligger til 15 dollars, følger med i prisen.

Vi kommer ikke uden om deres Instagram Footers, her får du 14 forskellige footers. Her får du nogle lækre footers til en vanvittig skarp på kun 9 dollars. Finder du en du kan lide, så kan det ikke svare sig for dig og bruge tid på at lave din egen. Du skal dog bruge det plugin som hedder ”Social Photo Feed”.

Skulle han lige bringe lidt mere på bordet, så vil det være han lavede en Youtube og delte ud af nogle guldkorn. Samt selvfølgelig flere produkter, gerne til WooCommerce som er en mangel vare hos Divi.

Destaca Imagen 1

Samlet Rating

(4/5)