SEO / Linkbuilding

Søgemaskineoptimering af dit website

5
5

SEO er din vej mod bedre placeringer på Google

SEO er flere ting, blandt andet on-page SEO, som er alt det vi kan optimere op website, søgeord, h1, h2, h3, døde links, meta, titer, interne og eksterne links, alt-tags, afsnit mm. 

Linkbuild er en måde du kan styrke dit website, ved hjælp af andre anbefaler/skriver om dit site. Her vil vi komme til at research, hvilke sider som kunne være relevante for jeres hjemmside.

agency pattern 04
SEO

Det Vi Skal Bruge

agency icon 04

Adgang til Website

For at vi kan starte processen, skal vi have adgang til jeres hjemmeside.

research icon 1

Research

Vi laver et research over jeres website, inden vi begynder at arbejde med det. For at vi kan ligge en plan for jeres website.

Maalet icon

Målet

I og med søgemaskineoptimering ikke er noget som giver resultater fra dag til dag. Så er i også nød til at tænke det som et langsigtet projekt.

Hvordan Vi Arbejder Med SEO

SEO er en længere varende proces, dog er der nogle vigtige ting som man får styr på – det er det tekniske på hjemmesiden. Off-page SEO Linkbuilding er mest for større websites eller byer med større konkurrence på et given marked, driver du en lokal restaurant i en mindre by er det slet ikke ligeså nødvendigt som hvis du har en ny startet online portal, som fx Skier.dk.

research icon

Starter med Research

Vi undersøger dit website, og finder frem til hvordan vi kan gøre mest muligt for jeres forretning. Er der styr på det hele, er vi selvfølgelig også dem der fortæller dig, at alt bare spiller.

agency icon 04

Optimering på Websitet

Her laver vi det tekniske, får styr på døde links, h1, h2, h3, metabeskrivelser, titler, alt-tags på billeder, eksterne og interne link. Så arbejder vi med hastigheds optimering. Evt søgeord.

agency icon 13

Research af Links

Vi undersøger markedet for links som kan være relevante for din forretning. Det som linkbuilding kan er at et andet site skriver/nævner din virksomhed på deres website. Ligesom hvis jeg sagde til dig hvem jeg brugte som frisør

agency icon 03

Bygning af Links

Det kan være en længere varende proces, man skal gerne bygge de rigtige links og ikke bare alle man kan finde. Relevante links er meget bedre end bare at vælge alle.

ahrefs
imac-left

Referencer

SEO er vejen til flere  besøgende, Organisk

I og med SEO kan hjælpe ens forretning med at rangere højere på Google, i det organiske resultat uden at betale penge for det. Så er det noget du i realiteten kan gøre selv gratis, hvis du har forståelse for det. Har du ikke forståelse for det, vil det tage endnu længere tid, og blot trække tænder ud for dig.

Konkurrencen har meget at sige

Vil du gerne rangere på Nike sko, så vil jeg med 99% sikkerhed sige at din vej til det resultat er rigtig langt væk. Nærmest umuligt. Men fokusere du longtail søgefraser på fx Nike sko i Aars eller – nike air max sko Aars, så er chancen langt større.

Med det sagt, så er der forskel på om du sælger sko eller du har en slagter fx. søger folk efter en slagter i Aalborg, så er det der du gerne vil blive fundet på. Det er mere specifikt og da vi hjælper små og mellem store virksomheder, vil det være sådan noget vi kan hjælpe med. 

Kontakt

Vi er her, for at hjælpe dig og din forretning

Telefon

Service ydelser

Kan vi hjælpe dig?

11 + 2 =

5
5

Pris på SEO / Linkbuilding pakker

Priserne er sat efter du har et site med omkring 1-5 sider – er siden fyldt med mange ting der skal ændres, vil prisen også være højere. Skal vi arbejde med større sider, så bliver priserne højere, og derfor skriver vi FRA. Kontakt os for at få en specifik pris.

Alle vores priser er EX moms.

 

Spørgsmål vi får jævnligt

Har du nogle spørgsmål som ikke bliver besvaret her under, så kontakt os.

Hvad er fordelen ved SEO?

SEO er et bredt område, og det er noget man kan blive ved og ved og ved med at arbejde med. Alt efter hvilken størrelse ens forretning er og hvor meget indhold der ligger på ens website, så er der også en grænse for hvor meget du kan gøre teknisk hvis du har et site med 5-10 undersider. Har man et site med 20-1000 sider, så kan man blive ved og ved og ved med at rette til i søgen efter bedre resultater.

Derfor bør man som mindre eller mellemstor virksomhed sørge for at alt det tekniske spiller, og man bliver fundet på forskellige søgninger og søgeord. 

Hvornår kan man mærke resultaterne fra SEO?

Søgemaskineoptimering er en længerevarende proces og det kan tage rigtig lang tid, fra den dag man lancere sit website. Til der begynder at komme rigtig mange besøgende.

Alt efter hvilken virksomhed man er og hvor man holder til, hvor stort marked man har, og hvor meget marked man skal vinde over – har selvfølgelig en betydning.

For at komme til sagen – du skal regne med minimum 3-6 måneder. Får du links fra stærke domæner, lokal aviser og andre sider med trafik, samt de kunder kender til dig, kan det gå hurtigere.

Derfor anbefaler vi også alle der starter en ny forretning, at få styr på Facebook annoncering og Google annoncering, da du på den måde sikre at der kommer besøgende igen og igen, som er med til at styke din hjemmeside.

Hvilken type links bygger i?

Vi arbejder sammen med partnere i et større linknetværk, hvor vi har mulighed for at indkøbe links.

Alt efter budget, og hvilken virksomhed man har, skal der skaffes link der passer til ens website. Vi kommer til at tilføje PBN, blog, aviser mm.

Alt har en pris, og derfor er priserne også forskellige når man køber links, det er det samme som hvis du køber en is i Netto, det svare til vi køber et link fra et nyere website. Køber vi en is ved ishuset i Skagen, så skulle den også gerne være bedre.

Hvordan vurdere man Links?

Links bliver vurderet ud fra DR også kaldt Domain Rank, samt det vigtigste trafikken på websitet, samt det skal være relevant for jeres side.

Det er vigtigt man bygger over tid og ikke bare alle fra den ene dag til den anden. Derfor er linkbuilding også en langsigtet strategi.

Hvad er ON-page søgemaskineoptimering?

ON-page SEO oversat det tekniske, er alt det på sitet som vi selv kan arbejde med og redigere på. Her snakker vi tekster/søgefraser eller søgeord, titler, metabeskrivelser, alt-tags på billeder, optimering til mobil, komprimering af billeder, hastigheden på sitet, headers, længden af afsnit, billeder på sitet, interne og eksterne links, fjerne døde links mm. 

Har du styr på alt dette – så kan man derefter gå ind og arbejde med linkbuilding, også styrke det gode arbejde man har lavet på det tekniske.

Andre Ydelser

Facebook

Facebook Annoncering

Din kunder er på Facebook. 3.8 millioner danskere har en Facebook profil. 63% bruger platformen hverdag.

Facebook Annoncering

Facebook og Instagram hænger sammen, så det er 2 i 1 løsning. Derfor kan du annoncere begge steder med samme annoncer. Lokale butikker, skal udnytte dette. Da det i mange tilfælde er et bedre resultat for Facebook at vise noget lokalt, frem for noget fra Wish eller en anden stor webshop.

Læs Mere
Google ads icon

Google Annoncering

Inden vi fortager et køb, så tjekker vi Google. Leder vi efter en god restaurant tjekker vi Google.

Google Annoncering

Google og Youtube hænger sammen, og derfor kan du via Google Ads annoncere på begge disse platforme. De fleste af vores kunder er lokale butikker og derfor er det search ads vi hjælper mest med. Altså specifikke søgninger vi gerne vil vinde top resultater på, på Google.

Læs Mere
Grafisk icon

Grafisk Design

Logo, visitkort, Facebook og Instagram post, flyers, menukort, coverbillede til Facebook mm.

Grafisk Design

Grafik kan hurtigt blive kedeligt for mange og være noget man ikke får arbejdet med. I stedet for man bruger nogle billeder der er taget med ens telefon af et ark med nogle priser fx, så er det langt mere salgsbart med et menukort som er mere indbydende - det samme gælder sig for alt grafisk.

Læs Mere
Wordpress icon

Wordpress Hjemmeside

Der findes mange metoder hvor man kan lave en hjemmeside. WordPress er den mest udbredte.

Wordpress Hjemmeside

Vi udarbejder hjemmesider udfra dine behov, skal det være en simpelt one-page side, 5 siders page med booking system. Det er vigtigt for os, du får det som du ønsker - og du er tilfreds med vores arbejde.

Læs Mere
Woocommerce icon

WooCommerce Webshop

Vi bruger WordPress og WooCommerce til at lave webshops, det giver massere af muligheder. Samt du betaler ikke månedligt, som fx med Shopify.

WooCommerce Webshop

WooCommerce er et shopsystem som er lavet til WordPress. Vi integrere det med Pensopay, så man kane betale med de forskellige kort samt Mobilepay. WooCommerce er det relativt nemt at oprette produkter, få rapporter over ens salg. Kan sættes op med Shipmondo (fragt) og Dinero (bogføring).

Læs Mere
Google Maps icon

Google My Business

Driver du en lokal forretning, så SKAL du være oprettet via Google My Business. Et plus er at det er gratis at bruge.

Google My Business

Med Google My Business kan du være sikker på at hvis man søger efter navnet på din forretning, så kommer du i toppen af Google samt du bliver vist under Google Maps, hvis man søger efter den kategori virksomheden er oprettet under.

Læs Mere
Konsulent icon 1

Konsulent

Vi hjælper dig som måske har lavet din egen hjemmeside, services på ydelser vi har lavet som ikke er bindende mm.

Konsulent

Vi laver altid et estimat af det tid vi skal bruge på en opgave, så du ikke bliver overrasket over det. Er det et længere varende samarbejde skal vi lave et klippekort til dig.

Læs Mere