Pris

Fra 130 kr. /måned

Samlet Rating:

(4.5/5)

Offeo er et værktøj som bruges til at lave marketing videoer, til dine marketing kampagner og sociale medier. Er man ikke erfaren i Adobe eller Final Cut, og gerne vil have effekter på ens videoer. Du kan lave de her små videoer på 10-20 minutter når du kender det her værktøj.

Hvad er Offeo?

Offeo er et web baseret video tool til at lave korte videoer til din markedsføring eller sociale medier. Med et hav af effekter, stock videoer og billeder. Det minder meget om Canva, hvis du allerede bruger dette som billedredigerings tool.

Mere end 300.000 virksomheder bruger Offeo til at lave korte videoer. Twitter, Pinterest, Ford, Snapdeal, Anytime Fitness & Binance siges at være nogle af dem.

De Gode

FORDELE

  • Browser software
  • Nemt at redigere og tilføje effekter
  • Lav hurtige korte marketing videoer på 10-15 minutter
  • Partnerskab med shutterstock
  • Royalty-free musik
  • Lifetime (limited tid)

De dårlige

Ulemper

  • Kan være lidt langsom om at loade, når man tilføjer effekter til videoer
  • Ellers ingen andre

Hvorfor skal man bruge Offeo?

Det kan trække tænder du at skulle lave content igen og igen, det koster mange penge hvis du skal have en grafisk designer til at lave video content. Videocontent er dyre og mere værdifuldt end billeder, annoncepriserne på Facebook og Instagram fx er lavere hvis du gør brug af video frem for billeder. På Snapchat kan du ikke annoncere hvis du ikke bruger video.

Du kan få dine produktbilleder til at sælge endnu mere ved at sætte noget bevægelse, effekter og tekst som fremviser noget tekst. Med Offeo kan du lave en video i en størrelse og derefter resize den så den passer til alle platforme på få sekunder. Dermed rigtig værdifuldt, især for dig som sidder og ikke har råd til en video content creator.

Det kræver lidt træning at bruge Offeo, men har du fået startet en virksomhed, så vil jeg mene du kan lære Offeo på relativ korttid hvis du har lidt færdigheder foran computeren.

Offeo x Shutterstock

Med et medlemskab på Offeo får du adgang til Shutterstock biblioteket – vel og mærket kun via din Offeo konto, ikke på via Shutterstock.

Det betyder:

+360 millioner billeder

+40.000 stock footage klips

+10.000 lyd tracks

Du kan redigere billederne i editoren

Høj kvalitets billeder

Royalty-free

Offeo Funktioner

Tusindvis af designs: Som du har læst, så er det et browser baseret video maker værktøj. Med mere end 1.000 templates til eCommerce, slider, intro, logo åbner osv. Er du dækket godt ind til at kunne komme i gang med at lave korte videoer til dine Facebook Marketing og sky rocket din ROAS.

On-Brand designs: Er du træt af at sidde og lave forskelligt indhold med samme budskab til flere forskellige platforme, så skal du teste Offeo brand setup, som gør det muligt for dig at få en masse muligheder ved hjælp af AI content og en masse forskellige layouts. Du sætter budskabet, billedet og farverne, så laver de automatisk alt det bagvedliggende. Det er en slags Canva på olie i armen, bare det her ikke render ud hvis du ikke træner i det. Du kommer aldrig til at løbe tør for ideer til dine sociale medie post.

Background remover: Fjern baggrunden på dine billeder med lynets hast alt imens du redigere i Offeo.

Size customizer: Du kan lave en video til fx Facebook, hvor du gerne vil have den i størrelsen til Instagram story, det kan du nemt ændre i Offeo.

Square formater: Instagram, Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest og Tumblr.

Vertical formater: Instagram, Facebook, Whatsapp og Tiktok.

Landscape formater: Youtube, Vimeo, Instagram, Facebook, Twitter og Linkedin.

Kontrol over animationer: Det med at skabe liv på produkter som fx sko kan være svært. Med animationer du har fuld kontrol over, kan du skabe videoer som virkelig kan sælge på sociale medier.

Filtyper du kan uploade til Offeo

PNG, JPG, JPEG, MP4, MOV og WEBM.

Hvad koster Offeo?

De har 2 prisplaner som er månedlige subscriptions.

Månedlig: 19 dollars

Årlig: 149 dollars

Du har 30 dage fuld returret, så du kan teste Offeo.

Mens jeg skriver her, tilbyder de en lifetime deal til 98 dollars. Som er et steal uden lige.

Offeo Priser

Konklusion af Offeo

Det har for mange været rigtig svært at lave video indhold som virkelig fungerer og kan sælge mere. Med Offeo kan du lave videoer og sociale medie post hurtigere end nogensinde. Med deres AI content brand funktion, kan du lave post som i Canva, bare hvor alle post er tilpasset efter de brand informationer du har lagt ind. Da jeg gjorde det sidst kom der 300 forskellige forslag, så på få sekunder har du 300 forslag. I Canva skal du selv sidde og lave dem, da de ikke har lavet det på samme måde.

Prøv Offeo, giv gerne en tilbagemelding. Det er et nyt tool på markedet som lover en fin fremtid.

Offeo logo 2

Samlet Rating

(4.5/5)