Pris

Fra 70 kr.

Samlet Rating:

(4/5)

DonDivi laver trejdeparts værktøjer til Divi. De har fokus på at lave plugins som får din hjemmeside til at fremstå helt unik.

DonDivi Review

DonDivi er relativt nye indenfor Divi kreatører, men rammer på nuværende tidspunkt mere end +2350 salg via Elegant Themes, hvor deres klar mest solgt er deres DiviMenus. Det giver sig selv, deres Divi Menuer er unikke og ligner ikke noget du får andre steder.

Det er tydeligt at se deres produkter er lavet af web designere, som har arbejdet med WordPress og Divi i mange år. Nu kan du så nyde godt af deres arbejde for en relativ lav pris, hvor alle kan være med.

De Gode

FORDELE

  • Unik som virkelig, unik menu funktioner
  • Lav din email signatur
  • Låse elementer, så det kræver kode at åbne dem
  • Alt i alt unikke plugins
  • Meget fair priser

De dårlige

Ulemper

  • Ingen WooCommerce produkter
  • Ingen Child Themes

Hvilke produkter har DonDivi? 

Divi Plugins

DiviMenus

Floating

Sharing

On Media

DiviSignatures

Divi Passwords

Hvad er prisen for DonDivi’s produkter?

DonDivi har forskellige priser på deres plugins, man kan vælge at købe adgang til dem alle via deres hjemmeside, eller du kan vælge at købe adgang til et plugin. Du kan købe deres enkle plugins på både Elegant Themes markedspladsen. Pakken med alle deres plugins, køber du på deres eget website.

DiviMenus & Family – 69 dollars, her betaler man ÅRLIGT. Du får adgang til alle deres produkter her, gratis layouts, du kan bruge DonDivi’s plugins på alle de sider du har lyst til, samt du får premium support.

DonDivi Plugins – 9 til 49 dollars, svinger priserne fra her.

Alle deres plugins, fungere på den måde man betaler ÅRLIGT, og du må bruge dem på et ubegrænset antal hjemmesider. Vælger du ikke at betale for næste år fx, så får du ikke nogen opdateringer, så det betyder altså pluginnet vil virke til der kommer en ny opdatering.

30 dages fuld returret, som betyder du kan teste deres produkter i 30 dage, hvis de ikke matcher dit behov – så kontakter du dem bare og får pengene retur.

DonDivi

Konklusion af DonDivi

Efter test af deres Divi Plugins, så kan vi faktisk sige god for dem alle.

Vi hælder dog mest til deres DiviMenus, som også er deres mest solgt produkt – men også det dyreste. Her får du altså mulighed for at lave menuer som du ikke har set det før i Divi.

Så har vi testet DiviSignatures, som gør det utroligt nemt for dig at lave en email signatur til fx hotmail, gmail osv. Altså det som står i bunden af alle dine mails. Vi har erfaret at for mange kan det være svært og være noget man ikke lige får gjort. Det er med DiviSignatures blevet virkelig nemt, også kan det gøres for kun 19 dollars.

Sidst vil vi anbefale DiviPasswords, som er deres nyeste plugin. Her kan du låse elementer, rækker, sektioner mm. Det betyder altså du kan lave indhold som kun dem som har koden kan komme ind og se. Driver du noget hvor man skal betale for indhold, så kunne det være en måde at starte super billigt og super nemt inden du laver medlemsklub.

Overall så laver DonDivi produkter som ikke ligner mange af de andre.

DonDivi

Samlet Rating

(4/5)