Pris

Fra 0-110 kr. /måned

Samlet Rating:

(5/5)

Smartmockups er en cloud service til at lave mockups med, her kan du lave mockups uden af have nogen erfaring med Adobe illustrator, photoshop eller generelt tekniske færdighed.

Smartmockups Overview

I og med det er cloud baseret, så betyder det også det intet har at gøre med WordPress. Men det er et værktøj som hjemmeside og webshop ejere kan få gavn af, hvis de skal have produceret deres egne produkter og gerne vil se et mockup inden man bestiller en kollektion hjem.

Smartmockups blev opkøbt af Canva i 2020, Canva kender du sikker, ellers kan du læse mere om Canva her. Smartmockups er et både gratis og premium værktøj som har mere end +7500 forskellige mockups og vælge mellem.

De Gode

FORDELE

  • Minimer chancen for at bestille forkert
  • Test dit look af I funktion
  • Mere end 7500 forskellige mockups
  • Meget fair pris for pro plan
  • Gratis mockups uden vandmærke
  • Custom mockup (lav din egen)

De dårlige

Ulemper

  • Ingen lifetime pakke

Lav dit eget mockup uden tekniske færdigheder

Står man og skal til at lave en præsentation af et website, en app, ur, ebog, eguide, tablet, pc, et mockup af Facebook eller instagram – så skal du ind og finde deres ”Technology” mockups.

Er det derimod, en bog, brochurer, magasin, visitkort, plakat, billboard, iphone cover – så skal du ind under den kategori der hedder ”Print”.

Skal du have produceret noget indpakning med dit eget logo på, så er det en god ide at man kan visualisere hvordan det ser ud inden man måske bestiller 1,2, 5, 10.000 eksemplarer. Her er det en virkelig god ide at få lavet noget mockup af det inden. Her skal du ind under ”Pakning”, hvor de har kosmetisk, madindpakning, kopper, flasker, bægere, shakere, indpakningskasser.

Der er mange der gerne vil starte et tøj brand, verden vælter sig i tøj. Det første man skal gøre når man skal lave tøj er at få styr på designs og materiale, designs kan du starte med at teste via SmartMockups. Her går du ind under deres ”Apparel”, hvor de har mere 1500 mockups du kan leje med. Her kan du teste af fra t-shirt, sweatshirts, hoodies, tank tops, sportstøj, babydragt, muldposer, caps og selvfølgelig mundbind.

Udover det er der kopper, puder, balloner, håndklæde, gardiner.

Hvorfor skal man bruge et mockup?

Inden man sætter noget i produktion hvis det er et fysiskprodukt, så er det meget vigtigt man får lavet et mockup af produktet inden. Så snart dit logo er på og produktet ikke har nogen fejl, så er der ingen vej tilbage, har du fået produceret 10.000 eksemplarer af en kop og du synes logoet er meget for eller det er for dårligt kvalitet. Så står du med 10.000 kopper, som du gerne vil have var anderledes. Ved at lave en mockup og få produceret en test af dem på måske 10 kopper, så sikre du at produktet er i den kvalitet du ønsker og logoet er i den helt rigtige farve, det er placeret lige der hvor det skal være.

Man laver altså mockups for at tjekke hvordan ens produkt, gerne skulle komme til at se ud, inden med sætter det i produktion.

Nu som os der laver digitale produkter, så kan det være rart at kunne tilføje et billede af en forside på en ebog, så det ligner en bog. Så selvom den er digitalt og du bare får den i en PDF, så kan man med mockups få den til at se langt mere præsentabel ud og sælge langt mere ved blot at du ikke har taget et kedeligt screenshot af forsiden.

Det samme gælder for plakater, et visuelt produkt. Mange af de billeder du ser fra plakatshops, ”hænger” deres plakater i store new yorker lejligheder, det gør de ikke, det er bare mockups der bliver brugt til at sælge mere.

Hvad er prisen for Smartmockups Pro?

Man kan både bruge SmartMockups gratis og via en betalt version. Det er begrænset hvad man kan med den gratis version, men der er omkring 800 gratis mockups også har man basic features. Samt du kan integrere det med Canva fx

Pro versionen – 14 dollars pr. måned. Betaler du årligt så sparer du 35%, og dermed betaler du 9 dollars pr måned.

Du kan teste pro versionen i 7 dage, du behøver ikke engang indtaste dine kort oplysninger.

Smartmockups pro

Konklusion af Smartmockups

Har du ingen erfaring i Adobe illustrator eller andre programmer som kan lave mockups, så synes jeg helt sikkert man skal prøve Smartmockups, man kan altid bare teste den gratis version. I og med Canva har opkøbt dem, så er jeg ret sikker på vi kommer til at se en udvikling fra dem, måske de implementere nogle af deres mockups funktioner til Canva PRO.

Det har hjulpet os mange gange, du skal ikke tænke på noget eller gøre noget, det tager dig 2-5 minutter at lave et mockup. Ja jeg er sikker på du faktisk kan gøre det hurtigere end det.

Vi har lært det på den hårde måde før, og bestilt en kollektion hjem fra Kina, hvor vi ikke havde fået lavet et mockup inden, eller fået sendt en produktprøve. Det kan jeg bare sige af egen erfaring, at det ikke kommer til at ske igen.

Kan du ikke finde det mockup du søger efter, så har de en custom funktion. Her kan du lave dit eget mockup, find et billede på google lig det ind og sæt dit design på. På den måde kan du altså lave mockup af af nærmest alt i Smartmockups.

Smartmockups logo

Samlet Rating

(5/5)