Pris

Fra 60 kr. /måned

Samlet Rating:

(4.5/5)

Starget er et software, som hjælper dig med at finde unikke målgrupper til din Facebook markedsføring. Så har du problemer som os andre, med at finde interessante målgrupper med mindre konkurrence. Så kan vi anbefale Starget.io.

Find de bedste målgrupper som du måske ikke selv vil have fundet

Inden vi fandt dette software, kunne vi bruge timer på at finde de rigtige målgrupper, som måske ikke alle andre brugte i vores nicher. Med Starget kan du i stedet for at sidde og søge inde i Facebook’s Business Manager bruge Starget og nemt kopiere dine målgrupper over til Facebook Annonce Adminstrator, som også kaldes Business Manager.

De Gode

FORDELE

 • Find små målgrupper
 • Byg et stærkt fundament for din Facebook annoncering
 • Lifetime deal (via vores link)
 • God værdi for pengene

De dårlige

Ulemper

 • Vi har ikke nogen, det er et super enkelt produkt

Reducer dine omkostninger på Facebook annoncering

Ved at bruge et værktøj som kan hjælpe dig med at finde de gode mindre målgrupper, rammer du mere specifikt og dermed ikke bruger dine penge unødvendigt på at ramme forkert.

Når man går mere narrow og vil ramme mere specifikt, så bliver ens målgruppe mindre og derfor betaler man tit mindre for at ramme deres feed – chancen for at du rammer de rigtige hvis du har lavet din persona korrekt, er tilgengæld langt større.

Hvad er prisen på Starget.io?

De har en pris. Du betaler 9 dollars pr. måned, her kan du lave et ubegrænset antal søgninger og du får alle fremtidige opdateringer. Dette er tilbuddet du finder på deres eget website.

Vælger du vores link her, så kan du købe en lifetime pakke til ja hold nu fast. 99 dollars, engangsbetaling.

Hvor hurtigt kan 99 dollars tjene sig hjem via din annoncering. Potentielt meget hurtigt.

  PublishPress Priser

  Konklusion af Starget

  Jeg tror der er mange der har søgt efter sådan et værktøj, mange vælger at bruge online marketingbureauer til netop at finde den rigtige målgruppe. Med det her værktøj vil jeg skyde på du kan finde din egen specifikke målgruppe indenfor 10-15 minutters tid.

  Det er et enkelt værktøj alle kan bruge.

  PublishPress logo

  Samlet Rating

  (4.5/5)