Wp rocket
WP Rocket

Pris

Fra 300 kr.

Samlet Rating:

(5/5)

WP Rocket er et af de mest nævnte plugins, når vi snakker optimering cache plugin til. Cache kan skabe mange problemer på et website og kan betyde at dit website loader langsomt, det kan betyde at du sidder og laver ændringer på din side, når du gemmer så kan du ikke se dine ændringer og forstår ikke hvorfor – det vil typisk være caching på dit websted.

WP Rocket Review

Hvorfor vælge WP Rocket? – Der findes mange forskellige plugins til cache, flere af dem er gratis og kan nogle enkle ting. Det er et betalt og såkaldt premium plugin, her betaler du som minimum 49 dollars om året. Men du får altså muligheder som de andre plugins ikke giver – fx super god support.

Driver man en eCommerce butik altså en webshop, så vil mange af de gratis cache plugins ikke være optimeret til webshops. Derfor kan det være en god ide at betale penge for et WordPress cache plugin, som er nemt at bruge, har en god brugeroverflade de fleste kan navigere i, har funktioner som mange af de andre gratis optimerings plugins ikke har.

De Gode

FORDELE

 • God support
 • Opdatere løbende
 • Nemt at bruge
 • Resultater som kan mærkes

De dårlige

Ulemper

 • Kan være dyrt for et lille website
 • Kan skabe problemer, men kommer der et problem efter en ændring, så slår du den funktion fra igen – også er du tilbage til det gamle.
 • Ellers er det fuld rock n roll, intet dårligt herfra

Hvad kan WP Rocket?

Med WP Rocket kan du lynhurtigt clear din cache og dermed se lige nøjagtigt hvordan din side ser ud. Det er et plugin som er meget brugervenligt til at optimere dit website – relativt hurtigt. Uden du behøver nogen former for teknisk kunnen.

Det er som sagt et af mest brugte plugins til optimering af hastighed på hjemmeside.

Funktioner

 • Komprimering / optimering af filerne – CSS, HTLM samt JavaScript
 • Lazyload af dine billeder
 • Clear caches lynhurtigt
 • Opsætning til DNS
 • Cache forudindlæsning
 • Opsætning til Google Analytics, Facebook Pixel, Cloudflare mm.
 • Samt flere funktioner, dette er de vigtigste.

Hvad er prisen for WP Rocket?

Som nævnt tidligere, så findes der gratis alternativer derude. Men når du vælger et premium plugin, som mere end 500.000 bruger. Så er du sikker på at du får et produkt som optimerer og som altid fungere i bedste velgående.

Test af WP Rocket – vil du teste om det er noget for dig, så kan du teste det i 14 dage – med fuld returret.

WP Rocket, har 3 forskellige priser.

Single – 1 licenskode – 49 dollars

Plus – 3 licenskoder – 99 dollars

Infinite – Ubegrænset antal licenskoder – 249 dollars

Alle planerne betale engang ÅRLIGT. Efter det første år, så vil du få 30% discount på årene efter.

Test af WP Rocket – vil du teste om WP Rocket er noget for dig, så kan du teste det i 14 dage – med fuld returret.

Er dette cache plugin pengene værd?

Ja, det er det store spørgsmål. Det er svært at generalisere om WP Rocket er pengene værd, man kan sige for en pris på omkring 300 kr. om året. Vil være mange penge for nogle og mindre penge for andre. Du kommer med 100% sikkerhed ikke til at kunne få en webdesigner, til at optimere dit website i en time for den pris.

Derfor kan det være en god ide at starte med at installere WP Rocket, og teste om dette produkt kan klare det du ønsker.

WP Rocket pris

Konklusion af WP Rocket

Søger du et plugin, som kan optimere hastigheden på dit website, så vil jeg anbefale WP Rocket. Vi bruger det på alle vores kunders website – efter vi har testet flere cache plugins, falder vi tilbage til WP Rocket hver gang. Det er et af de mest effektive cache plugin, og derfor har de heller ikke nogen gratis version, desværre.

Til sidst skal vi huske at nævne, du kan jo teste WP Rocket i 14 dage med pengene tilbage garanti. Det betyder du kan sætte hele pluginet op, og test det via GT Metrix, Pingdom eller Google PageSpeed. For at se om dit site performer bedre.

Har du bare lidt indhold på dit website, vil du med 95% sikkerhed se en forbedring i dine resultater – ved blot at installere pluginet og beholde de standard valgte settings.

WP Rocket 1

Samlet Rating

(5/5)