Hjemmeside

Professionel WordPress Hjemmeside

5
5

En Investering For Din Forretning

I 2021 kommer vi ikke uden om at man skal være digitalt tilstede. Det er vigtigt at have en hjemmeside og ikke bare en Facebook side. Det skal være nemt for faste kunder og ikke mindst nye kunder, turister og alle dem som ikke besøger din butik hver måned – at finde frem til priser og andet vigitig information omkring jeres forretning.

agency pattern 04
Opbygning af en hjemmeside 3

Det Vi Skal Bruge

agency icon 04

Login

Vil skal bruge login til webhotel.

agency icon 15

Information

Virksomhedens navn, CVR, Adresse, By & Post nr, Telefon nr, evt. område i arbejder i, åbningstider, Ønske mail (info, kontakt, navn@virksomhedensnavn.dk

agency icon 01

Billeder

Vi skal bruge de billeder du ønsker at have på dit site.

Logo, produkt billeder, personaleportrætter. 

agency icon 05

Tekster

Om jer (storytelling), jeres services, (tilbud), evt. om jeres personale mm.

agency icon 06

Dine Ønsker

Har du nogle ting som du ved du gerne vil have på sitet, farvekoder, booking, priser / ikke priser, kontakt formular i toppen af dit site, link til Facebook mm. Så vi kan levere det bedst mulige produkt til dig.

Sådan Foregår Processen

agency icon 10

Afklaring

Godkendelse af prisen, og hvad der indeholder i prisen

agency icon 04

Hjemmeside Design

Vi udarbejder et professionelt layout til dig, selvfølgelig mobiloptimeret

agency icon 13

Validering

Rettelser fra din side, så du er tilfreds

agency icon 03

Lancering

Efter du har godkendt, så sætter vi sitet online

sason-farsoe
skier
jsj-rengøring
bs-reservedele
imac-left

Referencer

Er din forretning klar til at komme online? 

Hos Skab Det – Bliver din hjemmeside udarbejdet i WordPress. WordPress står for over 60% af alle websites som bliver bygget, dermed er det også det mest udbredte CMS system verden over. WordPress er et gratis CMS system, hvor man bygger sitet i.

Det kræver blot at du har webhotel og domæne – har du ikke det, hjælper vi dig til at skaffe det. Din udgifter for dit site er som udgangspunkt domæne og webhotel.

  • WordPress er gratis
  • Værktøjer / plugins (nogle betalte, andre gratis)
  • Relativt nemt at kontrollere
  • Mulighed for webshop
  • Optimer site til mobil enheder

WordPress anbefales til

  • Personlig blog
  • Virksomhed side (online visit kort)
  • Webshop
  • Nyhedsside
  • Medlemsside hvor du kan opdele så medlemmer kan se unikt indhold

Kontakt

Vi er her, for at hjælpe dig og din forretning

Telefon

Service ydelser

Kan vi hjælpe dig?

5 + 3 =

5
5
Pris på hjemmeside pakker

Priserne kan variere alt efter hvilket behov du har, om der er nogle ting som du ønsker ekstra, som ikke er med i hjemmeside pakkerne, så ikke tøv med at kontakt os.

Alle vores priser er EX moms.

 

Spørgsmål vi får jævnligt

Har du nogle spørgsmål som ikke bliver besvaret her under, så kontakt os.

Hvor hurtigt kan jeg have min hjemmeside?

Leveringstiden af websites/hjemmesider fra os, afhænger meget af hvor hurtigt vi får alt indholdet vi skal bruge på hjemmesiden fra dig. Når vi har alle informationer, så går der i de fleste tilfælde 3-10 dage alt efter hvilken størrelse website du skal bruge. Trækker det ud og vi skal vente lang tid på tekster, billeder, informationer, så vil det tage 3-21 dage. Vi vil gøre alt for at vi kommer så hurtigt i mål med din hjemmeside, for din og for vores skyld.

Kan jeg selv redigere på mit website?

Vi laver en kort video gennemgang, enten med dig i telefonen, eller vi laver en video som du kan gemme på din computer. Så når du gerne vil ændre noget, så kan du nemt gøre det, blot ved at se den video vi har lavet til dig.

Hvor hurtigt indeksere Google min hjemmeside?

Efter dit site er lavet, så vil det tage noget tid inden Google indeksere dit website. Ex. Vi har lavet et website til en restaurant som ligger i Aalborg, når man søger på restaurant i Aalborg, så er der restauranter som har haft en hjemmeside i 15-20 år og brugt rigtig mange tusinde kroner på seo, links, annoncering. Som selvfølgelig vil ligge over dit site.

Hvis du derimod holder til i en mindre by som Hals, Svenstrup eller Aars hvor konkurrencen er markant lavere, så vil dit site komme op på side 1, langt hurtigere.

Søgninger på præcis dit firmanavn, vil vi kunne gøre så du kommer på side 1 på Google fra dag 1 ved hjælp af Google My Business. Dit link vil løbende blive indekseret af Google og derfor ser vi tit at dit site allerede kan være indekseret inden for 1-3 måneder, når folk søger på din virksomhed. Så kommer dit site i toppen af Google – organisk.

Hvordan får jeg trafik til mit website?

Du kan holde dine kunders interesse for din virksomhed varme, ved hjælp af online marketing. Her snakker vi nyhedsbrev, Facebook annoncering, Instagram annoncering og Google annoncering, Twitter ads, LinkedIn (godt til b2b), Pinterest.

Skriv blog indlæg hvor du hjælper dine kunder, har du fx en cykel butik, så skriv om 5 gode cykellygter, 7 mest købte elcykler, sådan vælger du den rigtige mountainbike. Du refererer her selvfølgelig til produkter som du har i butikken. Håber det giver mening.

Med disse metoder kan du drive en masse trafik til dit site, mere trafik er også = bedre resultater i Google.

Ejer jeg selv 100% hjemmesiden?

Ja, det gør du. Når du køber en hjemmeside fra Skabdet.dk, så ejer du dit eget site 100%. Vi hjælper dig via en video gennemgang, til hvordan du kan ændre billeder, tekster efter dit behov.

Du kan vælge at betale os for at du bare kan ringe til os og vi klarer opgaverne for dig, enten via klippekort eller månedlig betaling.

Får jeg licenskode til tema og plugins med i prisen?

Ja, du får lifetime licens. Så du ikke skal betale årligt for at have et tema på dit website. Der følger også nogle betalte plugins med, som selvfølgelig også er inkluderet i vores pris.

OBS – er det et plugin vi ikke har og det er engangs licens koder, skal du selv købe/betale for dem.

Køb af domæne og webhotel, kan i hjælpe med det?

Ja, vi hjælper gerne med at få købt domæne og webhotel. Dog bliver det købt i jeres navn så i selv står som ejer af domænet.

Omkostninger for domæne og webhotel ligger på omkring 250-400 kr alt efter hvilken udbyder man vælger – årlig betaling. De sørger altså for din hjemmeside er online.

Billeder, video og tekst til min hjemmeside. Skal jeg selv stå for det?

Det er altid bedst af have ens egne billeder. Ellers kan man bruge stockphotos til at starte med, indtil man får taget sine egne billeder. Har du en restaurant eller noget hvor du sælger mad, så er vores største anbefaling man booker en fotograf til at komme ud og skyde nogle billeder. Så kan i få taget billeder af jeres butik, personale, retter/mad i sælger – samt han kan skyde en video af jer i mens i arbejder. Så har du alt i en, og dermed en super investering – de billeder der bliver taget, er også rigtig godt materiale til sociale medier.

Tekst, ser vi helst i kan komme op med – da i kender jeres forretning bedst. Ellers kan vi kontakte vores tekstforfattere, som udarbejder noget tekst, det er dog ikke med i prisen.

Andre Ydelser

Facebook

Facebook Annoncering

Din kunder er på Facebook. 3.8 millioner danskere har en Facebook profil. 63% bruger platformen hverdag.

Facebook Annoncering

Facebook og Instagram hænger sammen, så det er 2 i 1 løsning. Derfor kan du annoncere begge steder med samme annoncer. Lokale butikker, skal udnytte dette. Da det i mange tilfælde er et bedre resultat for Facebook at vise noget lokalt, frem for noget fra Wish eller en anden stor webshop.

Læs Mere
Google ads icon

Google Annoncering

Inden vi fortager et køb, så tjekker vi Google. Leder vi efter en god restaurant tjekker vi Google.

Google Annoncering

Google og Youtube hænger sammen, og derfor kan du via Google Ads annoncere på begge disse platforme. De fleste af vores kunder er lokale butikker og derfor er det search ads vi hjælper mest med. Altså specifikke søgninger vi gerne vil vinde top resultater på, på Google.

Læs Mere
SEO icon 1

SEO

Med søgemaskineoptimering kan du komme til at rangere højere på Google - Gør du det selv, er det gratis.

SEO

Vi arbejder med teknisk SEO og Linkbuilding, ikke tekstoptimering. Vi optimere sites, meta beskrivelser, titler, h1, h2, h3 osv. billeder og alt tags mm. Linkbuilding er en måde hvor andre anbefaler/nævner ens site på deres website.

Læs Mere
Grafisk icon

Grafisk Design

Logo, visitkort, Facebook og Instagram post, flyers, menukort, coverbillede til Facebook mm.

Grafisk Design

Grafik kan hurtigt blive kedeligt for mange og være noget man ikke får arbejdet med. I stedet for man bruger nogle billeder der er taget med ens telefon af et ark med nogle priser fx, så er det langt mere salgsbart med et menukort som er mere indbydende - det samme gælder sig for alt grafisk.

Læs Mere
Woocommerce icon

WooCommerce Webshop

Vi bruger WordPress og WooCommerce til at lave webshops, det giver massere af muligheder. Samt du betaler ikke månedligt, som fx med Shopify.

WooCommerce Webshop

WooCommerce er et shopsystem som er lavet til WordPress. Vi integrere det med Pensopay, så man kane betale med de forskellige kort samt Mobilepay. WooCommerce er det relativt nemt at oprette produkter, få rapporter over ens salg. Kan sættes op med Shipmondo (fragt) og Dinero (bogføring).

Læs Mere
Google Maps icon

Google My Business

Driver du en lokal forretning, så SKAL du være oprettet via Google My Business. Et plus er at det er gratis at bruge.

Google My Business

Med Google My Business kan du være sikker på at hvis man søger efter navnet på din forretning, så kommer du i toppen af Google samt du bliver vist under Google Maps, hvis man søger efter den kategori virksomheden er oprettet under.

Læs Mere
Konsulent icon 1

Konsulent

Vi hjælper dig som måske har lavet din egen hjemmeside, services på ydelser vi har lavet som ikke er bindende mm.

Konsulent

Vi laver altid et estimat af det tid vi skal bruge på en opgave, så du ikke bliver overrasket over det. Er det et længere varende samarbejde skal vi lave et klippekort til dig.

Læs Mere