Pris

Fra 650 kr. /årligt

Samlet Rating:

(4.5/5)

PublishPress laver plugins som hjælper dig med at planlægge content og offentliggøre det bedre. Som WordPress hjemmeside bygger, om man er blogger, freelancer, tekstforfatter, affiliater eller bare ejer af et website. Så kan der hurtigt opstå problemer hvis man planlægger sit content.

Intro til PublishPress Plugins

PublishPress som du kan mærke ud fra navnet, så laver de plugins som gør det muligt at holde styr og kontrol over offentliggørelser af content. Har man flere tekstforfattere eller freelancere indover, som arbejder på projekter og artikler for dig. Så for at holde styr over arbejdsgangen og dobbelttjek af indhold inden man udgiver indhold.

De har lavet flere plugins til dette felt. Da PublishPress startede, startede de med et enkelt plugin. De har på nuværende tidspunkt udgivet hele 7 WordPress plugins, som alle fungerer inden for det her felt med at planlægge og udgive content mere professionelt.

De Gode

FORDELE

 • Planlæg content
 • Checkliste over artikler
 • Rolle funktioner
 • Kalender funktion
 • Flere forfattere
 • God værdi for pengene

De dårlige

Ulemper

 • Ingen lifetime pakke

De gode funktioner ved PublishPress Plugins

Gør det nemt for dig selv at kontrollere blog post. Planlæg dit content og tøm dit hoved jævnligt for ideer, og derefter byg artikler op. Om du selv skal lave dem eller have en tekstforfatter til det, og tjekke indholdet – så gør du dig klogt i at bruge et planlægningsværktøj.

 1. Du kan vælge flere forfattere af et blogpost.
 2. Man kan give tilladelse efter hvilket content medarbejderne / freelancerne skal arbejde på.
 3. Administrere artiker / blog post via en kalender.
 4. Lav en checkliste med content, så alle ting i checklisten bliver gennemgået inden man poster noget indhold. Billeder, meta, title, alt-tag, H1, H2, H3 osv.
 5. Tjek content og hvis der er noget der skal laves, kan du give opgaven videre til en af dine freelancere nemt.
 6. Du kan chatte med din freelancer under hver post, så det ikke skal foregå gennem mail eller Facebook fx

Med de her funktioner er PublishPress, det eneste stykke software du behøves for at planlægge dit indhold og uddelegere opgaver på dit WordPress site. Kommuniker med dine freelancere enkelt.

PublishPress WordPress Planlægnings Plugins

 1. PublishPress Authors

Med det her plugin kan du vælge flere forfattere til samme post, du kan faktisk dele det op så i hvert felt, bliver det markeret med hvem der har skrevet hvad. Det fungerer godt for mindre organisationer eller virksomheder, som bruger tekstforfattere. Du kan samtidig vælge rettigheder for hver af dem.

 1. PublishPress Capabilities

Her kan du kontrollere, lave og ændre bruger roller samt tilladelser. Har du freelancer inde, kan det være rart at de kun har nogle bestemte ting de kan se, så de ikke bruger deres tid forkert.

 1. PublishPress Checklist

Det er et af de plugins vi er klart mest fan af. Med dette tool kan du lave en tjekliste for hvert post, altså en gennemgang af de ting som man skal have gjort inden man udgiver sit post. Der er nogle vigtige ting man skal sørge for at have gjort rent SEO mæssigt, og med deres checkliste kan du gøre det utroligt nemt.

Har man igen freelancere inde over, så er det nemt for dem at tjekke af, når de har klaret de enkle ting.

 1. PublishPress Permissions

Et plugins som gør det enkelt for dig at vælge og give tilladelser til content. Uden et plugin som dette, skal man selv kode sig til det – det kan kost langt mere end alle disse plugins til sammen. Her kan du lave brugerdefineret bruger roller.

Det betyder kort sagt, at arbejder i på nogle blog post, og du ikke ønsker et post skal slåes op inden du har godkendt det – men din freelancer får det offentlig gjort i deres bedste mening, men det ikke skulle have været sket. Med det her plugin, kan du gøre det muligt at de ikke kan offentliggøre det uden din tilladelse. Du kan sætte flere bariere op for dine freelancere, det giver tit en mere effektiv aktion af opgaver, da de så ikke bruger deres tid på andet, da de ikke har tilladelse til andet.

 1. PublishPress Calendar Plugin

En funktion som jeg synes WordPress burde have lavet, men ikke har lavet. Det har PublishPress heldigvis, med dette kalender plugin kan man håndtere og planlægge content ud i fremtiden. Man kan nemt se og redigere, det hjælper med at holde deadlines og overholde ens kalender så man ikke kommer bagud – eller i værste fald glemmer sine idéer til ens content.

 1. PublishPress Revisions

Med dette plugin, bliver du fri for at bruge fx Google Docs eller Grammarly. Du kan arbejde på sitet og holde dine samtaler med dine freelancere på dit website. Du behøver ikke hoppe frem og tilbage, for at hente dine tekster ind, eller skrive med din freelancere andre steder.

  Hvad er prisen for PublishPress Plugins?

  PublishPress har flere forskellige priser, du kan vælge at købe et enkelt plugin, eller du kan blive medlem hos dem og få adgang til alle deres plugins. Man kan så vælge hvor mange websites man skal bruge et plugin til eller hvor mange hjemmesider man skal bruge et medlemskab til – her kan du vælge 1, 5 eller ubegrænset.

  Fælles for alle deres priser – du betaler ÅRLIGT. De har ingen lifetime planer.

  1 plugin ligger til 69, 129, 199 dollars.

  Ellers kan du vælge deres pakker hvor alle deres plugins er inkluderet, skal du kun bruge 1 plugin så kan det betale sig at bruge funktionen ved kun af købe 1 plugin – ellers ikke.

  Businesss / 1 site – 99 dollars, besparelse 453 dollars

  Agency / 5 sites  – 199 dollars, besparelse 704 dollars

  Unlimited / ubegrænset antal sites – 299 dollars, besparelse 1293 dollars

  De har 14 dages fuld returret, så du kan teste om deres plugins er noget som passer til dit site.

   PublishPress Priser

   Konklusion af PublishPress Plugins

   Har du et ønsket om at få mere kontrol over dine artikler og blog post, få lavet en checkliste over ting der skal gennemgås for hver post inden man offentliggøre noget. Bruger du freelancere eller tekstforfattere til at lave dit content og gerne vil sikre dig at indhold er tjekket inden du udgiver – Ja så vil jeg sige PublishPress, er noget man burde invester i. I og med man får 6 plugins for et relativ lav pris, kontra udbytte – så er det pengene værd.

   Her får du hele pakken, inden for feltet med planlægning, offentliggørelse samt restriktioner for freelancere på dit website i samme pakke.

   Vi gør klart mest brug af deres kalender plugin samt deres checkliste.

   PublishPress logo

   Samlet Rating

   (4.5/5)