Pris

Fra 100 kr.

Samlet Rating:

(4/5)

Divi Gear er et trejdeparts værktøj til Divi. De laver child themes, layouts samt moduler som fx blog modul og carousel modul, som er deres mest spændende Divi produkter.

Divi Gear Review

DiviGear mest populære produkt som er et Divi Extentions – Divi Carousel Module 2.0, som koster 29 dollars, som er lige under 200 kr. Produktet er har mere end 2803 salg på markedspladsen på Elegant Themes.

De Gode

FORDELE

  • All in one combo pakke, som giver adgang til alt
  • Deres plugins giver livstids licens
  • Animation i dine headere
  • Blog Modul, så du kan gøre din blog mere unik

De dårlige

Ulemper

  • Ingen WooCommerce produkter
  • Ikke ret mange Child Themes
  • Ikke så mange Layouts

Hvilke specifikationer tilbyder Divi Gear?

Divi Gear Plugins

Divi Heading Modules

Divi Blog Carousel

Divi Carousel Module

Divi Product Carousel

Divi Blog Module

Divi Gear Child Themes

Multipurpose

Business

Divi Layouts

Hosting Layout (gratis)

StartUp Layout Pack

Hvad er prisen for Divi Gear?

På deres egen hjemmeside, kan du købe deres produkter som enkle produkter. Køber du enkle produkter, så kan du vælge om du vil have adgang til 1 side, 3 sider eller ubegrænset antal. Det kan svinge fra produkt til produkt, nogle ad deres produkter som fx deres Advanced Divi Heading Modules, som kun har muligheden som hedder lifetime licens.

Enkle produkter – svinger fra 15 dollars og op til 39 dollars.

Plugin Combo Pack – 140 dollars, som er en ENGANGSBETALING. Her får du adgang til alle deres plugins, samt opdateringer i fremtiden.

All In One Combo Pack – 180 dollars, som igen er en ENGANGSBETALING. Her får du adgang til alle Divi Gear produkter.

Divi Gear All in combo pack

Konklusion af Divi Gear

Vi savner lidt nye opdateringer af nye produkter fra Divi Gear. Deres produkter er 1-2 år gamle, og derfor følger vi stærkt med. De har mere end 2000+ solgte produkter på Elegant Themes.

Derfor er deres Divi Carousel Module, også et plugin som vi har testet. Er du ikke hård til at kode, og vil du gerne have 50+ templates som du hurtigt kan implementere. Så vil vi anbefale produktet, hvis du vil lave en karusel på din Divi hjemmeside. Det kunne være anmeldelser, kunder (logoer), og meget mere.

Divi Blog Module, har vi også testet. Laver du blog indlæg på dit website, så kommer vi ikke uden om at den kan se en smule kedelig ud. Både opsætningen af selve blog indlægget, men også oversigten over alle blog indlæg. Det problem kan du hurtigt komme til livs med deres produkt som giver 45+ templates som du blot kan implementere.

Divigear

Samlet Rating

(4/5)