Grammarly gramma, stavekontrol og plagiat tool
Grammarly

Pris

Fra 0-200 kr. /måned

Samlet Rating:

(4.5/5)

Grammarly startede tilbage i 2009, som stavekontrol, gramma checker og ordvalg. Skriver man mange tekster og gerne vil sikre eller tjekke op på ens emails, word tekster eller andet tekst.

Hvad er Grammarly?

Så kan grammarly være et fornuftigt værktøj til at sikre du har stavet rigtigt, eller gennem check dine tekster. Du skal dog altid læse efter, i og med det er et stykke software, vil alting ikke være korrekt.

I og med det er en online editor, så kopiere du bare hele teksten og ligger den ind. Bruger du deres chrome extensions, så vil du kunne få oplyst redigeringer fx mens du laver et Facebook opslag, skriver tekster i Google Docs eller mens du skriver tekster i WordPress backend.

Du kan downloade det ned til din computer og bruge det direkte i Microsoft Word og Outlook.

  De Gode

  FORDELE

  • Virkelig god gratis version
  • Bedste gramma tool
  • Chrome extension
  • Download og bruge i Word
  • App til iOS og Android
  • Plagiat checker i pro versionen
  • Sæt stil og format for dine tekster
  • Skriver du tekster med AI, er premium versionen et steal

  De dårlige

  Ulemper

  • Kan give forkerte resultater, så du skal læse igennem
  • Kan være dyrt, hvis man vælger at betale månedligt
  • Mangler en masse funktioner for at fungere godt på dansk

  Er Grammarly altid korrekt?

  Det fungerer langt bedre på engelsk end på dansk, men når det så er sagt. Så er det klart det bedste tool til at tjekke op på gramma og finde fejl i dine tekster.

  Vælger du at bruge premium versionen, så kan du vælge tone, skrive stil, komma placering, struktur. Ligesom du får adgang til deres plagiat tjekker, skriver du tekster ved hjælp af AI, fx Jarvis eller Peppertype. Så vil du have bruge for premium versionen da AI tekster, tit vil have nogle ting som bliver brugt flere andre steder.

  Er Grammarly nemt at brug?

  Det bliver ikke nemmere at bruge, i og med der er så mange der bruger Grammarly til at tjekke op på deres tekster, så udvikler værktøjet sig og bliver bedre og bedre.

  Virker Grammarly på telefonen?

  Er du på farten og kommer på gode ideer, bruger tid i offentlig transport hver dag, men ikke lige gider at finde computeren frem. Så kan du hente Grammarly til din telefon, det fungere til både iOS og Android. Fungere især godt hvis du bruger note formatet.

  Når du har lavet dine tekster, kan du jo så når du kommer til din computer sende dem afsted til din computer og ind i Word eller Docs. Du kan jo også skrive direkte i docs fra telefonen.

  Hvad er forskellen på Grammerly PRO vs Free?

  Den store forskel på gratis og betalt version, er at du med pro versionen giver dig ”Plagiat Checker”. Som nævnt ovenfor, så hvis du skriver rigtig mange tekster og mange af dem er på Engelsk, så virker deres plagiat checker virkelig godt, hvor de checker dit content op mod 16 millarder andre websites.

  Mere ”Specifik Grammar checker og tone checker” det betyder at den er stærkere og kommer med specifikke muligheder.

  Du vil finde lagt flere fejl i dine tekster, ved at bruge premium versionsen frem for gratis version. Så skriver du rigtig mange tekster hver dag eller måned. Så er Grammerly pro et værktøj du bliver glad for.

  Hvad koster Grammarly Premium?

  Grammarly koster gratis, det betyder at du kan starte med den gratis version. Bruger du værktøjet rigtig meget, så kan du komme ned og betale det som svarer til 11.66 dollars pr måned. Vælger du at betale månedligt, så koster det dig 29,95 dollars. Så inden du køber en måned, så vurder hvor meget du bruger værktøjet, for der er mange penge at spare ved at betale årligt, nærmere op til 60%.

  Monthly – 29,95 dollars pr. måned

  Quarterly – 19,98 dollars pr. måned, 59,95 dollars pr kvartal

  Annual – 11,66 dollars pr. måned, 139.95 dollars betales årligt

  Grammarly Business – 12,50 dollars pr. medlem / min. 3 medlemmer, betales årligt

   Grammarly premium pris

   Konklusion af Grammarly

   Stoler man på sig selv og har gode skrive evner, og har altid haft styr på grammatikken, så er det ikke sikkert Grammaly er for dig. Men en ting du ikke kan gøre, det er at aflæse mere end 16 milliarder hjemmesider og finde ud af om du har duplikeret indhold fra andre sider, altså hvor meget af dit indhold som går igen på andre sider.

   Sidder du og har problemer med at skrive emails, blogindlæg eller handler du produkter i udlandet og skriver med forhandlere. Så vil jeg anbefale man bruger Grammarly til at finde fejl for en, for det kan virke useriøst hvis en modtager får tekster som indeholder mange fejl – især hvis de selv er typen som virkelig har styr på det grammatiske.

   Du kn altid starte med den gratis version, og derefter opgradere.

   Rytr logo

   Samlet Rating

   (4.5/5)