Morningscore
Morningscore

Pris

Fra 354 kr. /md

Samlet Rating:

(5/5)

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan du kan forbedre dine SEO-resultater? Du er ikke alene. Feltet for søgemaskineoptimering er under konstant forandring, og det kan være svært at følge med i de nyeste trends, værktøjer og råd, der er på markedet. Men du skal ikke bekymre dig! Jeg er her for dig! 

Morningscore Review

I dette blogindlæg vil vi gennemgå et nyt værktøj kaldet “Morningscore”, som har været på markedet siden 2018. Morningscore er et SEO-værktøj, der hjælper dig med at optimere dine resultater gennem en række forskellige strategier, herunder søgeordsforskning, backlinks-analyse, konkurrentovervågning og meget mere!

Prøv Morningscore, inden du betaler et marketing bureau for at optimere dit website

 • Få viden om din SEO, før du overhovedet foretager dig noget
 • Ikke mere gætteri fra forsøg og fejl – dette værktøj gør det nemt at spare mange penge, ved at gøre tingene selv
 • Værktøjet identificer måder, hvorpå du kan forbedre din hjemmesides ydeevne eller øge din synlighed
 • Brug Morningscore til at få et hurtigt overblik over, hvor godt dit websted klarer sig målt ud fra en værdi

Hvorfor Morningscore.io?

 • Dit websted er det vigtigste markedsføringsværktøj, du har
 • Morningscore hjælper dig med at vurdere dit websteds tilstand og giver dig anbefalinger til, hvordan du kan forbedre det
 • Endelig er der en hurtig og nem måde at komme i gang med SEO på uden at skulle vide en helt masse vanskelige begreber
 • Byg links til værdifulde sider
 • Stjæl trafik fra dine konkurrenter
 • Få lavet et helbredstjek af dit website – og gør det super sundt

De Gode

FORDELE

 • Effektivt værktøj
 • Få højere placeringer
 • Helbredstjek, men checkliste
 • Fair pris
 • Gratis prøve (14 dage)
 • SEO tool for begyndere
 • Vi kunne blive ved… læs videre under

De dårlige

Ulemper

 • Kan være dyrt for et lille website
 • Ellers er det fuld rock n roll, intet dårligt herfra

Morningscore dashboard

Sæt din side op mod dine konkurrenter, og Morningscore kan fortælle dig værdien målt ud fra nogle metrics som links, søgeord, placering mm.

Det betyder at når du fx bygger links på sider, optimere dit website, arbejder på søgeord. Alt dette som kan have en betydning for den værdi Morningscore udmåler din værdi til.

Morningscore screener dit website, og fortæller dig hvilke ting du kan forbedre – for at forbedre dit website. Det kan være alt fra dødelinks, alt-tekst på billeder, langsomme sider, billeder som fylder for meget, hvilke sider som ikke har en h1, h2 osv.

Søge efter nøgleord: Morningscore hjælper dig med at finde søgeord ved at sammenligne dit websted med andre konkurrenter og analysere søgemængderne for hvert søgeord.

Morningscore er et fantastisk værktøj til SEO. Det hjælper dig med at finde nøgleord og giver forslag til, hvordan du kan forbedre optimeringen af dit websted, så Google vil elske det mere og placere dig højere på søgemaskinernes resultatsider

Missioner i Morninscore

Det er her hvor Morningscore adskiller fra deres kollegaer Ahrefs og SEMrush. Funktionen missioner er det op i 3 foreskellige enheder. Faktisk 4, for du kan også selv oprette missioner, så hvis du selv har noget du arbejder på, så kan du sætte det op og arbejde hen mod det.

 • igangværende missioner
 • Mission forslag
 • Udførte missioner

De igangværende missioner er selvfølgelig dem du arbejder på.

Mission forslag er missioner som de har de stilt op i sværhedsgrad 1-5, kategorier som søgeord, onsite, links mm. Beskrivelse af hvad du skal gøre, også kan du trykke på den og den vil fortælle dig hvordan du kan gøre det. Til sidst kan du se det afkast som det vil i værdi til dit Morningscore dashboard.

Det gode ved deres forslag, det er at de udfordre en og det fungere lidt som en to do list eller et spil hvor du udfører nogle missioner og når de er klaret så stiger din værdig.

Udførte missioner er dem som du selvfølgelig har klaret.

Morningscore missioner

Det såkaldte onsite helbredstjek

Morningscore er både et værktøj og en tjeneste, der hjælper dig med at optimere din placering i søgemaskinerne.

Hovedidéen er, at det hjælper dig med at løse nogle af de mest almindelige problemer på webstedet, f.eks. 404-sider eller ødelagte links, så Google kan indeksere dem bedre og placere dit websted højere i SERP’erne.

Onsite helbredstjek funktioner på Morningscore

Det er delt op i således “Generelt Helbred” og “Landingssider”.

Forskellen på de 2 er at, generelt helbred gælder hele sitet, hvor landingsider er mere specifikt og gælder enkle sider hvor du kan optimere dem.

Generelt helbred er delt op i 3 hovedkategorier.

 • Basal
 • Teknisk
 • Optimering

Det er vigtigt at bemærke, at dette blot er et SEO værktøj som screener dit website og ud fra det screen giver de dig, de fejl som de finder. Det gode være deres on-page helbredstjek funktion, er at står der et problem og du trykker på det, så er der en guide til hvordan man plejer at løse dette problem – når du så har løst et problem på dit site, så kan du trykke på opdatere i Morningscore og er problemet klare, vupti så fjerner den det fra listen.

Hvad koster Morningscore.io?

De har 3 forskellige pakker, som er inddelt i følgende Life, Business og Pro. Alt efter hvor meget man skal bruge, de fleste mindre sites vil dog kunne nøjes med ”Lite” pakken. Den store forskel mellem pakkerne er antal af søgeord, websites samt hvor mange brugere der kan bruge morningscore.

Skal man bruge en større pakken, så skal du kontakte dem også vil de sammen med dig lave den løsning som pakker til din marketing organisation.

Lite – 352 kr. /md

Business – 598 kr. /md

Pro – 1092 kr. /md

Priserne der er vist på deres hjemmeside er ekskl. Moms. Du kan vælge at betale pr. måned eller pr. år – betaler du årligt, ja får du 2 måneder gratis.

Vigtigt at nævne, du kan prøve værktøjet i 14 dage, med fuld returret.

Morningscore priser

Konklusion af Morningscore.io

Morningscore startede tilbage i 2016-2017 og lancerede i 2018, side da har de bare knoglet for at lave produktet bedre og bedre.

I og med SEO værktøjet ikke er ældre, så vil det heller ikke være en fair sammenligning, at sammenligne dem med Ahrefs eller SEMrush.

Læser du om SEO og optimeringsværktøjer til SEO rundt på nettet, så vil du høre om Ahrefs og SEMrush. Det vil du fordi mange steder du måske læser om SEO er på engelsk, eller fordi det du læser er ældre indhold.

Morningscore.io er et nyt SEO-værktøj, som har eksisteret i omkring to år, og de er baseret i Danmark!

Derfor er det, det SEO værktøj som du som begynder er let øvet skal have fingrene i.

Det fortæller dig, en masse ting som du kan forbedre via deres “helbredstjek” funktion. Udover det kan du sætte det op så du måler din værdi, mod dine konkurrenter.

Er du alene i din forretning, og selv håndtere din egen hjemmeside. Så er Morningscore SEO værktøjet der kan hjælpe dig, mod bedre resultater på søgemaskinerne.

Er du på vej til at indgå en aftale med et SEO bureau, så vent lige. Morningscore har en 14 dages gratis periode, med det mener jeg du skal optimere så meget du kan selv – mange bliver eller føler sig snydt, fordi de ikke ved hvad de køber når de outsourcer deres SEO.

Derfor skal du have styr på SEO, ligesom når du køber andre produkter er det vigtigt du sætter dig ind i det du køber. Med 14 dages gratis prøve, så kan du lære rigtig meget, og har du lidt flair med din hjemmeside, så vil du kunne se/lave resultater relativt hurtigt. Sørg for at din helbredsrapport er +92 til 95%. Derefter kan du arbejde på missionerne.

Morningscore logo 1

Samlet Rating

(5/5)