Dope Designs
Dope Designs

Pris

Fra 130 kr.

Samlet Rating:

(4/5)

Dope Designs laver kreative og lækre Footere og Headere til Divi. Noget som har været svært med Divi.

Dope Designs Review

Dope Designs har kun 2 produkter til salg, men selvom de kun har 2 produkter. Så er de stadig nogle af dem som har solgt flest produkter på Elegant Themes markedspladsen med +2700 salg.

De Gode

FORDELE

  • +90 Footer layout
  • +920 Headere inkl. Effekter
  • WooCommerce headere
  • Billig pris

De dårlige

Ulemper

  • Ingen samlet pakke

Hvilke produkter har Dope Designs? 

Divi Footer Pack

Divi Header Pack

Hvilke priser har Dope Designs?

Dope Designs sælger kun deres produkter på Divi Markedspladsen, derfor kan deres produkter ikke købes i samlet pakke, så skal du have både footer og header skal du altså købe begge pakker.

Footers pack – 19 dollars

Headers pack – 39 dollars

Du betaler kun ENGANG også kan du bruge produktet på alle de hjemmesider du har lyst til.

Det gode ved at købe produkter over markedspladsen er at du har 30 dages fuld returret, hvis du ikke kan bruge eller lide produktet, så kan du få dine penge retur.

Dope Designs

Konklusion af Dope Designs

Har du ikke selv tålmodigheden til at bygge din header eller footer i Divi, så vil vi anbefale at du køber både header og footer. Det vil spare dig tid samt frustrationer over den ikke vil være mobiloptimeret.

Det er utrolig nemt at tilføje et Divi layout til tema byggeren i Divi. Derfra redigere du bare menuen, logo, information som tlf, adresse, fjern søg knappen hvis du ikke vil have den. I deres header pack er der +920 forskellige headere, kan du ikke finde en som matcher dit behov, så er du enten lettere kræsen eller du stiller måske høje krav til hvad Divi kan.

Skal du have lavet en menu fra bunden, så kommer det hurtigt til at koste dig +1500 kr. Hvis det er noget som skal laves helt fra bunden.

+2700 salg taler for sig selv når man kun sælger 2 produkter, det er ensbetydende at produktet fungerer og har en skarp og fair pris.

Dope Designs 1

Samlet Rating

(4/5)