Pris

Fra 65 kr. /måned

Samlet Rating:

(4.5/5)

Med Promo video editor, gør du tingende med video marketing på sociale medier nemmere for dig selv. Og sikkert mere elegant for dine kunder. Tilpas og rediger små videoer ud fra deres templates og mere en 110 millioner premium klips og billeder.

Hvad er Promo?

Promo.com er et sted hvor du kan lave dine marketing videoer i høj kvalitet, hvor du kan tilføje royalty-free musik, ændre i templates og bygge korte videoer som sælger. Du kan lave videoer i alle størrelser på til de forskellige sociale medier, din blog eller din hjemmeside.

Gode partnere

 • Facebook Marketing Partners
 • Instagram Partners
 • Youtube
 • Gettyimages

De Gode

FORDELE

 • Stort bibliotek af templates
 • Royalty-fee musik
 • Kalender hvor du kan se alle store dage
 • God til at lave korte videoer som sælger
 • Fair prisleje

De dårlige

Ulemper

 • Ingen lifetime

Sælg endnu mere med video marketing

Det kan være virkelig dyrt at skulle hyre en content creator i form af video mand. Det er vigtigt at understrege at du ikke kan det samme med promo, men du kan bruge din egen telefon lave korte klip, sætte liv til dem med tekst eller elementer. Til gengæld er det langt billigere, og du kan sidde og lave det søndag aften som fredag morgen.

Promo er spækket med ideer og templates, korte videoer, produkt videoer til alle former for virksomheder, fashion, fitness, læring, business, beauty, bilforhandler, rejser, restaurants og alle de her store dage fødselsdage, fars dag, mors dag, black Friday, st. patricks day, cyber Monday og højtider som påske, jul, halloween osv.

Det er templates som du kan drage ideer af, og du har de her videoer du kan bruge i dit content, hvis du ikke føler du er så god på kamera.

Lav video til dine sociale medier

Det er mere vigtigt end nogensinde at lave content til sociale medier, og det er nemmere end nogensinde. Med Promo, har du mulighed for at sidde derhjemme i stuen eller på kontoret at lave de her små korte videoer.

Med video annoncer, får du bedre priser hos annoncørerne og du får længere tid foran kunden. Det er win-win.

 • Facebook Ads
 • Instagram Ads
 • Youtube Ads
 • LinkedIn Ads

De har lavet templates, som gør det nemt for dig enten at lægge en video ind selv eller bruge nogle af deres korte videoer. Promo har samarbejde med Getty Images og iStock, så du får adgang til mere end 100 millioner premium billeder. Og mere end 20 millioner små videoklips.

Hvad er prisen for Promo?

De kører med 3 forskellige prisniveauer. På de 3 forskelle planer, kan man vælge at betale pr. måned eller årligt. Vælger man at betale årligt, kan man spare op til 50%.

Den store forskel på pakkerne er på Starter pakken får du kun 100 premade templates, hvor de andre 2 får du +4.000. Derudover er der noget med hukommelse, trending kalender, 110m premium klips og billeder, reseller rettigheder osv.

Starter – 15 euro pr. måned. 10 euro eller 120 euro hvis du vælger et år.

Business – 49 euro pr. måned. 24 euro eller 288 euro hvis du vælger et år.

Agency – 165 euro pr. måned. 82 euro eller 984 euro hvis du vælger et år.

Du kan prøve Promo helt gratis uden at skulle oplyse kreditkort oplysninger. Man kan sige Promo er det samme som Canva bare for kort videoer, hvor Canva er for billedredigering.

Promo Priser

Konklusion af Promo

Promo er helt sikkert et værktøj jeg vil anbefale, om man er en lille virksomhed eller større fisk. Så kan man få en masse gode ideer til ens video marketing. På Trustpilot har de +800 anmeldelser med en rating på 4.5 stjerner ud af 5.

Skal du have reseller rights og white labeling, altså du må sælge de videoer du laver, skal du på deres agency pakke.

De har god support, du kan bruge de videoer du laver resten af livet. Med alt det sagt, så behøver du ikke en anden video editor til dine små videoer på de sociale medier. Med Promo gør du livet lidt nemmere for dig selv når du arbejder med video marketing.

Store virksomheder som: Bose, Virgin Airlines, Hilton og mange andre bruger Promo.

Giv Promo en chance og se om det er noget for dig.

Promo logo

Samlet Rating

(4.5/5)