Pris

Fra 85 kr. /måned

Samlet Rating:

(4.5/5)

Flick Tech, har lavet det ultimative instagram hashtag og analyse værktøj, som kan hjælpe dig med finde de rigtige hashtags.

Ved at ramme hashtags som ikke har flere millioner tags, er der større chance for at ramme nogle guldkorn.

Vækst din Instagram profil organisk med gode hashtags

Flick er ikke et tool som skader din Instagram side, du skal godt nok sætte den op med din instagram konto – men grunden til det er at, de skal kunne analysere dine hashtags. De bruger et hashtag søgning API, som udbydes af Facebook / Instagram for developers.

Det er det ultimative all-in-one instagram hashtag værktøj til at søge efter nye hashtags, lave mapper med de nye hashtags, så du ikke skal lave dem via word, notepad osv. Udover det har de deres hashtags performance som er der hvor du kan se udviklingen i de hashtags du bruger.

Instagram Analytics, er en funktion hvor du kan følge antallet af følgere, om det ændrer sig, du kan se hvor mange personer du er nået ud til, hvor mange profilbesøg du har haft, hvor mange klik du har haft til dit website, hvordan dit seneste post har klaret sig, samt hvornår der er mest interaktion fra dine følger også kaldt dit audience.

De Gode

FORDELE

  • Mobiloptimeret
  • Meget brugervenligt design
  • SMS Notificationer
  • WooCommerce integration
  • Relativt nemt at sætte op
  • Lifetime pakker

De dårlige

Ulemper

  • Kan blive dyrt, hvis man ikke vælger lifetime pakken
  • Ellers er det fuld rock n roll, intet dårligt herfra

Hvorfor skal man bruge Flick?

For det første har de lavet et instagram hashtag kursus som forklarer dig alt om hashtags, hvordan hashtags fungere og hvordan du kan blive større på Instagram organisk.

De har en mobil app, de er de færreste der laver Instagram post fra computeren, planlægning kan man godt lave via computeren og planlægger du post på Instagram. Så er vores anbefaling du ikke bruger et tool til at smide det op automatisk, vores erfaring er man mister engagement (dette er ikke noget som er bevist).

Men med Flick appen, kan du lynhurtigt hente de hashtag lister du har lavet, tilføje nye hashtags, slette gamle, lave nye lister, se hashtags performance (engagement, reach).

Pas på med ikke at vælge store hashtags

Vælger du hashtags som har flere millioner post, så bliver du som en nål i en høstak. Vælger du derimod nogle mindre hashtags, og er mere specifik, så er chancen langt større for du rammer noget som går ind på den virale liste.

Har du en lokal forretning så brug de mindre lokale hashtags

Lad og sige du har en frisør i Aalborg, så hvis du bruger fx haircut, model, hairdresser, balayage, blonde, brunette, hairstyle osv. Hvis du kigger på disse hashtags, så er det nogle som alle verdens frisører bruger, og derfor bliver du som nævnt ovenfor en nål i en høstak.

Start med at brug danske ord, så er du allerede kommet ned hvor konkurrencen er til at være med i. I og med du arbejder lokalt, så skal du sørge for at vælge lokation (ALTID), vælge Aalborg eller din egen lokation. Vi brainstormer bare, og er ikke frisører til hver dag men fx frisøraalborg, damefrisøraalborg, herrefrisøraalborg, klipning, dameklip, herreklip, studentrabat, klipning, langthår, naturligthår, hårpleje, skønhed, nytlook, skønhedspleje, aalborg (din by), frisøriaalborg, sommerhår, sundhårfarve, naturligthår, krøller, farvningafhår, afblegningaghår, fyldigthår, hashtags med produkter du bruger.

Jeg håber du kan se hvad jeg mener, her bruger vi hashtags som måske har 20.000 opslag, i dem jeg nævnte først, er konkurrence mod måske 10-50 millioner post. Vil du gerne bruge de øverste som balayage, hairstyle, haircut, så tilføj din by bagefter, så det bliver balayageaalborg. En hurtigsøgning viste der var 94 der havde brugt det opslag, hvor balayage er blevet brugt næsten 30 millioner gange.

Hvad er prisen for Flick?

Flick har 4 forskellige priser, for langt de fleste solo selvstændige som kun har 1 instagram side vil deres Solo plan være nok.

Den store forskel fra solo til growth er deres ”advanced search filters” og ”advanced hashtag metrics”. Samt man kan track hashtags på 30 i stedet 10 post pr måned.

Solo – 10 pund

Growth – 16 pund

Pro – 24 pund

Agency – 50 pund

Man betaler hver måned, vælger man at betale for et år så får man 20%.

Du kan prøve det gratis i 7 dage.

Flick prices

Konklusion af Flick Tech / Hashtag værktøj

Det er ikke kun os der syntes godt om Flick, Facebook / Instagram har lavet en artikel om dem via deres ”succes stories” for Instagram. Den kan du læse her, vi er heller ikke de eneste der bruger deres tool, mere end 13.000 bruger deres tool, til at bruge hashtags til at udbygge deres følger base på Instagram organisk.

Godt nok kan du ikke gå ned og finde de helt små hashtags, men du kan få en god ide om hvilke hashtags du kan bruge, for at få engagement på din side. Har man en side med lidt ekstra følgere og ikke er en lille lokal forretning som sælger en service som fx tandlæge, frisør, bager, slagter osv. Så skal man udelukkende fokusere på lokale hashtags. Driver man derimod en webshop, et digitalt produkt, så er det mere vigtigt man rammer noget større, for så kan man ikke rigtigt spille på de lokale søgeord – og det er her Flick gør en kæmpe forskel.

Du skal nemlig heller ikke bare lave 3-4 mapper med 30 hashtags også kun bruge dem, det kan Instagram algoritmen godt aflæse. Det er vigtigt du skifter ud løbende, så de er tilpasset til dit opslag og passer til det som faktisk sker på billedet eller i videoen.

Flick logo

Samlet Rating

(4.5/5)