Pris

Fra 50 kr.

Samlet Rating:

(4/5)

Divicio.us laver trejdeparts værktøjer til Divi. Deres moduler og plugins henvender sig til at lave menuer i footer og header, samt dot navigation. Derudover laver de guides omkring deres produkter og ting du kan lave i Divi.

Divicio Review

Divicio har lavet gratis og betalte produkter til Divi siden 2016, på nuværende tidspunkt har de solgt 325 produkter via Divi markedspladsen.

De Gode

FORDELE

  • Unik Divi sticky mobil footer via Bottom Navigation Bars
  • Lifetime pakke
  • Man kan også købe enkle produkter
  • Tilbyder 30 dage garanti for du kan lige produktet

De dårlige

Ulemper

  • Ingen child themes
  • Ingen video guides, dog meget brugbare text og billede guides

Hvilke produkter har Divicio? 

Divicio Moduler

Divi MadMenu

Divi Accordions Plus

Divicio Plugins

Desktop Menu Customizer

Mobil Menu Customizer

DotNav

ScrollTop

Divicio Layouts

Buttom NavBars

Divicio Gratis Produkter

Divi Fullscreen Contact Section

Divi Module Slider Sections

Divi Testimonials Slider Sections

Divi Pricing Sections

Divi Fullwidth Header Section

Divi Team Sections

Divi Filterable Portfolio Sections

Hvad er prisen for Divicio.us?

Divicio har 3 forskellige priser på deres produkter. Du kan vælge at købe deres produkter som enkel stående Divi produkter, her kunne det fx være deres Divi MadMenu, som er det mest avancerede Divi modul til at bygge ens menu til både mobil og computer version.

Enkelt stående produkt – Starter fra 7.90 dollars og går op til 19.90 dollars, for at du kan bruge det på 1 site. 5 licens koder altså til 5 websites går fra 11.90 dollars til 27,90 dollars. Fri, altså alle de websites du har lyst til, fra 15.90 dollars til 37.90 dollars.

Hertil skal det siges, du betaler ÅRLIGT, men efter det første år får du 50% på fornyelse af licenskoden.

Årligt medlemskab – 69 dollars, her betaler man selvfølgelig ÅRLIGT. Du får adgang til alle deres produkter, og du kan bruge dem på et ubegrænset antal af hjemmeside. Selvfølgelig får du alle opdateringer så længe du er medlem.

Lifetime medlemskab – 179 dollars, som er en ENGANGSBETALING. Her får du adgang til alle deres produkter, alle opdateringer som må komme.

Du har 30 dages 100% pengene tilbage garanti. I deres produkter, er der selvfølgelig support. Med deres medlemskaber har du prioritet support. 

N

Buttom NavBars, er sticky footer knapper

N

MadMenu er et top Divi Produkt

Divicio priser

Konklusion af Divicio

De har nogle super fede funktioner. Det er for mange et kæmpe problem at lave en ”header” menu via Divi. Det problem har Divicio fixet med deres MadMenu og deres Divi Mobile Menu Customizer. Så hvis man gerne vil have sin menu både på mobil og computerversionen til at se lidt anderledes ud end mange andres.

Skal du have lavet en menu af en web designer, som ser lidt anderledes ud end den standard fra Divi. Så vil du hurtigt komme til at betale mere end et livstidsmedlemskab koster.

Her på Diviguide.dk er vi klart mest hooked på deres Divi Bottom Navigation Bars samt deres Divi MadMenu. Det er deres 2 Divi produkter, som klart har gjort livet nemmere for os.

Divicio

Samlet Rating

(4/5)