Perfmatters
Perfmatters

Pris

Fra 150 kr.

Samlet Rating:

(4.5/5)

Perfmatters er en WordPress plugin, som kan hjælpe med optimering af din hjemmesides hastighed. Loader din side langsomt, så vil det give slag hos Google og dine kunder hvis de skal vente for længe.

Hvad er Perfmatters?

Perfmatters er et plugin til WordPress. Du kan ved hjælpe af deres plugin optimere farten på dit website, jævnt hurtigt. Det er simpelt at sætte op, og prisen for Perfmatters er i den billige ende hvis man kigger på andre plugins til hastighedsoptimering af WordPress hjemmesider. De har gjort det nemt at kontrollere dine CSS og JavaScripts som er med at forbedre dine resultater hos søgemaskinerne.

De Gode

FORDELE

 • Nemt at bruge
 • Fair prisleje
 • Hurtig optimering af et websites hastighed

De dårlige

Ulemper

 • Ingen lifetime pakke

Altid test dit site inden du installerer et nyt optimerings plugin

Det er vigtigt man altid tester sit site inden man installerer et optimerings plugin. Du kan teste dit site på Google Pagespeed, GTmetrix eller Pingdom for at nævne nogle af dem. Sørg for at vælge den rigtige lokation, som er tættest på dig – for at få det bedste og mest retvisende resultat.

Du skal huske at teste flere sider, og ikke kun din forside. Mange hjemmesider har mange større filer på deres forside og mindre på deres undersider, derfor skal du huske at teste begge dele.

Hvordan du installerer Perfmatters plugin?

Du kan ikke hente det via WordPress plugins, det skal købes fra Perfmatters.io. Når du så har købt det og fået din licens, så uploader du det, der hvor du uploader alle andre plugins. Det gode ved Perfmatters plugin er at det er en letvægts plugin som betyder at det ikke er tungt for din hjemmeside.

Mange snakker om at installere for mange plugins, kan være farligt. Det er også rigtigt, men nogle plugins er også vigtigere end andre. Derfor vælg med omhug.

  Funktioner i Perfmatters

  Eftersom du har fået installeret Perfmatters, så kræver det også du får det opsat. Her er mange muligheder og det er vigtigt du tester dem, på den måde at du slår en funktion til og fra. Derefter tester du på websitet om alt kører som det gjorde før, gør det ikke det – så slår du den knap fra du lige har slået til, også er du tilbage til hvordan det fungerede før. Derfor kan du ikke skade dit website ved at bruge Perfmatters.

  Har du sat Google Analytics op, kan det være en god ide at flytte koden ind i Perfmatters, da koden Google giver dig, kan være tung at loade for dit website. Bruger du CDN, til at hjælpe med optimeringen af din hjemmeside, så kan du også sætte det op i Perfmatters.

  Sikkerheds funktioner med Perfmatters

  Det som mange frygter når de har en hjemmeside eller en webshop, er at vågne op og ens hjemmeside er hacket. Man kan gøre mange ting for at gøre livet svære for hackere, og muligvis få dem til at tabe interessen for at hacke sig ind på dit website – da det vil være nemmere at tage dem som ikke har gjort de her ting.

  Med Perfmatters kan du nemlig bruge funktionen ”Hide WP Version” samt ”Change Login URL”, første funktion skjuler den WordPress version du bruger. Skulle der være en fejl eller noget som skyldes de kan komme ind den vej, så kan de ikke se hvilken version din side kører på. Ændre login URL, kan du ændre din login side /wp-admin til noget brugerdefineret du selv vælger.

  Er det nemt af slå permissions fra?

  Mange som ikke sidder med computeren hver dag og kender til den her funktion men bare trykker tillad for at komme videre, kan have svært ved at slå de her permissions fra. Det er relativt simpelt at slå det fra man trykker blot på sikkerhedsikonet ved siden af linkstien. Her ændrer man ”notifikationer” fra tillad til bloker.

  Men du skal huske på at det er langt fra alle der kan finde ud af dette, eller ved hvordan man gør og kan synes det virker irriterende at der kommer beskeder igen og igen.

  Hvad er prisen for Perfmatters

  De har 3 forskellige prisniveauer, den eneste forskel på disse forskellige planer er hvor mange licenskoder du skal bruge. Altså hvor mange websites du har, hvor du gerne vil installere Perfmatters.

  Du betaler ENGANG ÅRLIGT.

  Personal / 1 side ­– 24.95 dollars

  Business / 3 sider ­– 54.95 dollars

  Unlimited / Ubegrænset ­– 124.95 sat ned fra 149.95 dollars

  De har 30 dages fuld returret, som betyder at du kan teste Perfmatters og om det hjælper dit website.

  Efter første år, så vil du næste år få 15% hvis du bliver ved med at bruge deres plugin.

  Perfmatters priser

  Konklusion af Perfmatters.io

  Det er et plugin som når du først har haft det, så beholder man det. Det er billigt kontra funktionerne man får, du kan bruge det uden at have det store kendskab til optimering – det kræver blot du tester hver gang du vælger noget til og fra.

  I og med du får alle de muligheder, samt sikkerheds muligheder – så behøver du heller ikke installere 1-2 plugins mere for at have disse funktioner.

  Gør du brug af WP Rocket, så kan du faktisk godt bruge begge plugins. WP Rocket er mere et caching plugin, hvor Perfmatters mere hælder over til optimeringsplugin.

  Du kan også nemt bruge en masse andre plugins, og måske have 5 plugins som er gratis. Men ved at betale lidt, så kan du gøre alt dette med Perfmatters og kun have 1 plugin.

  Perfmatters logo

  Samlet Rating

  (4.5/5)