Divikingdom
Divi Kingdom

Pris

Fra 120 kr.

Samlet Rating:

(4/5)

Divi Kingdom laver udelukkende produkter til Divi med fokus på WooCommerce og webshops. Deres produkter kan hjælpe din webshop med at få lidt ekstra funktioner.

Divi Kingdom Review

Divi Kingdom er et trejdepart værktøj til Divi som er must have, hvis du laver webshops med Divi. WooCommerce produkter til Divi er noget som er i udvikling, men bestemt ikke noget som er på et niveau endnu, hvor man bare kan lave det hele med Divi temaet.

Det er jo derfor det er godt der sidder nogle kreative web designere, med en forkærlighed for Divi.

Du kan prøve Divi Kingdoms WooCommerce produkter i 14 dage, helt frit. Du skal dog huske at afmelde igen hvis, du ikke ønsker produktet efter de 14 dage.

De Gode

FORDELE

 • WooCommerce produkter til Divi
 • 14 dages fuld returret
 • Gratis WooCommerce layouts

De dårlige

Ulemper

 • Relativ høj pris
 • Man skal købe begge deres produkter – ingen pakke
 • Ingen child themes til WooCommerce

WooCommerce Builder for Divi

Ret unik integration til Divi, i form af man får 35 nye custom moduler, samt gratis layouts til WooCommerce.

 • 35 nye custom moduler til din blok editor
 • Du kan lave brugerdefineret kurv side og tom kurv side
 • Brugerdefineret checkout side og tak for køb side
 • Brugerdefineret konto og login side
 • Brugerdefineret shop og arkiv side
 • Brugerdefineret søgeresultat side
 • Brugerdefineret produkt layout side
 • Så har de selvfølgelig nogle starter layouts

Et af modulerne, kan du lave et produkt masonry view, som kan minde om når du kigger på Pinterest. Du kan også lave et carousel carousel modul, som passer godt ind på en forside. Der er mange muligheder.

Shop Tabs Module for Divi

Det er deres nyeste produkt, som er lidt en game changer. Shop Tabs modulet gør det muligt for dine kunder at vælge mellem forskellige muligheder du sætter op, det kunne være ”bedste sælgende”, ”nye produkter” eller noget helt trejde.

Din webshop med Divi kan hurtigt komme til at se mere professionel ud.

Derudover kan du tilføje stjerner til dine produkter.

Hvad er prisen for Divi Kingdom?

De har 2 forskellige muligheder, hvor der er 3 forskellige priser under de 2 muligheder. De har det det op således at man kan vælge at betaling årligt, hvor der er 3 forskellige muligheder. Ellers kan man vælge livstidsmedlemskabet hvor der ligeledes er 3 forskellige muligheder.

Shop Tabs Modul for Divi

Årligt medlemskab – 1 website licens, 19 dollars. 5 websites licens 39 dollars. Ubegrænset antal websites 59 dollars. Her følger der selvfølgelig opdateringer og support med. ÅRLIG BETALING.

Lifetime medlemskab – 1 website licens, 49 dollars. 5 websites licens 99 dollars. Ubegrænset antal websites 149 dollars. Her følger der selvfølgelig opdateringer og support med. ENGANGSBETALING.

WooCommerce Builder for Divi

Årligt medlemskab – 1 website licens, 49 dollars. 5 websites licens 99 dollars. Ubegrænset antal websites 199 dollars. Her følger der selvfølgelig opdateringer og support med. ÅRLIG BETALING.

Lifetime medlemskab – 1 website licens, 129 dollars. 5 websites licens 249 dollars. Ubegrænset antal websites 499 dollars. Her følger der selvfølgelig opdateringer og support med. ENGANGSBETALING.

14 dages fuld returret, du kan teste produktet uden at skulle tænke over om det er noget for dig. Du kan give det en chance i 14 dage, er det ikke noget for dig, så anmoder du bare om at få dine penge retur.

Divi kingdom shop tabs priser

Konklusion af Divi Kingdom

Kigger vi på produkterne, så kan de gøre en stor forskel for dig som driver webshop med Divi. De har nogle ret fede funktioner, som gør at man kan få sin webshop til at se noget mere anderledes ud.

Prisen, jeg synes det er en skam de ikke har gjort sådan, at man kan købe begge produkter til en samlet pris.

Personligt er vi ret vilde med deres Divi Shop Tabs.

Divi Kingdom 1

Samlet Rating

(4/5)