Pris

Fra 190 kr. /årligt

Samlet Rating:

(4.5/5)

WP Coupons gør det nemt at tilbyde kuponer til dine kunder som en del af affiliate marketing for at hjælpe dig med at sælge flere produkter og øge antallet af kunder, der besøger dit websted. Heldigvis har mange udviklere udviklet plugins til at oprette disse kuponer, og WP Coupons er en af ​​dem.

Hvad er WP Coupons?

WP Coupons giver mange funktioner, det er også grunden til mange bruger netop dette tool til at lave kuponer på deres websites.

WP-Coupons pluginet kan være en fantastisk måde at gøre dit WordPress-websted både rentabelt og brugervenligt. Sidder du som begynder kan du bruge dette værktøj og det har også funktioner, som mere avancerede WordPress brugere også vil elske! Lær mere senere i denne artikel.

De Gode

FORDELE

 • Fair pris niveau
 • Gør det nemt at lave kuponer
 • Elegant design af kuponer
 • Virker til nærmest alle WordPress temaer
 • 15% besparelse efter første år
 • 30 dages fuld returret, til at teste WP Coupons

De dårlige

Ulemper

 • Ingen lifetime pakke

Gennemgang af WP Coupons: Introduktion til pluginet

Pluginet er letvægt, dermed loader det hurtigt og ikke skader dit website. Udover dette har de lavet flotte layout. Dens funktioner er også pænt tilpasset, hvilket jeg kan lide. Den single kupon må synes at være den mest attraktive for mange på grund af, hvor indbydende den blive og dermed også skabe bedre klikfrekvens for dit website.

Desuden er WP Coupons nemt at bruge og har mange funktioner. Dette plugin har gjort det muligt at lave kuponner på WordPress hjemmesider i de sidste 5 år, hvilket giver en stabil samling af kuponer til WordPress brugere.

En måde, marketingfolk kan vokse deres affiliate forretning på, er ved at gøre kupontilbud til kunderne mere tiltalende. Et værdifuldt plugin til jobbet er “WP Coupons ”.

Sådan fungerer WP -kuponer

Man kan sige meget om anmeldelser af produkter, men læse du dette review af WP Coupons så ønsker du sikkert selv et professionelt look at netop dine kuponer på dit website. Og vil man gerne tjene penge på sit affiliate website, så er det et plugin der kan hjælpe dig godt på vej.

 • WP Coupons er et WordPress plugin, der hjælper med nemt at oprette kuponer til besøgende. Dette plugin gør det let at oprette den brugerdefineret posttype “kuponer” og indlæg under kuponkategorien.
 • Du vil kunne tilpasse kuponernes post-types ved at tilføje kategorier og tags.
 • WP Coupons giver dig mulighed for at indsætte enkelte kuponkoder på ethvert sted på dit WordPress -websted. Ved hjælp af et lille stykke shortcode script.
 • Kategorier linkes automatisk til et arkivindeks med et filter.

Du kan også oprette dine tilpassede arkivsider med genveje eller fra indstillinger i menuen udseende. Du er ikke kun begrænset til indlæg og sider!

  Køb af WP Coupons

  Dette kupon plugin vil koste dig lidt, det er et premium plugin – skulle du lave noget lignende fra bunden vil det tage dig lang tid. Jeg vil vise dig, hvordan du køber pluginet i dette afsnit! Gå først til WP Coupons og klik på “Køb nu”. Vælg derfra din plan fra siden “Prisplaner”.

  Installation og aktivering af pluginet

  Når du installerer WP Coupons, er det ligesom ethvert andet plugin installeret på dit WordPress website.

  For at installere pluginet skal du åbne dit WordPress dashboard og klikke på plugins i menuen. Klik på tilføj ny, og upload derefter zip -filen fra wpcoupons.zip

  Du kan også pakke filen ud og uploade den udpakkede mappe i mappen “/wp-content/plugins” ved hjælp af cPanel. Dette er muligt med en FTP -klient, som du hurtigt kan finde ved at søge på din hostingkonto efter et “File Manager plugin” eller lignende værktøj, afhængigt af din hosting udbyders opsætning af adminpanel. Den første måde er meget lettere.

  Ved installation af pluginet vil en menu “Kuponer” blive gjort tilgængelig. Du vil også kunne se elementer som “WP Coupons” ved at vælge “Indstillinger” og derefter klikke på den. Disse menuer og muligheder hjælper dig med at oprette og administrere kuponer til dit websted.

  For at aktivere WP Coupons pluginet skal du indtaste en gyldig licensnøgle, der findes på din konto hos WP Coupons, og som kan findes under indstillingerne “Licens”.

  Når du har indtastet koden, bliver din konto automatisk forbundet til WP Coupons. Hvis du ønsker at installere WP Coupons på et andet websted, skal du deaktivere det fra dit første websted, før du fjerner det. Medmindre du har mere end én licens, skal du ikke afinstallere dette plugin, men blot sørge for du har flere licenskoder.

  Plugin indstillinger

  Du har kontrol over din WordPress -installations kuponarkiver og individuelle kuponer. Rediger, tilpas eller design, som du vil, fra “Kuponer> Indstillinger”. Du kan også gøre det fra “Indstillinger>” WP Coupons. “Sørg for at gemme alle ændringer!

  Design indstillinger

  Du er I fuld kontrol over installationen af dine kuponer, om det er dem alle eller enkle. Så kan du ændre, designe som du har lyst til i indstillinger under WP Coupons – husk at gemme.

  Kuponarkivindstillinger: Det er let at oprette en kupon med de tilgængelige muligheder. For eksempel, hvis du ikke kan lide, hvordan din arkivwebadresse til “Kuponer” vises på dit websted eller bloglayoutdesign, kan du ændre det! Du kan også bruge enhver brugerdefineret skabelon og styre kuponernes specifikationer på en arkivside.

  Enkeltkuponvisningsmuligheder: WP Coupon pluginet har forskellige sideskabeloner og kuponindstillinger at vælge imellem. Du kan teste positionerne eller eksperimentere med forskellige kombinationer, før du finder dit perfekte layout. Bare rolig om brødkrummer, de er også tilgængelige!

  Indstillinger for single kuponpanel: Med dette afsnit kan du tilpasse, hvordan kuponpanelet vises på enkelte sider og arkiver. Du har mulighed for at linke direkte til dine tilknyttede websteder eller angive udløbsdatoer også for besøgende. Kuponerne kan også tilpasses separat i hver fane inden for disse indstillinger for at fungere bedst til den situation, der er mest nødvendig!

  Konfigurationsindstillinger: Du kan tilpasse bredde og widgets til dit behov ved hjælp af kuponsiden. Dette er især nyttigt, når du prøver at øge salget gennem affiliate marketing.

  Tilføj lidt krydderi til dit websted med dette plugin, der lader dig tilpasse stilen for hvert element på kuponpanelet.

  Ekstra funktioner

  Herfra kan du tilpasse kuponen til dine behov. Du vil måske ekskludere en standardsøgningsfunktion eller tilføje en mulighed for no-follow på links for at undgå at andre websteder sporer trafik fra denne!

  Sådan opretter du en enkelt kupon

  Vil du lave kuponer og få dem vist på dit websted? Det er nemt. Bare gå over menuen Kuponer i WordPress, og klik derefter på tilføj ny under kampagner.

  Der er et par ting, der kræver lidt opmærksomhed, før de udgives: udfyld indhold til tekst eller billeder; opret tags, så kunderne let kan finde kuponer af interesse; skriv hvilken slags aftale dette er (rabat vs. gratis forsendelse); tildel også et billede, hvis det ønskes – hvilket får dine tilbud til at poppe! Når du er færdig med alle disse opgaver, skal du gå videre og se preview indstillinger og derefter udgiv. Glem ikke at få shortcodes, når du opretter en enkelt kuponside – indsæt dem overalt på dit websted.

  Hvad er prise for WP Coupons? 

  Afhængigt af hvor mange websteder du har brug for det installeret, er der en bred vifte af prismuligheder for dette plugin. De kører med 3 forskellige prispakker, den eneste forskel der er på pakkerne er hvor mange licenskoder man skal bruge

  Alle pakkerne fungerer som årligt abonnement.

  Personal / 1 licens – 29.95 dollars

  Business / 3 licenser – 84.95 dollars, men er lige nu nede i 69.95 dollars

  Unlimited / ubegrænset – 149 dollars

  De efterfølgende år, du er kunde får du 15% i rabat.

  Har du brug for at teste WP Coupons, som dit kupon værktøj. De tilbyder 30 dages fuld returret, på den måde kan du tjekke om værktøjet fungere for dig.

  Siteground priser

  Konklusion af WP Coupons Plugin

  WP Coupons er et af de bedste plugins til oprettelse af kuponer på din WordPress hjemmeside. Det giver dig mulighed for let at udvide din kundebase og fremvise tilbud gennem forskellige kuponer, rabatter og andre funktioner. Vi anbefaler dette plugin til dem der gerne vil lave kuponer på deres WordPress website!

  WP Coupons Logo 2

  Samlet Rating

  (4.5/5)