DiviPlugins
DiviPlugins

Pris

Fra 100 kr.

Samlet Rating:

(3.5/5)

DiviPlugins startede med at lave produkter til Divi Temaet tilbage i 2015, deres fokus ligger i at lave plugins som gør livet nemmere for dig som bruger af Divi i WordPress.

DiviPlugins Review

Divi Plugins har på nuværende tidspunkt 185 salg, via Elegant Themes markedspladsen. Det er ikke alle deres produkter der kan købes via Elegant Themes, men det kan deres 2 klart bedste produkter. Som er deres Divi Module Builder og Divi FilterGrid.

De Gode

FORDELE

  • Gode plugins
  • Fine moduler
  • Fair pris
  • Medlemskab med alle produkter

De dårlige

Ulemper

  • Ingen WooCommerce produkter
  • Ingen Child Themes

Hvilke specifikationer tilbyder DiviPlugins?

Post Plugins

Divi FilterGrid

Owl Carousel Pro

Portolio Post Pro

Miscellaneous Plugins

Advanved Blurbs

Custom Modulel Plugins

Divi Module Builder

Divi Module Importer

Divi Plugin Creator

Free Plugins

Owl Carousel

Indeed Jobs

Custom Post Types

Portfolio Posts

Hvad er prisen for DiviPlugins?

Divi-Plugins kører med nogle forskellige priser alt efter om man vil være medlem, eller bare skal bruge et af deres produkter, hvor mange sider man skal bruge produktet på eller hvordan ønsker at betale om det skal være årligt eller engangsbetaling.

Personal Annual – 49 dollars, betales engang ÅRLIGT.

Personal Lifetime – 149 dollars, betales som ENGANGSBETALING.

Ved personal, kan du kun gøre brug af deres produkter på et website. Samt du får ikke adgang til Divi Module Builder og Divi Plugin Creater.

Professional Annual – 99 dollars, betales engang ÅRLIGT.

Professional Lifetime – 249 dollars, betales som ENGANGSBETALING.

Med professional får du adgang til alle deres produkter, samt du må bruge alle deres plugins på alle de hjemmesider du har lyst til.

Konklusion af DiviPlugins

Vi har testet og kigget på Divi Plugins produkter.

Deres klart bedste produkt er deres Divi FilterGrid, som gør det muligt at filter navigation, her kunne du fx have en opskriftside, som havde opskrifter om surdej, fødselsdagskager, hverdags kager, franskbrød mm. Så for at gøre det nemt for dine besøgende kan de bare trykke på fx surdej, også bliver surdejsopskrifterne vist.

Vi finder vi svært at bruge Divi Module Builder, du skal kunne CSS som minimum, men du kan så bruge både HTML, PHP & JavaScript. Men har man styr på det, og gerne vil lave noget unikt, så kan du gøre det ved hjælpe af Divi Module Builder.

Diviplugins 1

Samlet Rating

(3.5/5)