Divichildthemes
Divi ChildThemes

Pris

Fra 70 kr.

Samlet Rating:

(5/5)

Divi-childthemes.com er for dig som er relativt ny i Divi, eller for dig som gerne vil have nogle child themes som gør det net for dig at bygge en hjemmeside lyn hurtigt. Med mere end 35+ premium child themes, 45+ premium layout pakker.

Divi Child Themes Review

De tilføjer 2 nye produkter hver måned, så hvis man køber deres årlige eller lifetime pakke, så vil du hver måned, få nye muligheder til dit eget Divi bibliotek.

De Gode

FORDELE

  • Spar en masse tid på at bygge hjemmesider
  • Stort bibliotek af designs
  • Nye opdateringer hver måned
  • WooCommerce produkter til Divi
  • Gratis Themes og Layouts

De dårlige

Ulemper

  • Ingen refundering = ingen prøveperiode

Hvilke produkter tilbyder Divi ChildThemes?

Divi ChildThemes laver child themes, layouts pakker mm. Måden det gøres på er ved at installere deres JEDI plugin, hvor du så kan tilføje deres demo content til din hjemmeside lyn hurtigt.

På nuværende tidspunkt har de.

 +35 store premium Divi child themes

+45 store premium Divi Layouts pakker

+600 Divi moduler & +150 Divi sektions design

4 Divi WooCommerce Child Themes

Hvad er prisen for Divi-childthemes.com?

De har 3 forskellige prislejer. Man kan enten købe deres produkter som et enkelt produkt, du kan købe årlig tilgang til alle deres produkter, hvor du får adgang til alle deres produkter. Eller du kan købe deres Lifetime pakke som selvfølgelig giver adgang til alt deres indhold også selvfølgelig alle opdateringer der måtte komme.

Divi Themes – Starter fra 25.99 dollars for et enkelt themes, hvor det dyreste koster 99.99 dollars

Divi Layouts – Starter fra 10.99 dollars for en Divi Layout pakke, hvor det dyreste koster 99.99 dollars – som indeholder 485 moduler.

Årlig adgang – 199.99 dollars, her betaler man årligt så det betyder at vil du bruge Divi-Childthemes.com produkter i mere end 1 år, så kan det bedst svare sig at købe livstidspakken.

Lifetime adgang – 349.99 dollars, her betaler du engang også kan du tilgå deres produkter resten af livet.

divi childthemes priser

Konklusion af Divi ChildThemes

Divi-childthemes er for dig som ikke har færdighederne eller tiden til at bygge en hjemmeside op fra bunden. For en relativ lav pris kan du købe dig et child theme som er nemt at redigere til, så det er tilpasset til dit behov.

Bygger man flere sider, og elsker at arbejde med Divi, enten som freelance webdesigner eller man driver et mindre marketingfirma, som laver hjemmesider. Så er det et scoop at købe deres lifetime pakke.

Vi er mest fan af deres Divi WooCommerce child themes, som gør det nemmere end nogensinde at få en webshop med Divi som WordPress tema.

Divichildthemes

Samlet Rating

(5/5)