Pris

Fra 320 kr. /årligt

Samlet Rating:

(4.5/5)

WP Astra er et meget kendt og brugt WordPress tema, som er hurtigt og fylder ikke meget. Astra temaet var i mange år det mest brugte WordPress tema, men udviklingen for page builders, har gjort at Elementor og DIVI, er begyndt at tage over. Men har du Elementor, kan du stadig bruge Astra sammen med Elementor.

Hvad er WP Astra?

Det er et meget populært WordPress temaet, som er nemt og hurtigt at installere og navigere rundt i. Det fungerer med stor set alle plugins og selvfølgelig også WooCommerce til webshops. Astra startede tilbage i 2009 af Brainstorm Force som også ejer Astra i dag, deres tema bliver brugt på mere end 2 millioner websites, så dit website er i sikre hænder.

Astra Theme står også bag Schema Pro, Ultimate Addons, WP Portfolio, Convert Pro, Cart Flows og andre. De er innovative, har fokus på kvalitet og vil gerne lave de bedste produkter til dig som bruger WordPress til at bygge dine hjemmesider i.

De Gode

FORDELE

 • Lifetime deal
 • +180 templates
 • Hurtigt og nemt at arbejde i
 • Kan bruges til Elementor, Brizy, Gutenberg og Beaver builder
 • WooCommerce templates (PRO)
 • Mange ekstra theme funktioner
 • Opdatere med nye funktioner løbende

De dårlige

Ulemper

 • Man skal have Essential bundle for at få adgang til alle deres premium templates

Er WP Astra nemt at bruge?

Det er nemt at bruge, du kan både have den gratis version og en betalt version af Astra. Du downloader blot Astra theme, går til theme og uploader den ZIP fil du har fået. Er det pro versionen du har købt hos Astra skal du downloade den på din konto og finde licenskoden.

Når du har installerede Astra, så kan du vælge at starte fra bunden og bygge dit site op, eller du kan vælge et af de mange professionelle design templates de har gjort tilgængelige. Du vælger at installere deres importer plugin, og derefter kan du så vælge den page builder du vil bruge. Om det skal være Gutenberg, Elementor, Beaver Builder eller Brizy.

Efter det er gjort, kan du så se alle de premade templates som Astra tilbyder. Så vælger du det som passer bedst til din forretning. Herfra skal du så i gang med at redigere tekster, farver, billeder osv. Vi anbefaler man går med Elementor eller Brizy.

Med det sagt, så har du installeret din første side fra WP Astra og er nu klar til at lege med funktionerne i editoren.

Starter Templates

Astra har lige nu mere end 180 templates som ligger klar til dig. Der er mange gratis du kan vælge, men endnu flere og mere designfulde premium versioner. Der er noget inden for alle normale større brancher, og er din branche der ikke lige, så retter du bare et template til, som passer til din virksomhed.

Billederne er tit det der sælger på et template, så ændre du billederne til dem du regner med at skal have på, så vil du få et andet billede lyn hurtigt.

  Optimeret til mobilenheder

  I og med mere end 40-50% af alle køb bliver lavet via mobileenheder, så er det selvfølgelig vigtigt at din hjemmeside er responsiv over for mobileenheder for at gør det lækkert og nemt for dine kunder.

  Til dig der vil lave en webshop i WordPress

  Astra tilbyder lige nu 7 forskellige templates til at lave en webshop. Det er alle premium versioner, som kræver du bliver kunde hos Astra, du kan se priserne nedenfor. Sidder du gerne og vil lave en webshop, men ikke har 10-15.000 eller langt mere at betale for at få en til at lave den til dig. Så er det et virkelig godt alternativ, da du blot skal rette til, sætte betaling op, oprette produkter og så er du klar til at sælge produkter på en webshop i løbet af et par dage.

   Pro funktioner i WP Astra

   • WooCommerce templates
   • Flere muligheder / Integrationer
   • Mere kontrol over din theme customizer
   • Kontroller størrelsen af dit site, altså brede fx.
   • White Label, hvis du skal sælge til kunder
   • Sticky header
   • Footer widgets
   • Flere header designs
   • Blog layouts
   • Nav menu
   • Mega menu
   • Og endnu flere

   Laver du kurser, og du er vand til at bruge Thinkific, TeachAble, Simplero eller en anden platform, hvor din data ligger hos dem. Kan du med WP Astras integrationer bruge LifterLMS eller LearnDash, til at samle det og holde dataen på dit eget website.

    Support

    Astra theme som er et WordPress tema, som er både gratis og i en betalt version. Har du deres gratis version er der minimal support, du skal finde hjælp online selv, det kan være på deres Youtube eller via WordPress.org forum, hvor andre måske kan have samme udfordring.

    Er du derimod kunde og pro medlem, så får du adgang til premium support som fungerer som email support. Her kan du altså få hjælp til de problemer du måtte have.

     Hvad koster WP Astra?

     Astra tilbyder 3 forskellige prispakker, hvor du kan vælge at betale årligt, eller du kan vælge at betale lifetime, altså engangsbetaling. Er du freelancer eller på anden måde bygger mange websites, så anbefaler vi altid man vælger lifetime deals.

     Der er noget forskellige forskel på hvad de forskellige pakker indeholder, derfor skriver vi priserne på pakkerne herunder, så kan du trykke på knappen herunder eller på billedet af priserne, for at se forskellen på pakkerne. Men der ligger god værdi i at tage Growth Bundle hvor du får alle deres plugins med samt adgang til deres SkillJet Academy.

     Astra Pro – $47 årligt / $249 lifetime

     Essential Bundle –  $169 årligt / $499 lifetime

     Growth Bundle –  $249 årligt / $699 lifetime

     De tilbyder 14 dages fuld returret, så du kan teste og Astra temaet er noget for dig.

     Med mere end +5000 anmeldelser og man får 5 stjerner ud af 5 mulige på WordPress.org, må siges at sige god dette tema. Det samme gælder Trustpilot, hvor de også har 5 ud af 5 stjerner med 99% af dem som 5 stjerner ud af +1500. Så går du ikke galt i byen med Astra.

      WP Astra Lifetiem

      Konklusion af WP Astra Theme

      Astra levere virkelig godt på mange punkter, det fungerer med Gutenberg, Elementor, Beaver Builder og Brizy. Det gør at man har mulighed for at have flere forskellige buildere, og man kan variere fra hver hjemmeside man laver om man vil bruge Brizy eller Elementor eller en af de andre 2.

      De har haft stort fokus på at det skulle være et light-weight temaet, som ikke gør hjemmesiden langsomt. Du får en masse WooCommerce funktioner og templates, som gør det nemt for dig at lave en webshop med Astra.

      Du kan vælge mellem gratis og betalt version, som gør at mange starter ud med den gratis version og finder ud af det de godt vil betale prisen for at få premium version. I modsætning til Elementor, tilbyder Astra Lifetime version, så du kun skal betale engang.

      Vi kan anbefale Astra til alle som bruger WordPress til at lave hjemmesider.

      5.0
      Based on 2 Reviews

      They solved all my problems (if any) very fast, whether it is a free or pro version.

      The Astra support team has given us very responsive and adequate support with building out new website. They are very knowledgeable and customer oriented which is exactly what we need

      Asta produces a very good them and has above standard support even for a non pro user. It is complex so requires learning, which is as it should be.

      WP Astra logo

      Samlet Rating

      (4.5/5)