Pris

Fra 600 kr.

Samlet Rating:

(4/5)

DiviWP er et bibliotek, som det vi kender fra Divi’s eget. DiviWP laver en masse forskellige layouts og sektioner som kan gøre din hjemmeside i WordPress en del smukkere.

DiviWP Review

Der er nogle tekniske layouts og sektioner som du ikke bare lige kan lave i Divi uden kode, og derfor er det godt der er nogle webdesign kreatører som kan fuldende det som vi ikke kan få med Divi temaet.

DiviWP har på nuværende tidspunkt 530 salg via Elegant Themes markedspladsen.

De Gode

FORDELE

  • Stort bibliotek af Divi elementer
  • Alt er SEO og mobiloptimeret
  • Billigt kontra hvor meget man får
  • Lifetime til en skarp pris

De dårlige

Ulemper

  • Ingen WooCommerce sektioner eller layouts
  • Ingen Child Themes
  • Ingen video guides, dog grundige læse guides som viser hvad man skal gøre

Hvilke specifikationer tilbyder Divi WP?

I deres store bibliotek, finder du alt fra headers, footere, pristabel, interaktive sektioner, hero sektioner, nyhedsbrev sektioner og meget mere.

De har delt det op således at der er side layouts, som har forskellige sider som du kan hente ned som JSON-filer, du blot skal downloade og uploade til din side. Så redigerer du bare indholdet og vupti. Så kan du have en forside, produktside, om side, service side, kontakt side mm.

Hvad er prisen for DiviWP?

Der er 3 forskellige pris muligheder på deres eget website. Og vil man kun have nogle enkle af deres produkter, så skal man købe dem på Elegant Themes Markedspladsen, hvor de sælger deres sektioner og moduler som enkeltstående. Her ligger priserne fra 9 til 19 dollars, som er 60 til 120 kr.

På deres eget website, køber man adgang til hele deres Divi bibliotek.

Du får adgang til +21 forskellige demo side layouts. Samt +275 sektioner og moduler.

Årlig adgang – 99 dollars. Årlig betaling. Som er 600 kr.

Livstids adgang – 149 dollars. Engangsbetaling. Som er 1200 kr. Her må du bruge det på dine egne sider, det for dig som er Divi freelancer.

Agency adgang – 399 dollars. Engangsbetaling. Som er 2430 kr. Det du får her at du kan bruge det på alle de hjemmesider du vil, samt du får høj prioritet support.

Så længe man er medlem, vil man få adgang til alle deres nye opdateringer.

DiviWP 1

Konklusion af Divi WP

For en pris på 149 dollars, for deres lifetime pakke, så må man sige med mere end +21 forskellige page layout og mere end +275 sektion og moduler. Så er pengene givet godt ud.

I flere af hans Divi moduler og sektioner er der CSS inkluderet, som hvis du ikke har forståelse for CSS. Hurtigt vil have kostet dig 149 dollars for at få lavet hos en Divi Web Designer.

De produkter vi synes bedst om fra DiviWP må være deres footere, pris sektioner og blog sektionerne.

Diviwp 1

Samlet Rating

(4/5)