Wp data tables
WP Data Tables

Pris

Fra 377 kr.

Samlet Rating:

(4.5/5)

wpDataTables er et WordPress plugin, som kan hjælpe dig med at lave tabeller og diagrammer ud fra data. Det kunne være data som statestik, finanser, rangeringer, kataloger, vejrudsving, stillinger i ligaer osv.

Hvad kan WP Data Tables?

Det er et plugin som gør det muligt for dig at lave et lækker design af dine statestikker, diagrammer osv. Med deres tabel plugin, har du rigtig mange funktioner og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad du vil have ind i dit dashboard.

Vigtigst er at det er et meget brugervenligt værktøj til at lave tabeller med i WordPress.

De Gode

FORDELE

 • Byg tabeller & diagrammer nemt og enkelt i WordPress
 • Elegant look
 • Importer data
 • Gratis og premium verison
 • Fair prisleje
 • Lifetime pakke

De dårlige

Ulemper

 • Kan være dyrt hvis du blot skal lave 1 diagram eller 1 tabel… men skal du have en koder til det, er det meget hurtigt tjent hjem

Funktioner i wpDataTables

Det er et plugin som har et væld af funktioner og derfor, har jeg heller ikke nævnt dem alle herunder.

Det fungerer på den måde at du kan lave enten en tabel eller et diagram, kort sagt.

Forskellen på tabel og diagram, er at tabellerne tit er mere enkle at lave. Laver man tabeller kunne det fx være prislister, sammenligningslister mm. Er det diagrammer laver man det ud fra de tabeller man har lavet.

Importer data til wpDataTables

En smart funktion, sidder du og har lavet noget data i fx

 • Excel
 • Google Sheet
 • CSV fil
 • JSON
 • XML
 • Eller en anden form

Så kan du nemt importere det til deres plugin, og derved behøver du ikke sidde og lave det igen. Herefter skal du blot sætte det op som du ønsker det skal fremstå rent design mæssigt på dit website.

  Lav dine egne tabeller i WordPress

  Når du går i gang og skal til at lave din første tabel. Så kan du vælge mellem 6 forskelle forskellige metoder at vælge i mellem. Om du vil lave en simpel tabel fra starten, om du vil lave en tabel linkede til fra eksisterende data fra filer, om du vil lave en data tabel manuelt, eller du vil lave en tabel ved at importere data. Generere en forspørgsel til en WordPress database eller generer en forespørgsel til MySQL database.

  Vi vælger så at man allerede har en data fil, fra fx Google Spreadsheet. Altså den som hedder importer data. Så vælger du filen du har og oploader den, så aflæser den filen og viser dig den data wpDataTables aflæser. Vi regner med den har aflæst din data korrekt, og du går videre til næste step.

  Så har du ”Data source” her kan du se den uploade data. Efter det har du ”Display” her vælger du om dine title skal vises, hvor responsiv den skal være om der skal være collabs på mobilenheder, hvor mange sider der skal vises pr side osv.

  Næste step er ”Sorting and filtering” her vælger du alt det med filtering og sorteringen, hvordan du ønsker det skal vises.

  Så er der ”Table Tools” som er her du kan vælge at vise din toolbar i toppen med brugbare værktøjer til at navigere i dine tabel.

  Placeholders” bruger du hvis du skal have data som navn, id, email, tid, dato osv.

  Til sidst ”Customize” er her hvor du designer layoutet, farver i cellerne, mellemrum mellem kolonner og linjer, skifter header og font farver samt størrelser.

  Under alle de her indstillinger finder ud preview og indstillinger. Det er her hvor du kan vælge til og fra af data som du har i dine tabeller. Alt efter hvilke data du arbejder ud fra kan det se meget forskelligt ud.

  Herefter tjekker du alt er som det skal være og trykker på ”Save changes”.

  Hvordan sætter jeg wpDataTable ind på min hjemmeside?

  Når du er inde på en tabel, så kan du se et lille stykke kode ud fra din titel. Det kopiere du så, efter du har kopieret det – går du ind på den side hvor du gerne vil have den her tabel på. Du vælger den funktion hvor du kan indsætte et stykke kode, herefter sætter du det kode ind du har kopieret. Og wupti, sådan har du indsat din tabel på en side.

  Vil du lave et diagram med wpDataTables

  Her kan du så vælge mellem en masse diagram typer fra (Google Charts, HighCharts, Chart.js), du vælger det som passer til dig. Efter det vælger du en af dine tabeller som du gerne vil lave et diagram ud fra. I næste step skal du vælge hvilke data du gerne vil have med i diagrammet, så vælger du næste. Nu har du et smukt diagram som du kan bruge tid på at design med farver osv.

  Hvad er prisen for WP Data Tables

  WP Data Tables har 3 forskellige pakker, hvor du kan vælge om du vil betale årligt eller du vil betale lifetime (altså en enkelt gang).

  De har en 15 dages – fuldreturret, som gør at du kan teste produktet i 15 dage. Hvis det ikke er noget som passer til dig, så kan du blot kontakte dem og få dine penge tilbage.

  Basic 1 domæne – 377 kr. + 94 kr. i moms ÅRLIGT. 1208 kr. + 302 kr. i moms – LIFETIME

  Pro 3 domæner – 696 kr. + 177 kr. i moms ÅRLIGT. 2486 kr. + 621 kr. i moms – LIFETIME

  Developer ubegrænset antal domæner – 1591 kr. + 397 kr. i moms ÅRLIGT. 3765 kr. + 941 kr. i moms – LIFETIME

  Der er ingen forskel på hvilken af pakkerne du vælger, udover ÅRLIG eller LIFETIME, og selvfølgelig antallet af websites du vil bruge deres værktøj på.

  Husk – at købe det fra deres site og ikke fra en side som sælger alle mulige plugins, for det første betaler du sikkert en højere pris, for de andet kan supporten være anderledes. Det gælder alle plugins.

  Wp data tables priser

  Konklusion af wpDataTables

  Mangler du et plugin som kan lave tabeller og diagrammer i WordPress. Hvor du ikke selv skal kunne kode noget eller have de store tekniske færdigheder. Så er det måske det bedste plugin til at skabe tabeller og diagrammer.

  Har du lavet tabeller i Google Spreadsheets eller Excel, som du altid gerne vil have haft på din hjemmeside, men ikke vist hvordan du skulle kunne gøre det. Så er det her muligheden for at få dem ind på dit WordPress website på ja under en times tid.

  Vi er ikke de eneste der taler godt for wpDataTables, de er både nævnt på Elegant Themes, WPkube, WPlift, Speckyboy og mange andre sider. Der er mere end 50.000 der bruger netop dette plugin til at bygge tabeller og diagrammer.

  WP data tables logo

  Samlet Rating

  (4.5/5)