ElementsKits addons
ElementsKit

Pris

Fra 270 kr.

Samlet Rating:

(4.5/5)

ElementsKit som er lavet af WPMet, har gjort det nemt for dig at arbejde med Elementor page builderen. De har pakket alt i en pakke til en super skarp pris. Der er alt fra avancerede funktioner, moduler og designfulde layouts inkluderet.

Hvad kan man med ElementsKit

ElementsKit har alle de funktioner, som man selv kan have problemer med at lave. Her snakker vi header, footer, mega menu, widgets, ajax valg, scroll effekter, sticky funktioner, parallax effekter, social feed, ekstra stort layout bibliotek, samt mange andre premium funktioner. En masse ekstra funktioner som gør det mere attraktivt for dig at bruge Elementor som din page builder.

De Gode

FORDELE

 • Byg nemt din mega menu
 • 100-vis af premade sektioner
 • Plugin som ikke skader hastigheden af dit site
 • Lav header og footer relativt simpelt
 • Massevis af widgets
 • God support
 • Fair pris, hvor alle kan være med

De dårlige

Ulemper

 • Kunne godt have nogle child themes

Funktioner i ElementsKit

Med ElementsKit får du en pakke med mere end +85 widgets funktioner, +25 forsider, +500 moduler i deres layout bibliotek. Der kommer kun flere til.

Grunde til du måske skal investere i Elementskit:

 • Fuldt funktionelt med Elementor builderen
 • Spækket med forskellige widgets
 • Byg den ultimative Mega Menu
 • Slå widgets til og fra
 • Responsive designs
 • Header samt footer builder
 • Kæmpe bibliotek at moduler og premade layouts

ElementsKit Biblioteket

Er du freelancer og sidder og bygger Elementor hjemmesider til dagligt, eller er du helt ny til WordPress og det med at bygge hjemmesider. Så kan du med hjælp fra ElementsKit layouts bibliotek, bygge hjemmesider med lynets hast. Det kræver blot du har lidt du har styr på at ændre farver, indsætte tekster og ændre billeder.

Med mere end 500 forskellige moduler og elementer, som du kan sætte op eller ”bruge”. Så kan du bygge dine sider op lynhurtigt, som du gerne vil. Elementor har lavet mange af de her premade layouts, og mange af dem kan bruges, men vil du gerne differentiere dig så gør det med ElementsKit super nemt.

Det smarte ved ElementsKit er, så snart du har installeret pluginet. Så kan du se de her elegante moduler og sektioner, du skal ikke til at importere de her JSON filer, som man normalt skal. Du kan blot trykke på dem, også bliver de aktiveret på dit site.

ElementsKit Plugin

Det smarte ved deres plugin er at du kan slå ting til og fra, så bruger du et andet plugin til nogle ting. Så kan du slå de ting fra du ikke bruger under ”modules” på den måde overopheder du ikke dit website og danner ekstra CSS eller JavaScript kode til dit website.

Du kan slå til og fra som de passer dig.

Spar tid når du laver hjemmesider med Elementor

Med alle de her ekstra funktioner til en allerede virkelig god Elementor page builder, så kan du som hjemmeside bygger nemt og hurtigt få skabt funktionelle og elegante websites med ElementsKit. Spar tid og aflever opgaven retur til dine kunder til skarpere priser, eller giv dig selv en større profit i form af tid.

Hvad er prisen for Elements Kit?

Elements Kit har 6 forskellige prisniveauer, 3 med årlig betaling og de 3 samme med lifetime altså engangsbetaling.

Alle pakkerne indeholder det samme, forskellen ligger i hvor mange licenskoder du skal bruge.

Årlig betaling:

Personal / 1 licens – 39 dollars

Professional / 5 licenser – 87 dollars

Agency / ubegrænset – 179 dollars

Lifetime:

Personal / 1 licens – 119 dollars

Professional / 5 licenser – 259 dollars

Agency / ubegrænset – 489 dollars

Vi har skrevet normalpriserne, i og med besparelserne svinger – så tænkte vi det var bedst også bliver du glad over det er billigere, når du trykker på linket.

En anbefaling når man køber software tools, når der bliver tilbudt lifetime. Så anbefaler vi man går med det, så længe du kan se de har lavet produkter indenfor det sidste halve til hele år.

Du kan teste Elements Kit, de har nemlig 14 dages fuld returret.

  Elementors Kits Addons Lifetime Priser

  Konklusion af ElementsKit

  Om du sidder og er helt ny i Elementor builderen, eller du er erfaren og gerne vil have ekstra funktioner – så kan vi anbefale ElementsKit. WPMet har skabt en pris alle kan være med på, og de bliver ved med at tilføje funktioner, layouts, moduler, widget og jeg kunne blive ved.

  Alle de her funktioner som animation via CSS, scroll effekter, hover funktioner, mega menuer, header, footer, samt det at bruge SVG billeder som scaler ned nå man laver browseren mindre. Er funktioner som gør, at du skal investere i ElementsKit.

  Så søger du et kit som har hele pakken, så synes vi du skal give ElementsKit en chance.

  Elements Kit logo

  Samlet Rating

  (4.5/5)