Surfer SEO
Surfer SEO

Pris

Fra 170 kr. /måned

Samlet Rating:

(4.5/5)

Surfer SEO er et SEO-værktøj, som kan hjælpe dig med at lave content som rangerer via søgemaskinerne. Du kan måle dit eget site ved siden af dine konkurrenters sider, hvor du så kan se hvad du skal arbejde på.

Hvad er Surfer SEO?

Det er et online værktøj som er baseret på data fra søgemaskinerne, hvor de måler ud fra mere end 500 signaler. Det kan hjælpe dig med at optimere dine blog post og artikler. Du kan lynhurtigt finde søgeord som du kan arbejde ud fra, og dermed lave content langt ud i fremtiden i løbet af kort tid.

Det smarte ved Surfer SEO, er at du kan finde søgeord, se serp’er og arbejde med dine sider mod bedre rangeringer. Ud fra deres metrics giver de, din side en rangering og fortæller hvad den mangler som fx søgeord, billeder, meta tags, headere osv.

De Gode

FORDELE

 • Content editor værktøj
 • Content planlægning
 • Keyword søgning
 • Gratis Chrome extension
 • SEO Masterclass
 • Sammenligning mod konkurrenter
 • Fair pris leje
 • 30 dages fuld returret periode
 • Godt værktøj til tekstforfattere som ikke sidder i backend

De dårlige

Ulemper

 • Kan være dyrt for mindre virksomheder
 • Ingen lifetime pakke

Hvad kan Surfer SEO?

Overblik over SERP – Ved at lave en analyse af serp’er, kan du se din side mod dine konkurrenter som konkurrerer om samme resultater som dig på et given søgeord.

Derefter får du data’en som du kan arbejde ud fra. Det er data som:

 • Hastighed på din side
 • Antal ord
 • Brug af matchende søgeord
 • Alt tekster
 • Skjult content
 • Antal links
 • Brug af headere
 • Samt mange flere data punkter du kan arbejde ud fra

Det smarte ved det her, det er at du kan analysere hvad dine konkurrenter gør. Derefter kan du arbejde med din egen side.

Skal man gøre som de andre så gør? Nej, ikke nødvendigvis. Men du kan teste og se om dit site ligger helt ved siden af, hvad top siderne på Google gør. Er dit helt ved siden af og du ligger på side nr. 2, så er der jo store chancer for du kan få den på side 1, ved at optimere noget på den bestemte side.

Surfer SEO Content Editor – LSI søgeords research

Er du træt at sidde og søge efter søgeord i Ahrefs eller andre tools, hvor du skal lede længe. Så er det Surfer SEO du skal bruge til at hjælpe med at finde søgeord som kan optimere din side.

Du skal starte med at give nogle ”primære” søgeord og derefter nogle ”sekundære” søgeord. Ud fra de søgeord du har givet, kommer de op med en masse termer som kunne matche til din artikel eller blog post.

Måden de finder dem på, at ud fra at kigge på siderne som ligger på side 1. Du kan tilmeld selv vælge hvilke sider du gerne vil have den måler ud fra ud fra resultat 1 til 10, eller 20.

Ud fra disse informationer, giver de nogle outlines og svar som du kan besvare i dit blog post. De spørgsmål kommer fra Google, hvis du fx søger på dit søgeord, så kan du se nogle spørgsmål hvis du ruller længere ned.

Dette er er grunden til man skal teste Surfer SEO som on-page SEO værktøj. Du får rigtig meget god data og du kan arbejde ud fra det til din egen fordel, meget hurtigt.

NLP Analyse

Her måler de dine søgeord ud fra ”true density” som er en måde de afmåler kvaliteten af søgeordene.

  Søgeord / Keyword søgning med Surfer SEO

  Du har sikkert prøvet mange forskellige værktøjer til netop dette, og man kan tale for og i mod mange af de her værktøjer. Men med Surfer SEO, får du lister over lignende søgeord, samt en serp lighed og søgevolume på de her søgninger.

  Content Editor Extension

  De har lavet et chorme extension, som du kan installere. Det gør det muligt for dig at arbejde i WordPress og Google Docs. Det betyder kort at du hurtigt styre Surfer SEO lynhurtigt og oprette nye tiltag nemt.

  Keyword Surfer

  Dette er et gratis værktøj, som du kan bruge selvom du ikke er kunde hos Surfer SEO. Keyword Surfer er et chrome extension, som kan vise dig et estimat af antal månedlige søgninger på en bestemt søgning på Google. Udover det kan du se en ca. pris på hvad det koster i Google Ads pr. klik.

  Det er et super fint værktøj, hvis du gerne vil finde nye søgeord helt gratis. Under hver link, viser de hvor mange meget trafik domænerne har i alt hver måned, samt hvor mange gange søgningen bliver nævnt på siden.

  Surfer Academy samt SEO Writing Masterclass

  Hvis du gerne vil prøve Surfer SEO, så register dig til en af en deres live træninger, på den måde kan du i stedet for 7 dages prøveperiode få 30 dages prøveperiode. I samme omgang kommer du til at blive klogere på hvordan værktøjet virker.

  Deres SEO Writing Masterclass er et online kursus som du får adgang til hvis du har er medlem af Surfer. Det er et kursus som tager dig gennem for tekstforfattere og content marketing folk, de kommer ind på punkter omkring hvordan man arbejder mere strategisk med on page SEO, samt hvordan du optimerer dine sider ud fra data og hvordan du som tekstforfatter kan komme til at tjene mere.

  Hvad er prisen for SuferSEO?

  SurferSEO har flere forskellige planer, ser man på deres pris side, så vil du se de har 3 forskellige planer. Hvis du ruller lidt længer ned vil du så se de faktisk har 6 forskellige planer. Ved første øjekast ligger man ikke lige mærke til dem.

  Deres planer fungerer på den måde at du har et månedligt abonnement, som du kan vælge at betale engang årligt og spare noget eller du kan vælge at betale det hver måned. Vælger du at betale hver måned er det lidt dyre, men du er så heller ikke låst fast – hvis du gerne vil opsige det et par måneder hvor du ikke skulle få det brugt.

  Den laveste pris herunder, er hvis du betaler årligt. Det svarer til prisen du betaler hver måned.

  Hobby – 24.2 / 29 dollars

  Basic – 49.2 / 59 dollars

  Pro – 82.5 / 99 dollars

  Business – 165.6 / 199 dollars

  Business+ – 541.7 / 649 dollars

  Enterprise – skræddersyet plan, der skal du kontakte dem.

  Lad os sige det sådan her ”HOBBY” pakken, er nærmest ubrugelig. Derfor skal du som minimum op på BASIC planen, driver man en mindre side – så vil BASIC planen være ideel at starte ud med. Vi anbefaler man går med PRO, da det er her du får klart mest værdi – og bruger du værktøjet en del, så vil PRO pakken understøtte de flestes behov.

  Har du brug for at teste SurferSEO, så kan du teste det i 7 dage med fuld returret.

  Sammenligner du med andre værktøjer, så ligger Clearscope til 350 dollars i måneden. For det som svarer til pro planen.

  Surfer SEO Priser

  Konklusion af Surfer SEO

  Det er et SEO tool som alle kan gå i gang med, UX altså brugerfladen i platformen er super enkel og nem at navigere rundt i. Deres tal ligner meget dem som du vil se i SEMrush eller Ahrefs.

  At man kan optimere siderne og få en rangering ud fra signaler, gør at man gerne vil arbejde sig så tæt på 100 som muligt, det er lidt gamification som betyder det fungere lidt som et spil. Man behøver ikke ramme 100 men mellem 80-90 vil være fint efter vores test.

  Som nævnt ovenfor, så er deres content planner det værktøj som vi bruger mest. Fordi så næste step når du skal lave dit content, så viser den alle de her søgeord. Så snart du har brugt et af de søgeord bliver det så grønt ude til højre. Dernæst funktionerne til at sammenligne sin side med andres indenfor samme felt. Til sidst deres SEO Audit, hvor man kan aflæse ens top 100 sider, og se hvad man skal arbejde med for at øge ens resultater på søgemaskinerne.

  Alt i alt, så er det et virkelig godt værktøj SEO værktøj.

  SurferSEO logo

  Samlet Rating

  (4.5/5)