Markhendriksen
Mark Hendriksen

Pris

Fra 120 kr.

Samlet Rating:

(5/5)

Mark Hendriksen laver trejdeparts værktøjer til Divi. Han laver layouts samt child themes, som gør livet meget nemmere for dig som ikke vil have ondt i hovedet over at skulle lave dit web design selv. Ved at købe et af hans child themes kan du faktisk bare installere det og rette det til. Wup-ti, så har du en hjemmeside.

MarkHendriksen.com Review

Mark er ikke ukendt inden for Divi. Han har på nuværende tidspunkt 1271 salg via Divi Markedspladsen. Hvor han mest populære produkter er hans ”Header Layout Pack” som sælges til 9 dollars, som er omkring 60kr. Hans Avanti Child Tema, som indeholder 7 forskellige nicher, også selvfølgelig hans ”Divi Popup Layout” som vi selv har brugt rigtig meget.

De Gode

FORDELE

  • Popup Layout
  • Gratis Divi Layouts
  • Gode Guides
  • Divi Ecommerce Child Themes (2 stk)
  • Lifetime medlemskab

De dårlige

Ulemper

  • Ingen video guides
  • Ikke noget plugin

Hvilke specifikationer tilbyder Mark Hendriksen?

Han har blandt andet lavet child themes som passer til en entreprenør, livstilscoach, tømrer, konsulent, renovering, vindue pudsning, agency, havemand, fragtmand, restaurant, business også har han lavet 2 themes som er gode til webshop med divi. Det er DiviShop og DiviCommerce.

Produkter som følger med i medlemskabet

40+ Premium Divi Child Themes

7 Divi Layout Packs

Header Layout Pack

Squeeze Pages

Popup Layout Pack

Hvad er prisen for Mark Hendriksen?

Prisen på produkterne på Markhendriksen.com er følgende. Man kan købe enkle Divi Child Themes, som ligger til en pris på 19-49 dollars. Eller man kan købe et medlemskab.

Årligt medlemskab – 199 dollars, i årlig betaling. Som er omkring 1200 kr.

Livstids medlemskab – 349 dollars, i en engangsbetaling. Som er omkring 2130 kr.

I de 2 medlemskaber får man selvfølgelig adgang tid alt hans indhold og alle produkter, samt fremtidige opdateringer eller nye produkter. Køber man medlemskab, kan man selvfølgelig få hjælp hvis man har nogle problemer med produkterne.

Markhendriksen priser

Konklusion af Mark Hendriksen

Skal du lave noget hurtigt med Divi, og du ikke selv har den store kendskab til at kode eller sætte et website op. Så har Mark Hendriksen de produkter på hylden som kan gøre det nemt for dig.

Med mere end +1200 salg via Divi Markedspladsen, så er du sikker på at han er velanset. Og dermed bliver du ikke snydt når du køber et digitalt produkt hos Mark.

Vores anbefalinger er store omkring DiviCommerce og Divi Popup Layouts, som vi klart synes er de bedste produkter Mark har på hylden.

Markhendriksen

Samlet Rating

(5/5)