Pris

Fra 0 kr.

Samlet Rating:

(5/5)

UpdraftPlus, er det højest ratede WordPress backup plugin på wordpress.org. med mere end +4750 5-stjernede anmeldelser og mere end 3 millioner downloads. Går du ind på populære plugins på WordPress.org, så kommer det på listen over de mest poplærer.

Det bedste WordPress backup plugin – UpdraftPlus overview

UpdraftPlus er et WordPress backup plugin, som både kommer i en gratis og en betalt version. For mindre websites kan den gratis version være fin, men har man et større website med mange sider – så er det en god ide at investere i UpdraftPlus da pluginet kan taget backups automatisk.

UpdraftPlus Vault, som er deres cloud storage service – altså der hvor dine backups kan ligge hvis du har et premium abonnement – og det et ikke en hvilken som helst cloud storage service de bruger. Det er nemlig Amazons.

Det er heller ikke helt ukendte virksomheder som bruger UpdraftPlus – store koncerne som NBA, NASA, Microsoft samt CISCO er blot 4 af de 3 millioner sites som bruger dette plugin, til at tage backups er deres site.

Alle store WordPress blogs snakker om Updraft – og Elegant Themes som har lavet Divi nævner dem også, så troværdigheden omkring UpdraftPlus bliver ikke bedre.

De Gode

FORDELE

 • Nemt at tage backup
 • Du kan planlægge backup
 • Gendan backup direkte fra WordPress
 • Brugt af mere en 3 millioner websites
 • Både gratis og betalt version
 • Renew rabat på 40%

De dårlige

Ulemper

 • Vi finder ikke nogen ulemper
 • Ingen lifetime

Hvad kan du med UpdraftPlus?

Updraft har både en betalt og en gratis version. Kort sagt kan du med Updraft…

 • Lave backup af dit website

Skulle dit website blive hacket, så er det vigtigt du har en komplet backup af dit websites, det gælder alle filerne som tema, plugin, kommetarer, database mm. Du kan sætte det op således at du ikke selv skal gøre noget med den selv tager en backup hver måned.

 • Planlæg backup af WordPress hjemmeside

Du kan sætte det op således at du ikke selv skal gøre noget med den selv tager en backup hver måned. Eller bygger du tit på dit website, ligger produkter op, laver vigtige ændringer, så kan du gøre så der bliver tager backup hver 2, 4, 8, 12, dag, uge, hver anden uge eller hver måned.

Ikke nok med det, så kan du selvfølgelig sætte det op til din onedrive, dropbox, google drev osv. De har nærmest lavet en integration til alle disse tjenester. Vælger man IKKE at gå med PREMIUM versionen, så kan du IKKE sætte det op til automatisk backup, du kan heller ikke sætte det op med cloud services.

 • Gendan dit website

Får du lavet noget som du er træt af, eller får du slettet noget som du gerne vil have tilbage, noget der ikke fungere eller skal du flytte et website. Så er det her du bruger restore altså gendannelsesmuligheden, for at få indholdet tilbage på din site.

– Der er mange flere muligheder, dette var for at nævne de mest vigtige og grundlæggende for at bruge penge på dette plugin.

Migration af website, flytte din hjemmeside

Mange har prøvet det før, og mange har droppet det fordi de synes det var svært eller det skabte problemer at flytte deres website. Med Updraft er det super enkelt, som virkelig enkelt. Du laver en backup på dit site med alt dit indhold – sørg for at alle filer kommer med, sæt maks filstørrelse til 400mb inde i indstillinger.

Når du har gjort dette og du har downloadede til din computer eller hentede dem fra din cloudservice. Så er du klar til at finde dit nye domæne, hvor du så installere UpdraftPlus igen, når du har installerer dette, vælger du at uploade filerne, hvor du herefter trykker på restore – og godkender. Derefter er dit site klar til at køre på ny.

Når man migrator eller flytter et website til nyt domæne, så skal du selvfølgelig huske om du har nogle DNS’er sat op, email flyt dem over.

Hvad er prisen for UpdraftPlus?

De har som sagt en både gratis og betalt version. Den betalte funktion har helt klart nogle funktioner som nævnt ovenfor, som har god værdi for mange hjemmesideejere. Pris for første år kan godt virke lidt i den høje ende, men efter første år får man 40% hvis man vælger at beholde det.

Personal / 2 domæner – 70 dollars / 42 dollars

Business / 10 domæner – 95 dollars / 57 dollars

Agency / 35 domæner – 145 dollars / 87 dollars

Enterprise / ubegrænset – 195 dollars / 117 dollars

Gold / læs mere på deres website – 399 dollars ingen renewal rabat

Som nævnt oven for så er det er premium plugin, som man betaler på abb. Betaling HVERT ÅR.

Updraftplus

Konklusion af UpdraftPlus

Har man mange sites, er freelancer eller web designer som råder over kunders websites. Så er det vigtigt man har noget backup udover hvad hosting firmaerne giver. Derfor er Updraft et produkt som bruges på mere end 3 millioner websites.

Det er en dejlig fornemmelse at vide, man altid har en backup. Overvej, hvis du har brugt måneder, ja år på at bygge noget op og det fra den ene dag til den anden pludselig var væk. Det er ikke noget man kan sætte sig ind i før man selv prøver det. Når dagen kommer så fortryder man, man ikke har fået gjort noget ved det.

Så få lavet en backup af dit website i dag, om det er med UpdraftPlus eller med deres gratis version er ligegyldigt, bare du tager action og sørger for at du har en backup som ikke er flere måneder eller år gammel.

Updraftplus logo 1

Samlet Rating

(5/5)