Divi People
Divi People

Pris

Fra 100 kr.

Samlet Rating:

(4/5)

Divi People er et trejdeparts værktøj til Divi. De laver plugins, som gør livet meget nemmere for dig som arbejder i Divi.

Divi People Review

Divi People har 4 produkter på Elegant Themes markedspladsen, med samlet +730 salg.

De Gode

FORDELE

  • Mange funktion i deres Brain Conkit
  • Lav din blog unik med Brain Blog
  • Masser af karousel muligheder
  • Fair priser

De dårlige

Ulemper

  • Ingen samlet pakke
  • Ingen WooCommerce produkter
  • Ingen Child Themes
  • Ingen fuld side layouts

Hvilke produkter har Divi People? 

Brain ConKit

Brain Blog for Divi

Wow Divi Carousel

Brain Carousel

Hvilke priser har Divi People?

Produkter fra Divi People, kan kun købes på Elegant Themes markedspladsen. Det betyder også som nævnt ovenfor at du skal købe deres produkter som enkle produkter, og derved ikke kan få adgang til alle produkterne uden at købe hvert enkelt.

Når du har købt et af deres produkter, kan du så bruge det på alle de hjemmesider du har lyst til. Udover det har du 30 dages fuld returret, så du kan få dine penge tilbage hvis du ikke syntes om det.

Brain ConKit – 69 dollars

Brain Blog – 39 dollars

Wow Divi Carousel – 39 dollars

Brain Carousel – 15 dollars

Selvom du ikke kan købe produkterne på deres hjemmeside, så har de selvfølgelig support på deres produkter. Kontakt dem via Elegant Themes eller deres gruppe på Facebook som har +320 medlemmer.

Divi People priser

Konklusion af Divi People

Vi har selvfølgelig testet deres produkter, og er faldt over 2 af deres produkter som vi bestemt synes er pengene værd.

Brain Blog, som er et plugin der gør det muligt for dig at lave din blog om på Divi. Så den ikke fremstår super kedelig. Du kan ændre layout, gøre den mere responsiv så den passer til mobil, ændre kanterne. Sætte logo ind eller billede ind af kreatørerne som har skrevet artiklen. Ændre opsætningen på selve blog siden, lave en karrusel som du fx kan sætte på forsiden.

Brain ConKit, her kan du faktisk næsten det samme som med Brain Blog, i form af ændringer i bloggen – udover du kan det får du en masse andre muligheder som fx, lave flip box på elementer, instagram feed uden ekstra plugin, det samme gælder tilføj svg billeder til din side, dual button hvor du kan have 2 knapper ved siden af hinanden, prisliste som ser godt ud. Udover de nævnte ting her så er der i alt 33 forskellige nye blok-editor muligheder.

Alt i alt, så er 69 dollars som jo er 420 kr. for deres Brain ConKit en billig pris, kontra hvad pluginet kan. Samt du kan bruge det på alle de sider du har lyst til.

Divi People 1

Samlet Rating

(4/5)