Divi-modules.com
Divi-Modules

Pris

Fra 100 kr.

Samlet Rating:

(4/5)

Divi-Modules kendes også dom DModules, laver trejdeparts værktøjer til Divi. De laver kun extensions / plugins til Divi.

Divi-Modules Review

Divi-Modules har +2700 salg via Elegant Themes Markedspladsen, og har været i gang med at lave produkter til Divi siden 2019. De har ikke så mange forskellige produkter, men deres klart mest solgte produkt og også det produkt vi finder mest værdi i er deres Table Maker som gør det muligt at lave tabeller nemt med Divi.

De Gode

FORDELE

  • Table Maker er verdensklasse
  • Samt Table Press
  • Hide & Show Pro smarte funktioner
  • Fair priser

De dårlige

Ulemper

  • Ingen samlet pakke
  • Ingen child themes
  • Ingen WooCommerce produkter

Hvilke produkter har Divi-Modules? 

Divi Plugins

Hide & Show

Hide & Show Pro

Table Maker

TablePress Styler

Text-On-A-Path

Typewriter

Simple Heading

Image Box

Hvad er prisen for deres Divi Modules?

Priserne svinger alt efter hvor man vælger at købe deres produkter, hvilket plugin man køber samt hvilken type plan man vælger

Divi Markedspladsen – Fra 15 dollars til 35 dollars.

Lifetime Single licens – Fra 25 dollars til 59 dollars.

Lifetime Unlimited – Fra 45 dollars til 115 dollars.

På alle deres planer, betaler du kun ENGANG.

Vælger du at købe på Divi Markedspladsen, så kan du bruge produktet på alle de sider du har lyst til, men du har kun 1 års support samt opgraderinger. – handler du på Elegant Themes, så har du 30 dage fuld returret, så du altså kan få dine penge igen hvis det ikke virker ordenligt for dig.

Vælger du Lifetime single licens, så kan kun bruge det på et site – men du får support og opdateringer så længe produktet lever.

Vælger du Lifetime unlimited, så kan du bruge det på alle de sider du har lyst til  – men du får support og opdateringer så længe produktet lever.

Divi modules Tablepress styler

Konklusion af Divi-Modules

Efter at have testet deres produkter har vi fundet 2 af deres produkter, som vi synes giver noget som andre Divi plugins ikke kan tilbyde.

Første er selvfølgelig deres Table Maker – som er for dig der mangler en måde at lave en tabel på dit website, her kunne det være for fx en frisør som har mange forskellige priser og udvalg af behandlinger. Det kunne også være til dig som har nogle forskellige pakker, som giver adgang til nogle forskellige ting.

Hide & Show Pro – her kan du vælge mellem hvad indhold der skal vises til hvilke personer, det kunne fx hvis du har et site på flere sprog, så kan du vælge at fx dem på engelsk ikke skal kunne se dit danske indhold. Det kunne også være i havde en butik hvor i fx under jeres menukort, vil have der stod i havde lukket på et bestemt tidspunkt – fx i helidage. – Pluginet er ikke for alle og mange vil også mene det er svært at bruge, dog er det blevet solgt næsten 500 gange på Elegant Themes.

Alt i alt, synes vi godt de kunne lave en samlet pakke på alle deres plugins på deres eget website.

Divi Modules 1

Samlet Rating

(4/5)