NitroPack
NitroPack

Pris

Fra 0 kr. /måned

Samlet Rating:

(4/5)

NitroPack er det ultimative hjemmeside optimerings værktøj! Det kan hjælpe dig med at øge hastigheden og performance via Google PageSpeed, det virker på alle typer af forskellige websites. Du behøver ikke nogen former for programmerings skills til at få dette tool til at virke for dig.

Måske den mest effective måde at forbedre hastigheden af dit website

NitroPack kan være den hurtige vej for dig som gerne vil have dit website til at loade hurtigere, og give bedre resultater når du tester det på diverse hastighedssider som GTmetrix, Pingdom og Google PageSpeed. Hurtigere loading tider af en hjemmeside, betyder typisk bedre resultater i form af bouncerate og bedre rankings hos søgemaskinerne.

Hvad gør en hjemmeside til et godt website? Det er spørgsmålet mange stiller sig selv, hvad skal der til. Mange starter du med at bygge det flotteste design, fokusere på kvalitets content og uploader tunge billeder, der bliver slet ikke tænkt over farten. Hastigheden af en hjemmeside er utrolig vigtigt for hvordan ens hjemmeside performer, både på søgemaskinerne men bestemt også overfor hvor lang tid dine kunder vil vente. Det er vigtigt du tænker på farten på dit website, for ikke at tabe resultater og penge på bunden.

Med den moderne teknologi tænker mange at smartphones og hurtigt internet, nemt kan loade dit lille website. Når store sider som Facebook, Amazon, TV2, EB osv. Kan loades på få sekunder. Den store forskel er at de store firmaer har egne servere og de er optimeret og har folk som kun arbejder med det.

Din hjemmeside eller webshop, er dit online butiksvindue. Du skal gøre det dejligt, nemt og gnidningsfrit at navigere rundt på dit website uden at skal vente i 5-10 sekunder for en side den loader. Loader dit website langsomt, forlader dine kunder dit website i frustration og besøger et af de andre top resultater på Google. Sker der for meget, ja så ser Google det og dine SEO-rangeringer vil blive dårligere. Det betyder også at det ikke bliver din webshop, som der bliver snakket om til venner eller kollegaer.

NitroPack er værktøjet som mange bloggere eller webdesignere bruger. Det er et fantastisk værktøj til at gøre et websites hastighed hurtigere. I den her artikel, vil vi snakke lidt om funktionerne og hvorfor det er et effektivt optimeringsværktøj – og vigtigst om det er værd at bruge?

De Gode

FORDELE

 • Prøve periode på 14 dage
 • Gode resultater i Google PageSpeed
 • Virker med WordPress samt flere
 • Brugervenligt
 • Nemt at sætte op

De dårlige

Ulemper

 • Kan minimere scipt som, kan skade dit website (så deaktivere du bare noget i indstillingerne)
 • Virker ikke mange andre caching plugins (som alle andre caching plugins, heller ikke gør)
 • Kan tage tid at opdatere ændringer

Hvad er NitroPack?

NitroPack er et tool som startede som et plugin man kunne downloade tilbage i 2012, det var oprindeligt et optimeringsværktøj til eCommerce hjemmesider med caching udfordringer. Med ny teknologi og mere fokus på allround optimering i form af minimering af CSS og JavaScrips samt cloud hosting, så har de fuldt udviklingen og lavet et software som alle hjemmesider kan bruge.

Fokusset hos NitroPack ligger i at gøre din Google PageSpeed score bedre, samt loading af content hurtigere.

NitroPack Features

I og med NitroPack har skiftet over til Cloud hosting også kaldt CDN, så er man så heldig at de gør brug af Amazon CloudFront, som må siges at væres de største i verden indenfor netop cloud baseret hosting. Det betyder at de kan forbedre loading hastingheden og reducere data forbruget med et globalt netværk af proxy servere.

Med NitroPack kan du minimere CSS, JavaScript og HTLM kode, det betyder færre http request til din server. Du kan også optimere billeder, video samt andre media filer – udover dette kan du slå lazy loading til, som gør at det kun er det første på dit website som skal loades, resten bliver loadet når besøgende scroller ned af dine sider – ved at have lazy loading vil du se signifikante ændringer i din loading speed.

Installationen af NitroPack er relativt enkelt og derfor et værktøj som alle kan bruge, det kræver et par få steps og så er du i gang. Om du bruger WordPress, WooCommerce, Magento så skulle der ikke være nogle problemer for dig, i at opsætte dette plugin.

  Fokus på Google PageSpeed optimering

  Med NitroPack kan du ved bare at installere værktøjet se store resultater. Det sker ved at du får optimeret din kode på dit website og medie filer, det gode her er at du kan sidde og scrolle på Facebook mens det sker. Det betyder altså du ikke skal gøre noget, blot læne dig tilbage og vente et kort øjeblik alt efter hvor stort dit website er.

  Det gode ved Amazon CloudFront

  I og med der bliver brugt en service som Amazon CloudFront, så er der ikke grund til at tænke på din hastighed af dit website længere. Alle problemerne med caching, billeder, video, lydklip eller andet som måtte tage plads på dine servere – i og med der bliver brugt globale netværks servere, så bliver dit site loadet hurtigere end nogensinde før.

  Det betyder også at gør du brug af en anden CDN service som Cloudflare, CDNbunny eller andre services – ja så kan du afmelde dem evt.

  ”First Contentful Paint” som er noget Google PageSpeed måler efter, som måske er en af de faktorer som betyder mest – her vil du se drastiske forbedringer. Loading tiden vil blive bedre, som vil nedbringe din bounce rate og dermed forbedre dine rangeringer på søgemaskinerne. CPU som bliver påvirket af hvor meget aktivitet på dit website, vil også levere bedre på fx store dage som Black Friday.

  Cloud baseret infrastruktur

  Ligesom du læste ovenfor, så i og med de gør brug af Cloud. Så skiller de sig også ud fra andre performance baseret værktøjer som ikke bruger cloud. Det betyder at CPU og RAM ikke bliver brugt til at klare disse opgaver, det betyder altså flere resurser på din server. NitroPack arbejder altså ikke on-side men off-side, så du kommer heller ikke til at skade dine oprindelige filer.

  Samling af kode og minimering

  Minimering af kode er vigtigt, i og med man måske har mange plugins, billeder osv. Så er det med til at skabe et stort stykke af CSS, JavaScript og HTML, det er alle ting som gør dit site langsommere og det tager længere til at loade for besøgende. Med NitroPack skal du ikke rykke på så meget som en lille finger, det bliver gjort automatisk.

  Får du ikke lavet en samling og minimering af dit kode, så bliver filstørrelserne store og dermed tager lang tid om at loade. Derfor er det vigtigt du bruger en performance optimerings værktøj på din blog eller shop.

  Billede optimering samt lazy loading

  Billeder som ikke er komprimeret fylder meget og nogle tilfælde vil man se at man kan optimere billederne så de fylder helt op til 70% mindre. Det er altså en af de store forseelser som mange nye webdesignere eller freelancere laver, får man ikke gjort det vil ens site meget langsommere. Derfor er det vigtigt du i bedstefald bruger værktøjer som TinyPNG, Imagify eller andre plugins eller værktøjer som kan klare dette for dig, så du får optimeret dine billeder. En god ide er også at få dem lavet til PNG eller JPEG inden du uploader dem til dit website, da disse filtyper fylder mindre. Det giver mere plads på dine servere og dine produktsider vil loade hurtigere og dermed få bedre resultater.

  Et lille tip er at gøre dem til WebP filer, så de fylder endnu mindre.

  Du kan også bare glemme det som vi nævnte ovenfor, og bruge NitroPack som kan klare komprimeringen af dine bilede filer. Komprimering af billeder betyder ikke de mister deres kvalitet, så længe du ikke sætter nogen aggressiv funktion i gang, så holder de kvalitet. Derfor skal man som i sær webshop hvor man måske uploader mange billeder hver dag eller uge, sørge for at man har styr på komprimering af billeder.

  Lazy load, som vi nævnte tidligere i artiklen – fungere på den måde at dit indhold under første skræmview først bliver loadet efter de begynder at scrolle ned på din side. Det betyder derfor også at de ikke skal loade alle billederne så snart de rammer din side, og dermed bliver hastigheden for dem bedre og det betyder glade kunder i butikken.

  Hvad er prisen for NitroPack?

  Nitropack har en gratis mulighed og ellers har de 3 andre priser. På gratis version er der en reklame som kommer til at være på dit website.

  De har både en mulighed hvor man betaler årligt og en hvor man betaler hver måned.

  50.000 Pageviews – 21 $ /måned – Betaler du årligt svare det 17,50 $ pr. måned.

  200.000 Pageviews – 51 $ /måned – Betaler du årligt svare det 42,50 $ pr. måned.

  1.000.000 Pageviews – 176 $ /måned – Betaler du årligt svare det 146,67 $ pr. måned.

  Den eneste forskel der er på pakkerne er Pageviews samt CDN plads. Det giver sig selv at har man mange flere besøgende, så skal du også bruge mere CDN plads.

  De har 14 dages fuld returret, så du kan teste om det virker på dit site.

  Siteground priser

  Konklusion af NitroPack

  Som sagt i starten, så mister du penge på bunden – hvis du ikke har fokus på din optimering og hastighed af dit website. Det bunder i høj bounce rate som giver dårligere resultater, som betyder færre kunder organisk = du skal bruge penge på Facebook annoncering, Google Ads, Snapchat Ads, Influencers og ja, alt dette koster mange flere penge end gode resultater på Google – som jo kan være helt gratis.

  Derfor er det vigtigt du har fokus på hastigheden og optimeringen af din ecommerce webbutik eller din blog hvor du laver opskrifter til børnefamilien – det er det samme for alle websites. Det svarer til du kører med tanken i bilen i sidste felt, og håber på det bedste. Kører du med fuldtank, så kan du komme langt uden at skulle tænke på hvor næste tankstation eller fix af dit site ligger.

  NitroPack er et værktøj, som kan hjælpe dig godt på vej mod bedre resultater. De gør det anderledes end andre i og med de bruger CDN løsning, som man af de andre ikke bruger (endnu).

  Skal du bruge NitroPack?

  Et værktøj som er nytænkende og gør det anderledes end andre, vil dele vandende. Derfor er det vigtigt at pointere at NitroPack nogle mener at NitroPack er snyd og humbug som snyder søgemaskinerne – hvor modsat andre mener det er det bedste værktøj til at optimere.

  Vores erfaring med værktøjet, giver signifikante resultater – det er nærmest lige meget størrelse af websitet. I og med NitroPack som cloud baseret værktøj er relativt nyt, så har vi ikke set dårlige resultater.

  Derfor anbefaler vi at man prøver værktøjet, eller lader det vente til der kommer mere snak om cloud baseret optimering. Vi står ikke indenfor, hvis nogle skulle mærke dårligere resultater – vi har blot givet et review af et revolutionerende værktøj til netop optimering af performance på din hjemmeside.

  NitroPack logo

  Samlet Rating

  (4/5)