Webshop i WooCommerce

Professionel WordPress Webshop

5
5
En Investering For Din Forretning

Webshop er for dig som vil sælge dine produkter online, om du har en butik, eller blot vil sælge enkle produkter så hjælper vi dig med at finde en løsning som passer til dit behov.

agency pattern 04
til webshop
Det Vi Skal Bruge
agency icon 04

Login

Vil skal bruge login til webhotel. Eller vi hjælpe med at få købt domænet.

agency icon 15

Information

Virksomhedens navn, CVR, Adresse, By & Post nr, Telefon nr, evt. område i arbejder i, åbningstider, Ønske mail (info, kontakt, navn@virksomhedensnavn.dk

agency icon 01

Billeder

Vi skal bruge de billeder du ønsker at have på dit site.

Logo, produkt billeder, personaleportrætter. 

agency icon 05

Tekster

Om jer (storytelling), jeres services, (tilbud), evt. om jeres personale mm.

agency icon 06

Dine Ønsker

Har du nogle ting som du ved du gerne vil have på sitet, farvekoder, booking, priser / ikke priser, kontakt formular i toppen af dit site, link til Facebook mm. Så vi kan levere det bedst mulige produkt til dig.

Sådan Foregår Processen
agency icon 10

Afklaring

Godkendelse af prisen, og hvad der indeholder i prisen

agency icon 11

Ansøgning til Betalingsmodul

Vi skal have søgt om betalingsmodul, så du kan modtage betalinger

agency icon 04

Webshop Design

Vi udarbejder et professionelt layout til dig, selvfølgelig mobiloptimeret

agency icon 13

Validering

Rettelser fra din side, så du er tilfreds

agency icon 03

Lancering

Efter du har godkendt, så sætter vi sitet online

skier
skoen-krop
imac-left

Referencer

Er din forretning klar til at komme online? 

Hos Din Webdesigner – Bliver din webshop udarbejdet i WordPress med WooCommerce som er et gratis open-source CMS.

Hvorfor WordPress med WooCommerce

 • WordPress er gratis
 • Værktøjer / plugins (nogle betalte, andre gratis)
 • Relativt nemt at kontrollere
 • WooCommerce shopstyring
 • Optimeret site til mobil enheder

Kan jeg stryre WordPress med WooCommerce

 • Nem at oprette produkter
 • Opret flere varianter af produkter
 • Nem lagerstyring
 • Betaling med Mobilepay, Visa, Mastercard mm
 • Fragt integration via Shipmondo
 • Kan sættes op så den bogfører ind til Dinero
 • Nemt se statestik på salg

 

  Kontakt

  Vi er her, for at hjælpe dig og din forretning

  Telefon

  Service ydelser

  Kan vi hjælpe dig?

  3 + 13 =

  5
  5
  Pris på WooCommerce webshop pakker

  Priserne kan variere alt efter hvilket behov du har, om der er nogle ting som du ønsker + som ikke er med i webshop pakkerne.

  Alle priser er EX. Moms.

  Spørgsmål vi får jævnligt

  Har du nogle spørgsmål som ikke bliver besvaret her under, så kontakt os.

  Hvor hurtigt kan jeg have min webshop?

  Leveringstiden af en webshop kan variere alt efter hvor hurtigt, vi får søgt om betalingsmodul, hvor hurtigt jeg har informationer fra jer. Alt i mellem 10-30 dage, alt efter hvor hurtig respons du kan levere og hvor hurtigt vi får godkendelse.

  Kan jeg selv redigere og tilføje produkter på mit webshop?

  For at gøre det så nemt for dig som muligt, så laver vi en video hvor vi gennemgår hvordan du oprettet produkter, ændre billeder, tekst mm. Alt efter dit behov laver vi en video, som gennemgår hvad du har brug for.

  OBS – Vi opretter 1-5 produkter, som er med i prisen, resten skal du selv oprette ellers laver vi en pris på hvis vi skal oprette dem.

  Hvor hurtigt indeksere Google min webshop?

  Alt efter hvilket marked man går ind i og hvor stor konkurrencen er, så kan det variere meget.

  Begynder du at forhandle Nike sko, som man kan købe over alt og man har konkurrenter som Zalando, så skal du kigge rigtig langt efter top resultater på Google. Sælger du derimod et produkt du selv har udviklet og brandet, som ikke er på andre shops, så vil du have nemmer ved at få nogle søgninger for dig selv.

  Men det kræver du arbejder med SEO.

  Du kan også betale dig fra at få besøgende, ved hjælpe af annoncering på Facebook, Instagram, Google, Youtube, Snapchat mm. Alt efter hvor dine kunder er. Jo flere som besøger dit site, jo hurtigere vil rangering også gå din vej.

  Hvordan får jeg trafik til mit webshop?

  Alt efter hvilket marked man går ind i og hvor stor konkurrencen er, så kan det variere meget.

  Begynder du at forhandle Nike sko, som man kan købe over alt og man har konkurrenter som Zalando, så skal du kigge rigtig langt efter top resultater på Google. Sælger du derimod et produkt du selv har udviklet og brandet, som ikke er på andre shops, så vil du have nemmer ved at få nogle søgninger for dig selv.

  Men det kræver du arbejder med SEO.

  Du kan også betale dig fra at få besøgende, ved hjælpe af annoncering på Facebook, Instagram, Google Ads, Youtube, Snapchat mm. Alt efter hvor dine kunder er. Jo flere som besøger dit site, jo hurtigere vil rangering også gå din vej.

  Hvordan får jeg flere salg i min shop?

  Retargeting – er muligvis den bedste og billigste måde at drive flere salg i butikken. Det kræver at du har haft nogle besøgende som du kan lave remarketing i mod.

  Hvordan du får fat i nye kunder – ved hjælpe af Facebook, Instagram og Google annoncering. Alt efter hvilke produkter du sælger, er der visse fordele ved at bruge en platform i stedet for en anden. Er det algrens du sælger er Google det bedste. Skal du derimod sælge 4 fastelavns boller, er det Facebook der fungere, er det træningsprodukter du sælger, så kan det være en god ide at hive fat i nogle influenter på Instagram.

  Sidst men ikke mindst, så email – sørg for at bygge din email liste op, fra den dag du starter din webshop. Da det over tid kan blive en nærmest gratis kanal for dig at sælge over.

  Ejer jeg selv 100% webshop?

  Ja, det gør du. Når du køber en webshop fra Skabdet.dk, så ejer du dit eget site 100%. Vi hjælper dig via en video gennemgang, til hvordan du kan ændre billeder, tekster efter dit behov.

  Du kan vælge at betale os for at du bare kan ringe til os og vi klarer opgaverne for dig, enten via klippekort eller månedlig betaling.

  Får jeg licenskode til tema og plugins med i prisen?

  Ja, du får lifetime licens. Så du ikke skal betale årligt for at have et tema på din webshop. Der følger også nogle betalte plugins med, som selvfølgelig også er inkluderet i vores pris.

  OBS – er det et plugin vi ikke har og det er engangs licens koder, skal du selv købe/betale for dem.

  Køb af domæne og webhotel, kan i hjælpe med det?

  Ja, vi hjælper gerne med at få købt domæne og webhotel. Dog bliver det købt i jeres navn så i selv står som ejer af domænet.

  Omkostninger for domæne og webhotel ligger på omkring 250-400 kr alt efter hvilken udbyder man vælger – årlig betaling. De sørger altså for din webshop er online.

  Billeder, video og tekst til min webshop. Skal jeg selv stå for det?

  Det er altid bedst af have ens egne billeder. Ellers kan man bruge stockphotos til at starte med, indtil man får taget sine egne billeder. Du skal selvfølgelig sørge for at du får taget nogle gode produkt billeder, til jeres shop. Genkendelse er vigtigt, så du skal sørge for at de bliver taget i nogenlunde samme stil. For at de kan godkendes af Facebook og Google, skal de også have hvid baggrund. Det samme gælder hvis du vil have dem på Amazon.

  Tekst, ser vi helst i kan komme op med – da i kender jeres forretning bedst. Ellers kan vi kontakte vores tekstforfattere, som udarbejder noget tekst, det er dog ikke med i prisen.

  Andre Ydelser
  Facebook

  Facebook Annoncering

  Din kunder er på Facebook. 3.8 millioner danskere har en Facebook profil. 63% bruger platformen hverdag.

  Facebook Annoncering

  Facebook og Instagram hænger sammen, så det er 2 i 1 løsning. Derfor kan du annoncere begge steder med samme annoncer. Lokale butikker, skal udnytte dette. Da det i mange tilfælde er et bedre resultat for Facebook at vise noget lokalt, frem for noget fra Wish eller en anden stor webshop.

  Læs Mere
  Google ads icon

  Google Annoncering

  Inden vi fortager et køb, så tjekker vi Google. Leder vi efter en god restaurant tjekker vi Google.

  Google Annoncering

  Google og Youtube hænger sammen, og derfor kan du via Google Ads annoncere på begge disse platforme. De fleste af vores kunder er lokale butikker og derfor er det search ads vi hjælper mest med. Altså specifikke søgninger vi gerne vil vinde top resultater på, på Google.

  Læs Mere
  SEO icon 1

  SEO

  Med søgemaskineoptimering kan du komme til at rangere højere på Google - Gør du det selv, er det gratis.

  SEO

  Vi arbejder med teknisk SEO og Linkbuilding, ikke tekstoptimering. Vi optimere sites, meta beskrivelser, titler, h1, h2, h3 osv. billeder og alt tags mm. Linkbuilding er en måde hvor andre anbefaler/nævner ens site på deres website.

  Læs Mere
  Grafisk icon

  Grafisk Design

  Logo, visitkort, Facebook og Instagram post, flyers, menukort, coverbillede til Facebook mm.

  Grafisk Design

  Grafik kan hurtigt blive kedeligt for mange og være noget man ikke får arbejdet med. I stedet for man bruger nogle billeder der er taget med ens telefon af et ark med nogle priser fx, så er det langt mere salgsbart med et menukort som er mere indbydende - det samme gælder sig for alt grafisk.

  Læs Mere
  Wordpress icon

  Wordpress Hjemmeside

  Der findes mange metoder hvor man kan lave en hjemmeside. WordPress er den mest udbredte.

  Wordpress Hjemmeside

  Vi udarbejder hjemmesider udfra dine behov, skal det være en simpelt one-page side, 5 siders page med booking system. Det er vigtigt for os, du får det som du ønsker - og du er tilfreds med vores arbejde.

  Læs Mere
  Google Maps icon

  Google My Business

  Driver du en lokal forretning, så SKAL du være oprettet via Google My Business. Et plus er at det er gratis at bruge.

  Google My Business

  Med Google My Business kan du være sikker på at hvis man søger efter navnet på din forretning, så kommer du i toppen af Google samt du bliver vist under Google Maps, hvis man søger efter den kategori virksomheden er oprettet under.

  Læs Mere
  Konsulent icon 1

  Konsulent

  Vi hjælper dig som måske har lavet din egen hjemmeside, services på ydelser vi har lavet som ikke er bindende mm.

  Konsulent

  Vi laver altid et estimat af det tid vi skal bruge på en opgave, så du ikke bliver overrasket over det. Er det et længere varende samarbejde skal vi lave et klippekort til dig.

  Læs Mere