Designer-Powerup
Designer Powerup for Elementor

Pris

Fra 100 kr. /årligt

Samlet Rating:

(4.5/5)

Designer Powerup for Elementor, et værktøj af Pixify. Mange af de her addons og widgets pakker man kan købe sig til, til Elementor temaet har ikke så meget fokus på design funktionerne.

Nemt at bruge Designer Powerup

Du installerer det som alle andre plugins, og aktivere det med en licenskode fra Pixify. Du har ingen indstillinger når værktøjet er installeret. Så du kan ikke slå nogle ting til eller fra. Efter vores erfaring af dette plugin, skulle der ikke være nogen signifikant loading ændring af din side, ved at installere dette plugin. Det betyder at det kun at på de sider hvor du bruger pluginet, altså der hvor der bliver lavet noget CSS kode.

De Gode

FORDELE

 • Fair prisniveau
 • Godt produkt til freelancere som arbejder i Elementor
 • Gør det nemt at ændre padding og størrelse af moduler samt elementer
 • Ændre i stacking af kolonner på mobilen
 • Mange tilføjelser af funktioner til eksisterende elementer

De dårlige

Ulemper

 • Ingen lifetime pakke
 • Kunne godt smide endnu flere funktioner ind

Funktioner du får

Resize af dine moduler

Som du kender det fra Elementor, kan du ændre dine moduler ved at ændre på kolonnestørrelsen. Med resize funktionen, kan du blot trække og ændre som du har lyst til. Du får så vist et tal imellem dine sektioner som er padding altså mellemrummet.

For at gøre det hele lidt nemmere har de lavet nogle shortcuts:

Hvis du holder ALT inde, så ændre du både over og under på samme tid.

Hvis du holder SHIFT inde, så ændre du alle siderne omkring modulet.

Fjern alt tomrum ved at holdt CTRL inde mens du trækker.

Med Resize funktionen kan du altså spare utrolig meget tid.

Ændre størrelsen på tekst ud fra shortcuts

Når du laver et tekst modul og gerne vil ændre størrelsen på teksten, så i stedet for at skulle trykke på piltasten op eller ned. Så kan du ved hjælp af Designer Powerup Nudge, blot shortcuts ved at holde shift nede og trykke på piltast op eller ned, og den så ændre sig med 10 i stedet for 1.

Problemer med at lave flere kolonner (layout grid)

Du finder det ved at gå ind og aktivere en side, nede i bunden til venstre har du tandhjulet. Her efter vælge du style i midten i toppen og aktivere ”Layout Grid”, her kan du så ændre hvor bredt din content skal gå ud til hver side, samt andre funktioner.

Kontrol over dine kolonner

Under layouts, finder du funktionen fra Designer Powerup. Her kan du kontrollere dine kolonner, så du kan vælge fx hvilken af dine kolonner der skal vises første på telefonen. Det er en funktion som er yderst behagelig at have når man laver hjemmesider med Elementor.

Få dobbelt så mange shape dividers

De har lavet en masse ekstra af de her shape dividers, altså dem som gør at du kan dele dine moduler op så de enten slutter eller starter med en at de her shape dividers. Shape dividers er med til at gøre dine hjemmeside mindre kedelig. Du giver den mere liv ved at at bruge shape dividers.

Gradient funktioner

I Elementor, kan man normalt kun vælge 2 farver, men med Designer Powerup, kan du vælge så mange farver du har lyst til.

Baggrundsfarver i skyggen

Vil du gerne have flere farver bag dine elementor, så kan du gøre det med Designer Powerup. Hvis man normalt kun bruger Elementor, kan du kun vælge en farve.

CSS Effekter fra Designer Powerup

De giver nogle funktioner hvor du altså kan ændre kontrasten, sløringen eller vælge et overlay i farver til et element.

Effekter, transition, rotation

Alle de her hover, bevægelses effekter, 360 rotationer, kan du også lave med Designer Powerup.

Hvad koster Designer Powerup?

De har 3 forskellige prisniveauer, der er det samme inkluderet i alle 3 pakker. Den store forskel er kun hvor mange licenskoder du skal bruge.

1 side – 15 dollars

10 sider – 42 dollars

1000 sider – 110 dollars

Man betaler årligt, man kan også vælge at opsige pluginet, det vil stadig virke indtil der kommer nye opdateringer eller hvis man skal bruge support, skal man købe igen.

Du kan få 14 dage gratis prøveperiode til at teste om Designer Powerup til Elementor er noget for dig.

  Designer powerup priser

  Konklusion af Designer Powerup fra Pixify til Elementor

  Det er et utroligt letvægts plugin, som ikke påvirker din sidens load hastighed. De har mange gode funktioner, nogle at funktioner de har er bygget oven – så man får endnu flere muligheder til de funktioner som allerede er indbygget i Elementor. Derfor er den funktion vi er blevet gladest for deres resize funktion af moduler og elementer.

  Det er et billigt plugin, som alle kan har råd til. Du får nogle skarpe funktioner, som gør du kan få din side til at se lidt anderledes ud end alle andre standard Elementor sider gør.

  Designer Powerup logo

  Samlet Rating

  (4.5/5)