Pris

Fra 30 kr. /måned

Samlet Rating:

(5/5)

SiteGround er en hosting udbyder som bliver nævnt igen og igen. Grunden til dette er at de leverer højt på alle punkter indenfor hosting.

Hvem er SiteGround?

SiteGround er et hosting firma som er specielt gode til web hosting af WordPress hjemmesider. SiteGround startede tilbage i 2004 og hoster i dag mere end 2 millioner website, har mere end 500 ansatte. De har data centere i 3 kontinenter, og holder til i Bulgarien.

Grunden til folk vælger SiteGround er deres gode support, de har livechat som betyder du kan skrive til dem 24 timer i døgnet året rundt. De er et af de hosting firmaere, der har den bedste support.

Udover deres kundesupport, har Siteground gjort så deres backend er nem at navigere rundt i. Høje oppetider, stærke servere som gør dit site hurtigere, gratis SSL, 1 klik installation til WordPress.

De Gode

FORDELE

 • Virkelig god support
 • Gratis SSL og CDN
 • Hurtige servere
 • Site migrator, altså du kan flytte din side til dem super nemt
 • Backup dagligt
 • Ubegrænset antal websites på GrowBig og GoGeek
 • 30 dages fuld returret, til at teste Siteground

De dårlige

Ulemper

 • Prisen stiger meget efter 1 år
 • Selvom man har ubegrænset antal domæner, så er der limit på hukommelse

Hvor har SiteGround data centre?

Et data center er der hvor dit domæne bliver hostet fra, derfor skal du sørge for at du vælger det rigtige data center. SiteGround har servere i Europa, Australien, Singapore og USA.

Webhosting af WordPress WooCommerce shop

SiteGround er specialister indenfor hosting af WordPress hjemmesider, med fokus på WooCommerce og webshops. Det er også en af grundene til at du vil se at hastigheden af din hjemmeside vil blive bedre.

Tilbyder SiteGround et gratis domæne når man opretter sig?

Det gør de ikke, og du kan IKKE købe .dk domæner hos SiteGround. Du kan købe nærmest alle andre .com .org .info osv. Men du kan nemt flytte din hjemmeside fra dit tidligere hosting firma, med deres SG migrator.

Siteground bruger ikke Cpanel, men deres eget opsatte Cpanel

For mange nye webdesignere og freelancere kan Cpanel være svært at finde rundt i, det har SiteGround ændret, så det er meget nemmere at forstå det samt navigere rundt i det. Det er en af de helt store forskelle på SiteGround vs andre hosting udbydere.

  SiteGround Kundeservice og Support

  Har man problemer med hosting, spørgsmål, noget der ikke fungere eller andet. Så vil vi anbefale Siteground, det kan godt være de ikke er de billigste – men tilgengæld så kan du få svar på dine spørgsmål 24 timer i døgnet året rundt.

  De har et stort bibliotek af artikler, guides og videoer som viser hvordan man selv kan klare ting. Ellers sidder de klar til at hjælpe en.

  Hvad er prisen for SiteGround?

  De har forskellige muligheder for hosting, du kan enten vælge deres standard hosting, som næsten alle vælger. Driver du en større side så kan du gå med Cloud hosting.

  Alle deres priser er ex. Moms.

  Web / WordPress / WooCommerce Hosting

  • StartUp = 3.99 euro første 12 måneder. Efter 12 måneder 12.99 euro
  • GrowBig = 6.99 euro første 12 måneder. Efter 12 måneder 22.99 euro
  • GoGeek = 13.99 euro første 12 måneder. Efter 12 måneder 34.99 euro

  Cloud Hosting

  • Jump Start = 80.00 euro
  • Business = 160.00 euro
  • Business Plus = 240.00 euro
  • Super Power = 320.00 euro

  De har også Reseller hosting, som du kan få på din GrowBig, GoGeek, samt alle Cloud hosting planer.

  SiteGround har 30 dages fuld returret. Det betyder at du kan opsætte din side på Siteground og teste, om det fungerer bedre end din nuværende hosting udbyder. Gør det ikke for dig, så kontakter du den bare.

  Siteground priser

  Konklusion af SiteGround

  Vi bruger selv SiteGround for flere af vores kunder og vores egne sider. De er pålidelige og tilbyder unik support, du kan få hjælp lynhurtigt.

  Det eneste der kan være lidt træls, er at priser stiger meget efter første år. Men på den anden side, så kan en hurtig hjemmeside være grundstenene for at du får bedre resultater i søgemaskinerne. Gør brug af deres support, så snart du har et problem og ikke brug tid på at sidde og søge – så er det hurtigt godt givet ud.

  Alle deres pakker giver gratis SSL certifikat, CDN Cloudflare service, 1 klik installation af WordPress, du kan oprette ubegrænset antal email kontoer – og vigtigst deres gratis migration tool, som er virkelig nemt at bruge. Udover dette så tager de også en backup af din hjemmeside hver dag.

  Siteground 1

  Samlet Rating

  (5/5)