Pris

Fra 80 kr. årligt

Samlet Rating:

(5/5)

Du kender det 100% sikkert, der bliver ved med at komme spam kommentarer på dit website. Du bruger tid på at slette de her kommentarer, sætte dem i spam mm. Med CleanTalk bliver du fri for spam-kommentarer på dit website.

CleanTalk sparer dig for spam på din hjemmeside

CleanTalk er et simpelt plugin som fungerer som ”cloud spam protection” til hjemmesider, blogs, forums mm. Ved brug af deres plugin behøver ud ikke bruge Captcha, svar på spørgsmål som hvad er 2+3 svar i bogstaver osv. Du får ikke alle de her spambeskeder på dit website hvis du har deres plugin.

Hvordan fungere CleanTalk?

Det på den måde at CleanTalk er installeret på mere end 567.000 hjemmesider. Det gør at der kommen 10.000 vis af kommentarer ind hverdag, ud fra disse data kommer der IP-adresser på dem som skriver kommentarerne. På den måde kan CleanTalk blokere bestemt IP-adresser fra at skrive kommentarer på dit website, da IP adressen er blokeret i deres database.

De Gode

FORDELE

  • Fair pris
  • Tænk på det som medicin for at holde bakterierne ude
  • Sparer dig tid hver måned
  • Fri dig for black hat kommentarer
  • Bedre resultater på Google
  • Gratis prøve
  • God support

De dårlige

Ulemper

  • Ingen ulemper, det fungerer bare
  • Ingen lifetime

Anti-spam plugin

CleanTalk tager god hånd om alle de kendte CMS systemer, selvfølgelig nævner vi WordPress og WooCommerce først – dernæst kan det bruge til nærmest alle CMS systemer som Joomla, Magento, Drupal, XenForo mm.

Det kan også bruge til Shopify webshops, her er det endda gratis, har du både Shopify og nogle af de andre CMS systemer, så skal du have 2 kontoer hos CleanTalk.

Hvordan undgår man spam kommentarer på sit website?

Det gør du netop ved at have et spam-plugin, som kan være med til at disse kommentarer ikke kan laves på dit website.

Hvorfor er det vigtigt at have et anti-spam plugin?

Det er vigtigt på den måde, at bliver fri for unødvendige kommentarer, deres kommentarer inkludere som regel links. Som vil være med til at give noget rank-værdi til dem der kommenterer – kommer der rigtig mange af de her black hat seo links, så kan det få betydning for dine placeringer, da Google så vil kunne se du har godkendt de her links.

Hvad er prisen for CleanTalk Anti-spam?

Vi har taget udgangspunkt i deres Anti-Spam plugin, derfor er det det som vi skriver prisen på herunder.

De har også andre produkter udover deres ”Anti-Spam”. Der har de ”Blacklists Database”, ”Hosting Anti-Spam”, ”Site Security”, ”SSL”, ”Monitoring”.

1 website – 9.99 dollars

3 websites – 19.98 dollars

5 websites – 29.97 dollars

10 websites – 57.44 dollars

20 websites – 109.89 dollars

30 websites – 157.34 dollars

40 websites – 199,80 dollars

Unlimited websites – 15 dollars / pr måned

Det er et premium anti-spam plugin, det betyder du BETALER ÅRLIGT, men for den virkelig lave pris. Det er under 8 kr. måneden, får du 500 kommentarer om måneden, så har du allerede spare måske 10-30 minutter hver måneden.

De har en 7 dages gratis prøve periode, så du kan teste om det er noget for dig.

Cleantalk pris

Konklusion af CleanTalk

Der findes mange af de her anti-spam plugin, mange af dem er gratis og nogle betalte. Vi må sige at hvis du får rigtig mange kommentarer på dit website, så er det bestemt pengene værd. Det er så lille et beløb at det koster mindre end en pizza.

Det simpelthen bare en for tid, det er nemt at sætte op – du skal faktisk bare installere det og lade deres standard indstillinger stå. Så er du good to go, og er fri for de her spam kommentarer fra firmaer som gerne vil have links fra dit site.

Cleantalk logo

Samlet Rating

(5/5)